Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 09:43)
O tai kiek dienų iš eilės darėt OT? Nuo kurios CD pradėjot ir kokie buvo visų OT rezultatai?

pradėjau daryti OT nuo 13 cd., 5 dienas išeilės dariau OT, visi buvo neigiami, 18 cd. parodė dvi linijas, bet nelabai ryški, 19 cd. liko tik viena linija, 20 cd. taip pat viena...
Atsakyti
Sveikos,

Pradesiu nuo to, kad mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja ir ji sake, kad esu sveika, tiesiog turiu nustoti stresuoti ir atsipalaiduoti, ta ir bandau daryti. Nusipirkau ovuliacinius testus. Esu uzsiregistravusi prisimink.lt ir pagal si kalendoriu ovuliacija turejo buti spalio 13 d. OT buvo ryskokas, tai maniau, kad ovuliacija ivyko. Kruopsciai atlikinejom nd. Bet sestadieni labai baisiai pasijauciau ir nesupratau kas cia man darosi, galvojau, kad pradesiu sirgti, nes slapumas pasijaute, labai skaudejo sonus, maude pilvo apacia. Bet nuejus i tualeta supratau, kad man ivyko ovuliacija. Nulekiau namo ir pasidariau OT ir jis is karto parode dvi ryskias juosteles. Tai supratau, kad prisimink.lt suklaidino mane blush2.gif Tai dabar laukiu rezultatu, nes mm turetu ateiti sestadieni. Tikiuosi, kad neateis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 24, 22:10)
Sveikos,

Pradesiu nuo to, kad mano ciklas 43-46 dienos. Buvau pas gydytoja ir ji sake, kad esu sveika, tiesiog turiu nustoti stresuoti ir atsipalaiduoti, ta ir bandau daryti. Nusipirkau ovuliacinius testus. Esu uzsiregistravusi prisimink.lt ir pagal si kalendoriu ovuliacija turejo buti spalio 13 d. OT buvo ryskokas, tai maniau, kad ovuliacija ivyko. Kruopsciai atlikinejom nd. Bet sestadieni labai baisiai pasijauciau ir nesupratau kas cia man darosi, galvojau, kad pradesiu sirgti, nes slapumas pasijaute, labai skaudejo sonus, maude pilvo apacia. Bet nuejus i tualeta supratau, kad man ivyko ovuliacija. Nulekiau namo ir pasidariau OT ir jis is karto parode dvi ryskias juosteles. Tai supratau, kad prisimink.lt suklaidino mane  blush2.gif Tai dabar laukiu rezultatu, nes mm turetu ateiti sestadieni. Tikiuosi, kad neateis  blush2.gif

O kuri ciklo diena buvo kaip pajutote ovuliaciją? Ar testas buvo stipriai ryškus? Šeip jau testas nerodo ovuliacijos, o tik įspėja, kad ji bus 16-48 val bėgyje.
Taip pat nuo ovuliacijos dienos lygiai po 14 dienų +/- 1-2 d prasideda mm, todėl nebūtinai tos skaičiuoklės sako tiesą, nes ciklai kartais užsitempia dėl stresų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 09:28)
O kuri ciklo diena buvo kaip pajutote ovuliaciją? Ar testas buvo stipriai ryškus? Šeip jau testas nerodo ovuliacijos, o tik įspėja, kad ji bus 16-48 val bėgyje.
Taip pat nuo ovuliacijos dienos lygiai po 14 dienų +/- 1-2 d prasideda mm, todėl nebūtinai tos skaičiuoklės sako tiesą, nes ciklai kartais užsitempia dėl stresų ir pan.

32CD ir testas buvo tikrai ryskesnis uz kontroline linija, nezinau ar gerai issireiskiau blush2.gif Jo zinau, kad testas ispeja, kad ovuliacija bus per artimiausias 16-48 val., tai mes su vyru tada nd atlikinejome blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 25, 11:23)
32CD ir testas buvo tikrai ryskesnis uz kontroline linija, nezinau ar gerai issireiskiau  blush2.gif Jo zinau, kad testas ispeja, kad ovuliacija bus per artimiausias 16-48 val., tai mes su vyru tada nd atlikinejome  blush2.gif

Taip išeina Jūsų ciklas būna 46 dienų ilgio ?
Atsakyti
Mergaites, o gal zinot kas parduoda is vilnieciu OT. Noreciau nusipirkti kokius 3-4 testukus? gal kuri atsisiunte daugiau ir galetu padeti taip skubiai... Maniskiai labai ilgai keliauja is ebay, o ovuliacija turi buti siom dienom.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 11:28)
Taip išeina Jūsų ciklas būna 46 dienų ilgio ?

Taip, rasiau anksciau, kad mano ciklas toks ilgas ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

per 7 planavimo menesius si menesi jauciu ovuliacija ir labai stipriai pasidariau OT jis teigiamas, bet kazkaip keistai velu ovuliacijai sakyciau nes ciklas 29-31 diena o siandien jau 19 CD ar nevelu? jei siandien OT teigiamas tai reikia ND daryt siandien ir ryt ar ilgiau? ech tiek klausimu atrodo lyg pirma vaika planuociau

tikiuosi jusu konsultacijos ir patarimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilmuliux: 25 spalio 2011 - 20:42
QUOTE(Ilmuliux @ 2011 10 25, 21:40)
bet kazkaip keistai velu ovuliacijai sakyciau nes ciklas 29-31 diena o siandien jau 19 CD ar nevelu?

Nevėlu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 25, 21:45)

Tikrai nevelu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 25, 21:45)

QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 25, 22:44)
Tikrai nevelu  mirksiukas.gif

Ir jusu manymu po kiek laiko normalu yra pasirodyt menesinem jei ciklas 29d.?
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 10 26, 15:02)
Ir jusu manymu po kiek laiko normalu yra pasirodyt menesinem jei ciklas 29d.?

14 dienų po ovuliacijos mėnesinės turi pasirodyt visoms,. čia yra taisyklė, ir ji galioja visiems ciklams smile.gif
Atsakyti