Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Gule @ 2011 11 01, 14:49)
Aš ir taip galvodavau, kol nesidariau ovul. testų. Tokių išskyrų vis turiu prieš tai, kol dar OT rodo labai blankią juostelę. Iki šiol nerandu atsakymo, koks tai ženklas/

Tai ženklas kad tuoj bus ovuliacija, nes man vieną dieną stipriau pasirodė išskyrų, o kitą dieną jau OT ryškus teigiamas, dar kitą dieną ovuliacija įvyko.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 09:57)
Tai ženklas kad tuoj bus ovuliacija, nes man vieną dieną stipriau pasirodė išskyrų, o kitą dieną jau OT ryškus teigiamas, dar kitą dieną ovuliacija įvyko.

Vaisingomis dienomis pas mane net keletą dienų gausu išskyrų, bet vieną dieną (1x dienoje) pasirodo kiaušinio baltymo konsistencijos, bet ne skaidrios, o vos vos rusvos išskyros. Kitomis dienomis jau eggwhite.

Iš ko sprendi, kad įvyko ovuliacija ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:16)
Vaisingomis dienomis pas mane net keletą dienų gausu išskyrų, bet vieną dieną (1x dienoje) pasirodo kiaušinio baltymo konsistencijos, bet ne skaidrios, o vos vos rusvos išskyros. Kitomis dienomis jau eggwhite.

Iš ko sprendi, kad įvyko ovuliacija ?

Pajutau maudenimus, skaudėjo spenelius, o paskui staigiai viskas nurimo, ir OT testai jau buvo neigiami smile.gif Tai ir reiškia kad įvyko. Aišku, gali kaiušinėlis ir neištrūkti, bet visgi jaučiasi kad jau vaisingiausios dienos praėjo smile.gif plius man skauda darant ND per vaisingas dienas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 12:18)
Pajutau maudenimus, skaudėjo spenelius, o paskui staigiai viskas nurimo, ir OT testai jau buvo neigiami smile.gif Tai ir reiškia kad įvyko. Aišku, gali kaiušinėlis ir neištrūkti, bet visgi jaučiasi kad jau vaisingiausios dienos praėjo smile.gif plius man skauda darant ND per vaisingas dienas wink.gif

Man skaudeno tai vieną kiaušidę, tai kitą, tai abi keletą dienų, tačiau vakar jaučiau tempimą visoj papilvėj ir kas keiščiausia vakare kurį laiką dilgčiojo viena krūtis. OT dariausi, gana ryškus, žiūrėsiu, ką šiandien rodys. Dar ir eggwhite buvo vakar. Kaklelis šiandien labai aukštai. Beveik metai stebiu save, bet man ta O vis dar ne iki galo aiški, kada ji įvyksta g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:37)
Man skaudeno tai vieną kiaušidę, tai kitą, tai abi keletą dienų, tačiau vakar jaučiau tempimą visoj papilvėj ir kas keiščiausia vakare kurį laiką dilgčiojo viena krūtis. OT dariausi, gana ryškus, žiūrėsiu, ką šiandien rodys. Dar ir eggwhite buvo vakar. Kaklelis šiandien labai aukštai. Beveik metai stebiu save, bet man ta O vis dar ne iki galo aiški, kada ji įvyksta  g.gif

Aš to momento irgi nejaučiu kada ji išpuola smile.gif bet vat tos kelios vaisngosios dienos jauciasi, ir kai jos praeina irgi jauciasi smile.gif Tai taip ir suprantu kad buvo O. Va dabar sulauksiu mmm ir suskaiciuosiu 14 dienu atgal, tai ta diena ir bus O diena, tai ziuresiu kaip atitiks OT rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:37)
Man skaudeno tai vieną kiaušidę, tai kitą, tai abi keletą dienų, tačiau vakar jaučiau tempimą visoj papilvėj ir kas keiščiausia vakare kurį laiką dilgčiojo viena krūtis. OT dariausi, gana ryškus, žiūrėsiu, ką šiandien rodys. Dar ir eggwhite buvo vakar. Kaklelis šiandien labai aukštai. Beveik metai stebiu save, bet man ta O vis dar ne iki galo aiški, kada ji įvyksta  g.gif

As irgi neatkreipdavau demesio, kada ivyksta O, bet man geriausiai padejo OT ir saves stebejimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 11 02, 12:41)
Aš to momento irgi nejaučiu kada ji išpuola smile.gif bet vat tos kelios vaisngosios dienos jauciasi, ir kai jos praeina irgi jauciasi smile.gif Tai taip ir suprantu kad buvo O. Va dabar sulauksiu mmm ir suskaiciuosiu 14 dienu atgal, tai ta diena ir bus O diena, tai ziuresiu kaip atitiks OT rezultata  ax.gif

O tikrai visoms O buna likus 14 d. iki mmm? g.gif Lyg skaiciau, kad ne visoms blush2.gif
Atsakyti
Va va, ir man įdomu, ar būtinai O būna likus 14-16 dienų iki mėnesinių ???
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:52)

Tai nėra taisyklė smile.gif 14 tiesiog taip sakoma, bet gali svyruoti 1-2 dienas, dėl įvairių pakitimų svyruoja ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 02, 12:52)

Kazkas kazkur komentavo, kad nebutinai. Bet noreciau isgirsti kompetetingo zmmogaus nuomone, kuris bent kiek nusimano sioje srityje mirksiukas.gif
Atsakyti
O man O yra šokinėjanti gal kas paaiškintų kodėl?Kartais būna tai 11CD,tai 18CD,bet dažniausiai būna 14CD.Ciklai reguliarūs 30d./+1,2d.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 11 02, 14:28)
O man O yra šokinėjanti gal kas paaiškintų kodėl?Kartais būna tai 11CD,tai 18CD,bet dažniausiai būna 14CD.Ciklai reguliarūs 30d./+1,2d.

kaip ja matuojat?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 11 02, 14:28)

Cituoju: "Netgi tai pačiai moteriai, skirtingais mėnesiais, ovuliacija gali įvykti kitu laiku nei įprasta. Tai gali būti pasekmė nepastovios fizinės, emocinė būsenos ar ligų, įtakojančių hormonų gamybą organizme, kas savo ruožtu persiduoda menstruaciniam ciklui ir ovuliacijai."
Atsakyti