Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Man kazkaip va tasiu nebuvo, nu bet gal delto, akd namu darbus darem..o dabar po O (laiko namu darbams neber, nes atostogos baigesi blush2.gif ) tai kazkokios tokios baltos ir negausiai..tai nesuprantu ar cia jos irgi vaisingos, ar cia uzdegimas, nes jausmelis kaip rpeis mm nors dar anskti, ar cia jau as sindromuoju del nestuke.gif kokios konsistencijos ir spalvos turetu buti po, bet dar ne visai prie mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 27, 12:08)
Man kazkaip va tasiu nebuvo, nu bet gal delto, akd namu darbus darem..o dabar po O (laiko namu darbams neber, nes atostogos baigesi blush2.gif ) tai kazkokios tokios baltos ir negausiai..tai nesuprantu ar cia jos irgi vaisingos, ar cia uzdegimas, nes jausmelis kaip rpeis mm nors dar anskti, ar cia jau as sindromuoju del  nestuke.gif kokios konsistencijos ir spalvos turetu buti po, bet dar ne visai prie mm g.gif

Va šitoje lentelėj gali pažiūrėti, kaip keičiasi gleivės per ciklą- gal rasi atsakymą 4u.gif

http://www.spa.lt/7_gleives.phtml
Atsakyti
aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 27, 11:08)
Man kazkaip va tasiu nebuvo, nu bet gal delto, akd namu darbus darem..o dabar po O (laiko namu darbams neber, nes atostogos baigesi blush2.gif ) tai kazkokios tokios baltos ir negausiai..tai nesuprantu ar cia jos irgi vaisingos, ar cia uzdegimas, nes jausmelis kaip rpeis mm nors dar anskti, ar cia jau as sindromuoju del  nestuke.gif kokios konsistencijos ir spalvos turetu buti po, bet dar ne visai prie mm g.gif

Pasiskaityk sitos temukes pirma zinute, as ten sudejau nemazai informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaiciau ir temos pradzioje ir pagal linka, bet va man klausimas (tiesa kadangi buvau nestuke.gif pries 10 metu tai jau nepamenu blush2.gif ) jei buna nestuke.gif tai kaip keiciasi gleives
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 27, 14:25)
Skaiciau ir temos pradzioje ir pagal linka, bet va man klausimas (tiesa kadangi buvau nestuke.gif  pries 10 metu tai jau nepamenu blush2.gif ) jei buna  nestuke.gif tai kaip keiciasi gleives

kiek girdejau, buna tokios, kaip priklauso pries mmm - baltos, tirstos. sako, buna, pagauseja siek tiek, bet cia toks labai nepatikimas pozymis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 08 27, 19:05)
kiek girdejau, buna tokios, kaip priklauso pries mmm - baltos, tirstos. sako, buna, pagauseja siek tiek, bet cia toks labai nepatikimas pozymis  ax.gif

Kad pastojus tirstos ir baltos, bei pagausejusios buna, tai ir as is nestukiu girdejau, bet pries mm buna skystas vandenelis toks arba tiesiog dregna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 08 27, 19:07)
Kad pastojus tirstos ir baltos, bei pagausejusios buna, tai ir as is nestukiu girdejau, bet pries mm buna skystas vandenelis toks arba tiesiog dregna ax.gif

Na nezinau, kiek esu domejusis apie gleives, tai paprastai raso, kad antroj ciklo pusej buna lipnios ir baltos, nevaisingosios gleives, o del to vandenuko, tai gal nebent dienele visai pries mmm, ir tai kazin ar visom g.gif
Reiks save pastebet, kazkaip niekad tokiu vandenuku nestebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 08 27, 20:13)
Na nezinau, kiek esu domejusis apie gleives, tai paprastai raso, kad antroj ciklo pusej buna lipnios ir baltos, nevaisingosios gleives, o del to vandenuko, tai gal nebent dienele visai pries mmm, ir tai kazin ar visom  g.gif
Reiks save pastebet, kazkaip niekad tokiu vandenuku nestebejau  doh.gif

Mazdaug diena-dvi iki mm prasideda slapumas, mes vienoj planiukiu temukej visos mazdaug pastebejom save ir beveik visos ta pati pastebejo, kad buna toks slapumas arda tiesiog dregna arba net atrodo, kad jau pramuso mmm rolleyes.gif
Pastebek save, as kazkaip anksciau i tai irgi nekreipiau demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 27, 16:25)
Skaiciau ir temos pradzioje ir pagal linka, bet va man klausimas (tiesa kadangi buvau nestuke.gif  pries 10 metu tai jau nepamenu blush2.gif ) jei buna  nestuke.gif tai kaip keiciasi gleives

Žinok kažkur čia temutėse pati ieškojau atsakymo į šį klausimą (prieš mmm kaip visada nestuke.gif sindromai pasireiškia, kai ieškome visų įmanimų nėštumo požymių biggrin.gif ), tai nieko ypatingo neradau, tai labai individualu, kokios būna gleivės kai tampama nestuke.gif . Jos turi būti nevaisingos, o ar vadeningos, ar tirštos baltos, turbūt nesvarbu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2008 08 27, 21:16)
Mazdaug diena-dvi iki mm prasideda slapumas, mes vienoj planiukiu temukej visos mazdaug pastebejom save ir beveik visos ta pati pastebejo, kad buna toks slapumas arda tiesiog dregna arba net atrodo, kad jau pramuso mmm rolleyes.gif
Pastebek save, as kazkaip anksciau i tai irgi nekreipiau demesio 4u.gif

Aš irgi tai pastebėjau drinks_cheers.gif
Iš pradžių, iki 2d iki mmm, būna balkšvos, o paskui drėgnumas prieš pat atkeliaujant mmm blush2.gif
Bet kurios iš būna tik tapus nestuke.gif , nežinau tada mastau.gif
Atsakyti
tiesa su antru nestumu tai buvo toks vandenelis vis atrodydavo kad pramuse, bet budavo tik iklotas slapias...bet cia jau kai mm velavo savaite, o pries, nepamenu..nu matysim, jei po 4 dienus NT parodys II, tai parasysiu, kaip ir kas buvo su gleivem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 27, 21:45)
tiesa su antru nestumu tai buvo toks vandenelis vis atrodydavo kad pramuse, bet budavo tik iklotas slapias...bet cia jau kai mm velavo savaite, o pries, nepamenu..nu matysim, jei po 4 dienus NT parodys II, tai parasysiu, kaip ir kas buvo su gleivem 4u.gif

Laikom kumščiukus, kad pasisektų thumbup.gif
Ir laukiam rezultatų 4u.gif
Atsakyti