QUOTE(pievu_ieva @ 2011 11 07, 15:58)
Na as tai ir nesakau kad jau O.. nes kiek skaiciau, tai tie O testukai parodo kada buna...tai va ir pradejau juos daryti..iki ciklo vidurio yra dar 8 dienos, pirmas testukas parode jau blankia juostele, o jei nera vaisingu dienu tai jie gi neturi rodyti net blankios
o blanki rodo, kad dideja ten kazkas
o jau kai vienodo ryskumo su kontroline tai per 24 val ir ivyksta ovuliacija.
sveikute, mano ciklas 31-32d., nors buvo ir 34 ir 33d, O vyksta likus 16d iki mmm., paeita menesi laukiau O apie 17 CD, o ji yvyko 14CD., bet man OT parode tik neryskia antra juostele, bet O tikrai vyko, nes ir gleives kiausinio baltymo buvo, ir pilvo skausmas, bet as maniau, kad pilvo skausmas nuo viruso, mat nusalus buvau, o del gleiviu maniau neuzilgo bus O, o va kai ant rytojaus vakare jau gleives baltos kremines buvo, tai supratau kad jau per velu ND
, o si menesi jau nuo 10CD darau Otestus, buvo vis vos iziurima antra juostele, siandien 14CD, ir antra juostele jau ryskesne, bet ne tokio ryskumo kaip kontroline, tai va man vel dilema, ar jau siandien vyra verst i lova, ar dar rytojaus laukt?
nes kasdien tai mes nesidarbuojam
nu dar ziuresiu, beja dabar pries pusvalandi dar karta dariau OT, tai antra juostele jau blyskesne nei per piet, tai gal sakau ryt per pietus vyks O, tai gal siandien gundysiu MB.pilva lyg tai maudena, bet dar ne taip stipriai, nu net nezinau ka galvot, jei vakare noras pakils, tai jau aisku bus, kad rytojaus vakaro nera ko laukt.