Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 15:49)
Cituoju: "Netgi tai pačiai moteriai, skirtingais mėnesiais, ovuliacija gali įvykti kitu laiku nei įprasta. Tai gali būti pasekmė nepastovios fizinės, emocinė būsenos ar ligų, įtakojančių hormonų gamybą organizme, kas savo ruožtu persiduoda menstruaciniam ciklui ir ovuliacijai."

Dekui gule mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 02, 12:55)
Kazkas kazkur komentavo, kad nebutinai. Bet noreciau isgirsti kompetetingo zmmogaus nuomone, kuris bent kiek nusimano sioje srityje mirksiukas.gif

Tada belieka pirmiausiai susirasti tą kompetentingą žmogų, o paskui jo ir paklausti, nes čia tai šis klausimas "gvildenamas" kas trečiame puslapyje, bet kažin ar net ir nurodyti literatūros šaltiniai susilauktų dėmesio. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 02, 18:06)
Tada belieka pirmiausiai susirasti tą kompetentingą žmogų, o paskui jo ir paklausti, nes čia tai šis klausimas "gvildenamas" kas trečiame puslapyje, bet kažin ar net ir nurodyti literatūros šaltiniai susilauktų dėmesio. unsure.gif

Nu man jau viskas aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Man pradėjo skaudėti gimdą 11-tą ciklo dieną, galvojau O artėja, bet jau 15-ta CD ir nepraeina doh.gif Ar normalu, kad taip ilgai ?
Skausmas nėra didelis, bet pasikartojantis kartas nuo karto- tai maudžia, tai duria g.gif
Ciklas neilgas, apie 26 d.
Atsakyti
QUOTE(Samona @ 2011 11 02, 19:40)
Sveikos mergaites,

Man pradėjo skaudėti gimdą 11-tą ciklo dieną, galvojau O artėja, bet jau 15-ta CD ir nepraeina  doh.gif  Ar normalu, kad taip ilgai ?
Skausmas nėra didelis, bet pasikartojantis kartas nuo karto- tai maudžia, tai duria  g.gif
Ciklas neilgas, apie 26 d.

Ar normalu, ar ne atsakyti negaliu. Bet man irgi 11 cd prasideda tai vienoje kiaušidėje, tai kitoje, tai gimdoje, tai visoje papilvėje dūrimas, maudenimas. Visi šie neramumai trunka keletą dienų.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 03, 08:21)
Ar normalu, ar ne atsakyti negaliu. Bet man irgi 11 cd prasideda tai vienoje kiaušidėje, tai kitoje, tai gimdoje, tai visoje papilvėje dūrimas, maudenimas. Visi šie neramumai trunka keletą dienų.

Taigi normalu pries O kelios dienos, kad maudzia, duria 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamos smile.gif noriu paklausti tokio dalyko, kaip jum atrodo (o gal kuri ir tiksliai zino), kokia itaka turi vazinejimas dviraciu ir aeorobika kai bandoma pastoti? 4u.gif Mano samprotavimai tokie: kai jau keliauja spermis apvazisinimo link tai jokia vibracija jo neatmus ir prisitvirtins vaisius nors tu ka, bet va jei zinau kad buvo "darbuotasi" per ovuliacija ir jau tikejausi kad seklos kelione bus pergalinga, eme ir vis tik pasirode mm, ar tai galejo buti del to kad vaziuodama sekancia diena po "darbo" dviraciu per koki bordiuriuka, sukliudyti sekmingam apvaisinimui? g.gif
Atsakyti
Gal galit paaiškinti kodėl OT testas antra dieną rodo dvi ryškias juosteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2011 11 05, 19:12)
Gal galit paaiškinti kodėl OT testas antra dieną rodo dvi ryškias juosteles mirksiukas.gif

Labai idomu g.gif Na man irgi buvo taip, viena diena buvo abi ryskios, pagalvojau, kad O ivyko. Po poros dienu pradzioj pajutau skausmus pilvo apacioj, tada gleives buvo O ir testas vel nupaise dvi labai ryskias juosteles. Tai va ir man klausimas, kaip taip gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 05, 23:02)
Labai idomu g.gif Na man irgi buvo taip, viena diena buvo abi ryskios, pagalvojau, kad O ivyko. Po poros dienu pradzioj pajutau skausmus pilvo apacioj, tada gleives buvo O ir testas vel nupaise dvi labai ryskias juosteles. Tai va ir man klausimas, kaip taip gali buti? g.gif

O kokios tos O-gleivės buvo ?
Atsakyti
Sveikos smile.gif mes su vyru kaip ir planuojam vaikiuka smile.gif bet man nelabai aisku su tuo vaisingu dienu paskaiciavimu.. Jeigu as kekviena menesi pradedu sirgti mm 12d o baigiu 16d. tai koks mano ciklas ? tarkim tureciau pradeti sirgti lapkricio 12d. (nors nelaukiu mm.. gal jau uzkibo 4u.gif ) o tureciau baigti sirgti 16d. tai kada turetu buti mano vaisingos dienos ?? Aciu uz atsakymus smile.gif man jie labai padetu.
Atsakyti
QUOTE(Cristalle @ 2011 11 06, 12:11)
Sveikos smile.gif mes su vyru kaip ir planuojam vaikiuka smile.gif bet man nelabai aisku su tuo vaisingu dienu paskaiciavimu.. Jeigu as kekviena menesi pradedu sirgti mm 12d o baigiu 16d. tai koks mano ciklas ? tarkim tureciau pradeti sirgti lapkricio 12d. (nors nelaukiu mm.. gal jau uzkibo  4u.gif ) o tureciau baigti sirgti 16d. tai kada turetu buti mano vaisingos dienos ?? Aciu uz atsakymus smile.gif man jie labai padetu.

Vaisingos dienos paprastai būna ciklo viduryje. Tomis dienomis dažnai jaučiamas drėgnumas, slidumas, gali pasirodyti kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros. Neretai papilvėje jaučiamas lengvas skaudenimas, dūrimas, maudimas. Turėtum ir tu jausti kažką panašaus. Tiesiog reik atidžiau stebėti save ciklo eigoje smile.gif
Atsakyti