Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 15:02)
Ir jusu manymu po kiek laiko normalu yra pasirodyt menesinem jei ciklas 29d.?

Kaip jau esu šioje temoje minėjusi, mėnesinėms, nepriklausomai nuo ciklo ilgio, pasirodyti normalu po 9-16 dienų nuo ovuliacijos. Tiksliau, nuo BT pakilimo, nes tikslų ovuliacijos laiką nustatyti galima tik kiaušidžių ultragarsiniu tyrimu. Gleivių piko diena ir tokie požymiai, kaip ovuliacinis skausmas ir t.t., gali varijuoti BT pakilimo atžvilgiu, todėl net ir šios ribos nėra labai griežtos.

Be to, yra ir išimčių - pvz. pirmieji ciklai po gimdymo dažniausiai būna su dar labiau sutrumpėjusia liuteinine faze, t.y. nesiekiančia nė 9 d., o artima žemesniajai ribai neretai išsilaiko visą žindymo laikotarpį. Bet jau kartojuosi...
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 10 26, 15:07)
14 dienų po ovuliacijos mėnesinės turi pasirodyt visoms,. čia yra taisyklė, ir ji galioja visiems ciklams smile.gif

Netiesa. smile.gif
Atsakyti
Gerai,papasakosiu kaip man si cikla gavosi ir gal galesite ka pakomentuot..

Buvau nuejus pie 1-1,5men pas gyne,ji padare tyrima prolaktino,jis padidejes,virs 800..
Geriau bromkriptina menesi,dar nepraejus menesiui papuoliau dar pas kita gynekologe,ji apziuros metu,apziurejo kiausides,ir pasake,kad auga folikulas,yra 16 ar 18 ten kazko,mmm ar ko,nesvarbu ir pasake,kad ovuliacija vyksta kai jis uzauga iki 20..Tai reiskia kad po 2-3 dienu ji bus ir galim kibt i darbus,mes tai kibom,bet kas nustebino,ta zadeta ovuliacija turejo buti kazkur nuo 16spalio,o 22-23spalio parejo mmm blink.gif blink.gif blink.gif Tai va ir nieko as cia nesupratau.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeSecret: 26 spalio 2011 - 21:03
QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 22:02)
Gerai,papasakosiu kaip man si cikla gavosi ir gal galesite ka pakomentuot..

Buvau nuejus pie 1-1,5men pas gyne,ji padare tyrima prolaktino,jis padidejes,virs 800..
Geriau bromkriptina menesi,dar nepraejus menesiui papuoliau dar pas kita gynekologe,ji apziuros metu,apziurejo kiausides,ir pasake,kad auga folikulas,yra 16 ar 18 ten kazko,mmm ar ko,nesvarbu ir pasake,kad ovuliacija vyksta kai jis uzauga iki 20..Tai reiskia kad po 2-3 dienu ji bus ir galim kibt i darbus,mes tai kibom,bet kas nustebino,ta zadeta ovuliacija turejo buti kazkur nuo 16spalio,o 22-23spalio parejo mmm blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai va ir nieko as cia nesupratau.. schmoll.gif

Kadangi tai atvejis su patologija, komentuoti nedrįsčiau, bet šiaip prolaktinas yra tas hormonas, kuris žindančiai moteriai skatina pieno gamybą, tad gal ir nieko nuostabaus, jog liuteininė fazė sutrumpėjusi. Manau derėtų apie šį pastebėjimą užsiminti savo gydytojai, nes apskritai trumpa liuteininė fazė nėra geras ženklas planuojant nėštumą.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 26, 22:26)
Kadangi tai atvejis su patologija, komentuoti nedrįsčiau, bet šiaip prolaktinas yra tas hormonas, kuris žindančiai moteriai skatina pieno gamybą, tad gal ir nieko nuostabaus, jog liuteininė fazė sutrumpėjusi. Manau derėtų apie šį pastebėjimą užsiminti savo gydytojai, nes apskritai trumpa liuteininė fazė nėra geras ženklas planuojant nėštumą.

O kuom nera geras zenklas,pasidalinkit,as nieko neismanau..
Atsakyti
Po O nebuvo isskyru visai g.gif sendien 6DPO ir va dabar atsirado biski isskyru g.gif ka tai galetu reikst?
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 10 31, 21:45)
Po O nebuvo isskyru visai  g.gif sendien 6DPO ir va dabar atsirado biski isskyru  g.gif ka tai galetu reikst?

Nereiškia nieko - normalus ciklas. smile.gif (Ar jau laukiesi, šis požymis nepasakys).
Papildyta:
QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 22:42)
O kuom nera geras zenklas,pasidalinkit,as nieko neismanau..

Itin trumpa liuteininė fazė susijusi su didesne rizika prarasti jau pradėtą gyvybę...
Atsakyti
Gal kas žinoti, ką reiškia kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros, tačiau turinčios vos vos rusvą atspalvį ir pasirodančios vieną dieną apie ciklo vidurį ??? g.gif
Atsakyti
sveikos, noriu pasikonsultuoti smile.gif ciklas 26 d. ovuliacija buvo (OT- dvi linijos,bet ne ryški antra) 18 cd. , o po 8 dienų prasidėjo mm. Ar taip gali vėlai būti O ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 01, 13:09)
Gal kas žinoti, ką reiškia kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros, tačiau turinčios vos vos rusvą atspalvį ir pasirodančios vieną dieną apie ciklo vidurį ???  g.gif

gali būt ovuliacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 01, 14:12)
gali būt ovuliacija  4u.gif

Aš ir taip galvodavau, kol nesidariau ovul. testų. Tokių išskyrų vis turiu prieš tai, kol dar OT rodo labai blankią juostelę. Iki šiol nerandu atsakymo, koks tai ženklas/
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 11 01, 13:09)
Gal kas žinoti, ką reiškia kiaušinio baltymo konsistencijos išskyros, tačiau turinčios vos vos rusvą atspalvį ir pasirodančios vieną dieną apie ciklo vidurį ???  g.gif

Nu turetu buti Ovuliacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 01, 18:13)
Nu turetu buti Ovuliacija mirksiukas.gif

Radau internete gydytojo komentarą, kad prieš ovuliaciją dėl padidėjusio estrogeno kiekio gali pasirodyti šiek tiek kraujingų išskyrų. Tai gal čia ir bus tas atvejis man?
Atsakyti