Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(pievu_ieva @ 2011 11 07, 15:50)
Pries pora dienu baigesi mano mmm...siandien jau jauciu kaip man maudzia desini sona..ar gali jau taip anksti buti O? dariausi OT, tai antra juostele blanki..

Sunkiai, bet kažkas matyt vyksta ir jau pradedat jausti smile.gif Darykit testukus ir greit sužinosit, būtinai žymėkitės, kad būtų paskui lengva susigaudyti savo cikle wink.gif labai naudinga planuojant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_ieva @ 2011 11 07, 15:50)
Pries pora dienu baigesi mano mmm...siandien jau jauciu kaip man maudzia desini sona..ar gali jau taip anksti buti O? dariausi OT, tai antra juostele blanki..

Jeigu antra juostele blanki, tai tikrai ne O.
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 07, 16:51)
Jeigu antra juostele blanki, tai tikrai ne O.

Na as tai ir nesakau kad jau O.. nes kiek skaiciau, tai tie O testukai parodo kada buna...tai va ir pradejau juos daryti..iki ciklo vidurio yra dar 8 dienos, pirmas testukas parode jau blankia juostele, o jei nera vaisingu dienu tai jie gi neturi rodyti net blankios smile.gif o blanki rodo, kad dideja ten kazkas smile.gif o jau kai vienodo ryskumo su kontroline tai per 24 val ir ivyksta ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(pievu_ieva @ 2011 11 07, 15:58)
Na as tai ir nesakau kad jau O.. nes kiek skaiciau, tai tie O testukai parodo kada buna...tai va ir pradejau juos daryti..iki ciklo vidurio yra dar 8 dienos, pirmas testukas parode jau blankia juostele, o jei nera vaisingu dienu tai jie gi neturi rodyti net blankios smile.gif o blanki rodo, kad dideja ten kazkas smile.gif o jau kai vienodo ryskumo su kontroline tai per 24 val ir ivyksta ovuliacija.

sveikute, mano ciklas 31-32d., nors buvo ir 34 ir 33d, O vyksta likus 16d iki mmm., paeita menesi laukiau O apie 17 CD, o ji yvyko 14CD., bet man OT parode tik neryskia antra juostele, bet O tikrai vyko, nes ir gleives kiausinio baltymo buvo, ir pilvo skausmas, bet as maniau, kad pilvo skausmas nuo viruso, mat nusalus buvau, o del gleiviu maniau neuzilgo bus O, o va kai ant rytojaus vakare jau gleives baltos kremines buvo, tai supratau kad jau per velu ND schmoll.gif , o si menesi jau nuo 10CD darau Otestus, buvo vis vos iziurima antra juostele, siandien 14CD, ir antra juostele jau ryskesne, bet ne tokio ryskumo kaip kontroline, tai va man vel dilema, ar jau siandien vyra verst i lova, ar dar rytojaus laukt? blush2.gif nes kasdien tai mes nesidarbuojam ax.gif nu dar ziuresiu, beja dabar pries pusvalandi dar karta dariau OT, tai antra juostele jau blyskesne nei per piet, tai gal sakau ryt per pietus vyks O, tai gal siandien gundysiu MB.pilva lyg tai maudena, bet dar ne taip stipriai, nu net nezinau ka galvot, jei vakare noras pakils, tai jau aisku bus, kad rytojaus vakaro nera ko laukt.
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 06, 20:42)
Kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros.

Man tai ne rodiklis, nes tokių išskyrų pas mane randasi 2-3 dienas net.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 07, 19:04)
Man tai ne rodiklis, nes tokių išskyrų pas mane randasi 2-3 dienas net.

Nu cia jauciu kaip kam. As ta diena blogai jauciausi ir galvojau, kad mm parejo, bet nuejus i tulika pamaciau tas gleives. O kai grizau namo pasidariau OT ir jis is kart nusidaze labai raudonai ta testine juostele ir ji buvo ryskesne uz kontroline blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_ieva @ 2011 11 07, 13:50)

As tai siulyciau ND pradet daryt vos tik pasibaigus mm, daug didesne tikimybe pastot. Kazkodel man tie OT testai neparodydavo ryskiu dvieju liniju, visada viena ryski o kita truputi blankesne, gal blogas nusipirkus buvau, nezinau, atrodo viska dariau pagal instrukcija ax.gif Tai ta menesi kai ND darem is kart pasibaigus menesinem ir pastojau:)
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2011 11 07, 23:34)
As tai siulyciau ND pradet daryt vos tik pasibaigus mm, daug didesne tikimybe pastot. Kazkodel man tie OT testai neparodydavo ryskiu dvieju liniju, visada viena ryski o kita truputi blankesne, gal blogas nusipirkus buvau, nezinau, atrodo viska dariau pagal instrukcija  ax.gif Tai ta menesi kai ND darem is kart pasibaigus menesinem ir pastojau:)

Nu gal ir brokuoti pateko, nes man tai buvo viskas ciki su oT.
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 11 07, 19:01)
tai va man vel dilema, ar jau siandien vyra verst i lova, ar dar rytojaus laukt? blush2.gif nes kasdien tai mes nesidarbuojam ax.gif

Su tokiu planavimu, gali teikti ilgai gaudyti gandrą smile.gif Vaisingos yra realiai 2-3 dienos, tokios jau super vaisingos, jei per jas padarysite 3 kart ND kasdien po kartą, padidinsit šansus stipriai. Jeigu padarysite vieną kartą, neaišku ar iš to karto spermiukai bus tokie greiti ir spės sugaudyt kiaušinuką smile.gif Ten visgi nėra toks paprastas procesas, ir realiai turi sutapti daug faktorių, kad įvyktų sėkmingas apvaisinimas ax.gif
Taigi ND reiktų daryti intensyviau prieš O, ypatingai 1-2 dienas prieš O ir O dieną, vėliau jau šansai stipriai mažėja.
Atsakyti
Sveiki,sakykite jei neturiu temperaturos 37,ar galkima galvot kad ovuliacijos visgi dar nebuvo?nes lyg ir gleiviu panasiu turejau ir maudyma sone,bet pamatavau tempera ir neturiu,o ji kaip zinau sukyla po ovuliacijos ir buna iki mmm.?
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 11 08, 09:42)
Sveiki,sakykite jei neturiu temperaturos 37,ar galkima galvot kad ovuliacijos visgi dar nebuvo?nes lyg ir gleiviu panasiu turejau ir maudyma sone,bet pamatavau tempera ir neturiu,o ji kaip zinau sukyla po ovuliacijos ir buna iki mmm.?

Vienkartinis temperaturos pamatavimas nieko nesako, Reikia matuoti visa cikla.
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 11 08, 10:42)

Tam kad spręstumėte pagal temperatūrą, turite matuoti BT kasryt. O šeip tai kol kas tai Jums ne rodiklis.
Atsakyti