Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Cristalle @ 2011 11 06, 12:11)
Sveikos smile.gif mes su vyru kaip ir planuojam vaikiuka smile.gif bet man nelabai aisku su tuo vaisingu dienu paskaiciavimu.. Jeigu as kekviena menesi pradedu sirgti mm 12d o baigiu 16d. tai koks mano ciklas ? tarkim tureciau pradeti sirgti lapkricio 12d. (nors nelaukiu mm.. gal jau uzkibo  4u.gif ) o tureciau baigti sirgti 16d. tai kada turetu buti mano vaisingos dienos ?? Aciu uz atsakymus smile.gif man jie labai padetu.

pirma parasyk kokio ilgio tavo ciklas, o ne kiek dienu kraujuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
mano ilgio ciklas 31 d smile.gif
Atsakyti
O galit man paaiskinti del OV testuku - kai abi linijos buna ryskios, tuomet reiskia jog OV jau ivyko ar kad ivyks? Ir jei ciklas 37d (siaip paskutinis toks buvo, bet kolkas jis trumpeja su kiekvienu ciklu), nuo kada reiketu pradeti testuotis? Buciau labai dekinga jei kuri tiksliau paaiskintu smile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristalle @ 2011 11 06, 15:52)
mano ilgio ciklas 31 d smile.gif

vaisingos dienos buna ciklo viduryje mirksiukas.gif pasiskaiciuoj , kada mazdaug viduriukas (manau nuo 10-12 dienos jau galit pradet darbuotis iki kokios 16-18), bet cia jau pati turi stebeti savo organizma, ne mes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 11 06, 15:59)
O galit man paaiskinti del OV testuku - kai abi linijos buna ryskios, tuomet reiskia jog OV jau ivyko ar kad ivyks? Ir jei ciklas 37d (siaip paskutinis toks buvo, bet kolkas jis trumpeja su kiekvienu ciklu), nuo kada reiketu pradeti testuotis? Buciau labai dekinga jei kuri tiksliau paaiskintu  smile.gif  4u.gif  blush2.gif

Kai buna vienodo ryskumo ,tai reiskia kad ov ivyks 24-48 val begyje.Na mazdaug yra nustatyta kad mm ateina mazdaug po 14d nuo ov.Bet gali kiekvienai truputi sviruoti.Tai mazdaug bandykit orentuotis ,kada pradet testuotis. Mano pvz ciklas 33d tai teigiamas OT buvo 19cd praeita menesi .
Atsakyti
SVEIKOS visos merginos esu naujoke tai nelabai randu dar temeliu kuriu man reike blush2.gif ... noriu pasikonsultuoti su visomis jumis nestuke.gif .. planavom nestuma ..kiekviena diena..ir per vaisingas dienas ir ne, ''gaminom'' kudikely ..
ir stai klausimas atsirado toks.. ar galimi tokie nestumo simtomai ,kaip labai daznas slapinimasis ipac rytais,viena diena net viduriavimas verysad.gif .. valgau viska ipac suriai isaldumynus negaliu net paziureti ,o anksciau nepiknaudziavau bet megdavau.. o didziausias itarimas viendel to slapinimosi,nes anksciau neturejau jokiu problemu su pusle ir nepersalau tikrai ! ACIU ISANKSTO KAS MAN PAGELBES smile.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 06, 10:49)
O kokios tos O-gleivės buvo ?

Kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros.
Atsakyti
QUOTE(kacike666 @ 2011 11 06, 19:51)
SVEIKOS visos merginos esu naujoke tai nelabai randu dar temeliu kuriu man reike  blush2.gif ... noriu pasikonsultuoti su visomis jumis nestuke.gif .. planavom nestuma ..kiekviena diena..ir per vaisingas dienas ir ne, ''gaminom'' kudikely ..
ir stai klausimas atsirado toks.. ar galimi tokie nestumo simtomai ,kaip labai daznas slapinimasis ipac rytais,viena diena net viduriavimas verysad.gif .. valgau viska ipac suriai isaldumynus negaliu net paziureti ,o anksciau nepiknaudziavau bet megdavau.. o didziausias itarimas viendel to slapinimosi,nes anksciau neturejau jokiu problemu su pusle ir nepersalau tikrai ! ACIU ISANKSTO KAS MAN PAGELBES smile.gif  help.gif

Gali buti ir del nestumo padaznejas noras slapintis smile.gif Siaip tai apsilankyk temoje' Pirmieji nestumo pozymiai' . Ten butent visa tai ir aptariama.
Atsakyti
na ir liudna mums verysad.gif siryt pasirode mm, o taip stengemes praeita men ciklo viduryje, manem jau tikrai pasiseks, bet... unsure.gif mano ciklas 29-30 d. menesines pasirede siand, tai ar teisingai cia apsiskaiciuoju kad tinkamiausios dienos jeigu jas galima taip ivardinti bus 20-21 menesio d g.gif niu aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2011 11 07, 12:12)
na ir liudna mums verysad.gif  siryt pasirode mm, o taip stengemes praeita men ciklo viduryje, manem jau tikrai pasiseks, bet... unsure.gif mano ciklas 29-30 d. menesines pasirede siand, tai ar teisingai cia apsiskaiciuoju kad tinkamiausios dienos jeigu jas galima taip ivardinti bus 20-21 menesio d g.gif niu aciu uz ats 4u.gif

Jeigu snd pasirode mm, tai atimkit 14 d. ir zinosite, kada turi buti O, bet pasinaudokite OT, jie tikrai padeda suzinoti tiksliai kada ivyks O thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 07, 13:01)
Jeigu snd pasirode mm, tai atimkit 14 d. ir zinosite, kada turi buti O, bet pasinaudokite OT, jie tikrai padeda suzinoti tiksliai kada ivyks O thumbup.gif

Būtent, nes vien apsiskaičiavimo gali nepakakti, visgi tos dienos svyruoti gali. O net ir apsiskaičiavus, pataikius ant tų dienų, nėra taip lengva kartais pastoti smile.gif Žodžiu nesitikėkit visko greitai, tiesios supraskit, kad visko gali nutikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pries pora dienu baigesi mano mmm...siandien jau jauciu kaip man maudzia desini sona..ar gali jau taip anksti buti O? dariausi OT, tai antra juostele blanki..
Atsakyti