Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Ziuokute, pulkit daryti ND, man irg šios dienos vaisingos, nors dar OT nerodo, bet visi kiti požymiai, ir kalendorinis skaičiavimas rodo, taigi ir aš darau ND vos ne kasdien blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 18, 14:59)
po kiek laiko planavimo pastojote? Man, jei viskas bus gerai, pavyko is antro menesio,.

Taip ir supratau, kad ne taip supratote, čia OT - ovuliacijos testas teigiamas, ne nėštumo. LH raidelės rodo, kad čia ovulaicinis testas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 18 spalio 2011 - 14:03
QUOTE(Majaj @ 2011 10 18, 14:01)
Ziuokute, pulkit daryti ND, man irg šios dienos vaisingos, nors dar OT nerodo, bet visi kiti požymiai, ir kalendorinis skaičiavimas rodo, taigi ir aš darau ND vos ne kasdien  blush2.gif
Papildyta:
Taip ir supratau, kad ne taip supratote, čia OT - ovuliacijos testas teigiamas, ne nėštumo. LH raidelės rodo, kad čia ovulaicinis testas  smile.gif

Dabar tik supratau biggrin.gif kai nei karta nedariau, tai va kokia neismanele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 18, 14:41)
nu mano rezultatas neigiamas, bet šiandien vėl kažkokios gleivės tąsios... nesuprantu savo organizmo  smile.gif

Tai gerai, kartokit testukus dar kelias dienas, arba išvyst II ryškius, arba ne smile.gif Dar paskaičiuokit pagal vaisingų dienų skaičiuokles, kurią dieną nurodo kaip vaisingiausią smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 18, 15:03)
Dabar tik supratau biggrin.gif  kai nei karta nedariau, tai va kokia neismanele blush2.gif

Nieko, po biški viskas bus aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 18, 15:01)
Ziuokute, pulkit daryti ND, man irg šios dienos vaisingos, nors dar OT nerodo, bet visi kiti požymiai, ir kalendorinis skaičiavimas rodo, taigi ir aš darau ND vos ne kasdien  blush2.gif

na man kasdian visai nesinori ND, net ir del to SVENTO REIKALO, geriau jau as kas antra diena bigsmile.gif o siaip tai kitokiu pozymiu nejauciu, nebent kad pakutena labai silpnai (pienliges pozymiai) mirksiukas.gif jei viskas gerai bus tai pasipasakosiu kas, kaip ir uz ka.... kokie jausmai laksto aplink mane tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 15:30)
na man kasdian visai nesinori ND, net ir del to SVENTO REIKALO, geriau jau as kas antra diena  bigsmile.gif o siaip tai kitokiu pozymiu nejauciu, nebent kad pakutena labai silpnai (pienliges pozymiai)  mirksiukas.gif jei viskas gerai bus tai pasipasakosiu kas, kaip ir uz ka.... kokie jausmai laksto aplink mane  tongue.gif

O man iš kart sukyla noras pagalvojus apie leliuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 18, 15:38)
O man iš kart sukyla noras pagalvojus apie leliuką  blush2.gif

na dvi dienas nieko nesakau is eiles, bet jei reiktu tris keturias, tai jokio malonumo nebelieka, kazkoks mechaninis darbas man gaunasi bigsmile.gif su vyru isbandem ivairiai ir kiekviena diena ir visai neskaiciuoti, bet vis uztaikydavom ant O, pas kutini kart kai neskaiciavom tai buvo pavyke, tik gaila neilgai pasidziaugem ta laime.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 15:46)
na dvi dienas nieko nesakau is eiles, bet jei reiktu tris keturias, tai jokio malonumo nebelieka, kazkoks mechaninis darbas man gaunasi  bigsmile.gif su vyru isbandem ivairiai ir kiekviena diena ir visai neskaiciuoti, bet vis uztaikydavom ant O, pas kutini kart kai neskaiciavom tai buvo pavyke, tik gaila neilgai pasidziaugem ta laime....  mirksiukas.gif

Na matai kiekvienam sava praktika, man pavyko pastoti tik TAI darant tam tikru budu, darem kas antra diena jei gerai pamenu per vaisingas dienas, per nevaisingas ivairiai. Taigi dalinai tai ir buvo darbas, bet man tai netrukdo kaip ir MB ax.gif
Atsakyti
labas rytas, vakar mano OT buvo ryskus ryskus kaip ziuokutes ax.gif Jau bijojau nesulaukti tokio rezultato, bet va ir turiu smile.gif Dabar lauksiu požymių pačios ovuliacijos, ir dar šiandien kartosiu OT, pažiūrėt ar jau LH bus nuslūgęs. Taip smagu suprasti kas darosi savam kūne ir jį pažinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 08:56)
labas rytas, vakar mano OT buvo ryskus ryskus kaip ziuokutes  ax.gif Jau bijojau nesulaukti tokio rezultato, bet va ir turiu smile.gif Dabar lauksiu požymių pačios ovuliacijos, ir dar šiandien kartosiu OT, pažiūrėt ar jau LH bus nuslūgęs. Taip smagu suprasti kas darosi savam kūne ir jį pažinti  blush2.gif

pas mane jau kaip ir blankesnis nei vakar, o ir gimdos kaklelis kietokas, taip kad as speju jau po O blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 11:49)
pas mane jau kaip ir blankesnis nei vakar, o ir gimdos kaklelis kietokas, taip kad as speju jau po O  blush2.gif

Bet ar gali O įvykti taip greitai, 24 val bėgyje po teigiamo testo? Visur rašo kad 24-36 val intervale? Ne šiandien turėtų ji vykti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 19 spalio 2011 - 10:56
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 11:56)
Bet ar gali O įvykti taip greitai, 24 val bėgyje po teigiamo testo? Visur rašo kad 24-36 val intervale? Ne šiandien turėtų ji vykti?  g.gif

nezinau, vakar neisejo ND atlikti, MB labai nervuotas buvo, tai sake siandien smonai atsilygins blush2.gif
Virsuje vakarykscias OT, o apatinis tai siandien darytas.... Ka manot?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 19 spalio 2011 - 11:19
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 19, 12:05)
nezinau, vakar neisejo ND atlikti, MB labai nervuotas buvo, tai sake siandien smonai atsilygins  blush2.gif
Virsuje vakarykscias OT, o apatinis tai siandien darytas.... Ka manot?

Jei gerai suprantu, tai siandien ryskesnis, ar ne? Pasimečiau kuri yra kontrolinė jusotelė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 19 spalio 2011 - 11:22