Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 12:21)
Jei gerai suprantu, tai siandien ryskesnis, ar ne? Pasimečiau kuri yra kontrolinė jusotelė  lotuliukas.gif

kontroline tam gale, kur melynas galiukas, o T juostele kur merki i siusiuka mirksiukas.gif as tai sakyciau, kad siandien ciut ciut blankesnis T nei C siandieninio OT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 12:23)
kontroline tam gale, kur melynas galiukas, o T juostele kur merki i siusiuka  mirksiukas.gif as tai sakyciau, kad siandien ciut ciut blankesnis T nei C siandieninio OT  bigsmile.gif

Na taip, panašu, bet man tai labiau vienodo ryškumo atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 11:23)
kontroline tam gale, kur melynas galiukas, o T juostele kur merki i siusiuka  mirksiukas.gif as tai sakyciau, kad siandien ciut ciut blankesnis T nei C siandieninio OT  bigsmile.gif

nežinau, bet man tai atrodo vienodos ir vakar ir šiandien smile.gif tai šiandien vyras kai atsilygins su kaupu smile.gif tai ir sulauksi NT dviejų linijų smile.gif nestuke.gif
pamatysi, kaip sakau taip ir bus smile.gif thumbup.gif
sekmės jums ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 19, 15:22)
nežinau, bet man tai atrodo vienodos ir vakar ir šiandien smile.gif tai šiandien vyras kai atsilygins su kaupu smile.gif tai ir sulauksi NT dviejų linijų smile.gif  nestuke.gif 
pamatysi, kaip sakau taip ir bus smile.gif thumbup.gif
sekmės jums ND  smile.gif

aciu uz palinkejima aciuks.gif ir jums vioms to paties linkiu mergaites wub.gif
Atsakyti
Labas mamos ir būsimos mamytės smile.gif
Turiu tokį klausimą...prieš tris mėnesius pastojau, tačiau apie 4 savaitę įvyko persileidimas...viskas išsivalė ir mėnesinės vėl kaip laikrodukas. Nuolat jaučiu ovuliacijos laiką arba bent jau kątik praėjusios ovuliacijos pasekmes (skaudanti krūtinė, baltos išsskyros), tačiau šį mėnesį su vyru vėl nusprendėme mėginti gaudyti žirniuką ir pagal mano skaičiavimus ND darėme per vaisingas dienas...ir Išskyros atrodo buvo vaisingos, tačiau nei anksčiau nei vėliau po to nejaučiau jokių krūtinės skausmų, ko iki šiol niekada nebuvo...net šiandien, kai turėjo prasidėt mmm aš jos praktiškai nejaučiu (nors mano mmm labai tikslios visda ir savaitę prieš mmm visuomet ji padidėja ir jaučiasi tempimas)...ar gali būti, kad būtent šį mėnesį neįvyko ovuliacija ar čia šiaip man pirmą kartą tokie cirkai ir tai normalu?gal kuri susidūrėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wildulyte @ 2011 10 20, 12:51)
Labas mamos ir būsimos mamytės  smile.gif
Turiu tokį klausimą...prieš tris mėnesius pastojau, tačiau apie 4 savaitę įvyko persileidimas...viskas išsivalė ir mėnesinės vėl kaip laikrodukas. Nuolat jaučiu ovuliacijos laiką arba bent jau kątik praėjusios ovuliacijos pasekmes (skaudanti krūtinė, baltos išsskyros), tačiau šį mėnesį su vyru vėl nusprendėme mėginti gaudyti žirniuką ir pagal mano skaičiavimus ND darėme per vaisingas dienas...ir Išskyros atrodo buvo vaisingos, tačiau nei anksčiau nei vėliau po to nejaučiau jokių krūtinės skausmų, ko iki šiol niekada nebuvo...net šiandien, kai turėjo prasidėt mmm aš jos praktiškai nejaučiu (nors mano mmm labai tikslios visda ir savaitę prieš mmm visuomet ji padidėja ir jaučiasi tempimas)...ar gali būti, kad būtent šį mėnesį neįvyko ovuliacija ar čia šiaip man pirmą kartą tokie cirkai ir tai normalu?gal kuri susidūrėte? g.gif

