QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 24, 22:10)
Sveikos,
Pradesiu nuo to, kad mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja ir ji sake, kad esu sveika, tiesiog turiu nustoti stresuoti ir atsipalaiduoti, ta ir bandau daryti. Nusipirkau ovuliacinius testus. Esu uzsiregistravusi prisimink.lt ir pagal si kalendoriu ovuliacija turejo buti spalio 13 d. OT buvo ryskokas, tai maniau, kad ovuliacija ivyko. Kruopsciai atlikinejom nd. Bet sestadieni labai baisiai pasijauciau ir nesupratau kas cia man darosi, galvojau, kad pradesiu sirgti, nes slapumas pasijaute, labai skaudejo sonus, maude pilvo apacia. Bet nuejus i tualeta supratau, kad man ivyko ovuliacija. Nulekiau namo ir pasidariau OT ir jis is karto parode dvi ryskias juosteles. Tai supratau, kad prisimink.lt suklaidino mane
Tai dabar laukiu rezultatu, nes mm turetu ateiti sestadieni. Tikiuosi, kad neateis
O kuri ciklo diena buvo kaip pajutote ovuliaciją? Ar testas buvo stipriai ryškus? Šeip jau testas nerodo ovuliacijos, o tik įspėja, kad ji bus 16-48 val bėgyje.
Taip pat nuo ovuliacijos dienos lygiai po 14 dienų +/- 1-2 d prasideda mm, todėl nebūtinai tos skaičiuoklės sako tiesą, nes ciklai kartais užsitempia dėl stresų ir pan.