O tai nemanai, kad gali vėl būti nėščia? ovuliacija gali ir neįvykti kartais, tas tiesa, bet nemanau, kad dėl to simptomai taip stipriai dingtų 4u.gif
Atsakyti
Nėštumo aš be abejo tikiuosi biggrin.gif tiesiog kai pirmą kartą pastojau viskas vyko įprastai tik krūtinę kaip pradėjo skaudėti prieš mmm, taip ir nebenustojo iki pat tol, kol žirniukas pabėgo...užtai ir galvoju ar čia normalu...ar galiu išvis tikėtis, kad laukiuos nestuke.gif smile.gif Ryt mėginsiu testą pasidaryt, bet kažkaip keistai čia man viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wildulyte @ 2011 10 20, 12:57)
Nėštumo aš be abejo tikiuosi  biggrin.gif  tiesiog kai pirmą kartą pastojau viskas vyko įprastai tik krūtinę kaip pradėjo skaudėti prieš mmm, taip ir nebenustojo iki pat tol, kol žirniukas pabėgo...užtai ir galvoju ar čia normalu...ar galiu išvis tikėtis, kad laukiuos  nestuke.gif  smile.gif Ryt mėginsiu testą pasidaryt, bet kažkaip keistai čia man viskas  g.gif

Aš pati bandau pastoti po persileidimo, dabar man ciklo 20 diena, ka tik po ovuliacijos as, tai lauksiu ir stebesiu kuna, ir aisku vertinsiu rezultata - jei nescia tai kokie nestumo pozymiai, jei ne - kaip tas ciklas klojasi smile.gif
Bet va negaliu pasakyt ar gali krutine nesijausti, pabandykit NT ir suzinosim kas kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 18, 17:22)
Sveikos,as jau visai baigiu susipainiot,kai pradejau save labiau stebet,tai atrodo niekas man nebesutampa,nei o, nei gleives 4u.gif bet matyt reikia laiko save suprast,nes organizmas pas visus skirtingas smile.gif

yep man greives gerosios buna ilgiau nei pagal paskaičiavimus jog baigiaisi ovuliacija
pirmo vaikelio susilaukem jeu galima sakyti kai pagal skaičiavimus man jau nebevaisingos dienos buvo... Mes tioesiog gaminomn ir viskas savaite beibi nes nors mano ciklas ir gana vienodai tesiasi 26-27 dienas bet gleives neatitinka doh.gif
Atsakyti
O man pvz labai idomiai su ta ovuliacija ir jos simptomais. Buvo laikas kai aiskiai jausdavau visus galimus O simptomus: daug skaidriu isskiru, sonu ar strenu paskaudenimas itr t.t. Po to viena cikla pries O emiau nieko nebejausti arba bent tie simptomai pasidare nezymus. Issigandau, kad O isvis nevyksta, bet matuoju BT ir pagal tai lyg viskas ir OK.
Atsakyti
Man gleivės taip pat neatitinka, o vakar OT parodė lyg ir dvi linijas, bet ta testinė tokia kaip ir nelabai ryški (buvo 18 c.d ), o šiandien liko tik viena linija...tai netr ir nesuprantu, čia buvo ovuliacija... ar kas...???
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 23, 22:00)
Man gleivės taip pat neatitinka, o vakar OT parodė lyg ir dvi linijas, bet ta testinė tokia kaip ir nelabai ryški (buvo 18 c.d ), o šiandien liko tik viena linija...tai netr ir nesuprantu, čia buvo ovuliacija... ar kas...???

O tai kiek dienų iš eilės darėt OT? Nuo kurios CD pradėjot ir kokie buvo visų OT rezultatai?
Atsakyti