Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Laurutė @ 2011 10 17, 15:56)
nu pojučio šlapia labai nebuvo, o ciklo diena 12. Bet pasidariau šiandien ovuliacijos testą tai rodo tik kontrolinę juostelę, tai jei 12 c.d. buvo ovuliacija (pagal gleivas) tai ov testas turėjo rodyti nors neryškią testinę juostelę...
ar aš kažką ne taip suprantu  blush2.gif

Jums tikrai ne ovuliacija, ji arba buvo arba dar tik bus. Kokio ilgio ciklas paprastai būna?
Man pvz testai rodo įdomiai, 11 ciklo dieną pasidariau OT - tik kontrolinė juosta, sekančia dieną jau atsirado vaiduoklis, dar kitą dieną irgi vaiduoklis, vakar irgi vaiduoklis, o šiandien pasidarysiu gryžus iš darbo, tai žiūrėsiu ar bus vaiduoklis, ar kas. Šiandien man 15 CD, ciklas 33 dienų. Taigi turi kažkada pasirodyt O ax.gif taip pat šnd atsirado pilvo maudimas, nugaros maudimas, bet toks lengvas lengvas rolleyes.gif
Teigiamas OT bus tik kai antra juostelė bus tokia pat ryški kaip kontrolinė, arba dar ryškesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 17 spalio 2011 - 15:01
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 17, 15:56)
nu pojučio šlapia labai nebuvo, o ciklo diena 12. Bet pasidariau šiandien ovuliacijos testą tai rodo tik kontrolinę juostelę, tai jei 12 c.d. buvo ovuliacija (pagal gleivas) tai ov testas turėjo rodyti nors neryškią testinę juostelę...
ar aš kažką ne taip suprantu  blush2.gif

Ne, OT neparodys jau įvykusios O. Tos neryškios antros juostelės man visą ciklą būdavo. Testas būna dviejų vienodo ryškumo juostelių, prieš 1-2 dienas prieš O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 17, 15:00)
Jums tikrai ne ovuliacija, ji arba buvo arba dar tik bus. Kokio ilgio ciklas paprastai būna?

mano ciklas nereguliarus 26-28 d.
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 17, 17:58)

Kur čia tas nereguliarumas, jei svyruoja tik 2 dienų ribose? blink.gif Kaip liaudyje sakoma, nevyk Dievo į medį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 17, 17:11)
Kur čia tas nereguliarumas, jei svyruoja tik 2 dienų ribose? blink.gif Kaip liaudyje sakoma, nevyk Dievo į medį. 4u.gif

nu nereguliarus...nu pas kitas tai kaip laikrodukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 17, 19:27)
nu nereguliarus...nu pas kitas tai kaip laikrodukas  smile.gif

"Pas kitas" ir iki poros savaičių pasvyruoja, dar "pas kitas" mmm pusmečiais nebūna - tai yra nereguliaru. O kai moteris savo idealios trukmės ciklą apibūdina kaip nereguliarų, kažkuo primena paauglę, besisielojančią, kad jos ciklas ne 28 dienų trukmės, nors toks jis būdingas vos keliolikai proc. moterų.
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 17, 17:58)

Jūs dabar kasdien OT darykit ir manau greit pamatysit teigiamą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 18, 08:06)
Jūs dabar kasdien OT darykit ir manau greit pamatysit teigiamą  4u.gif

Ačiū, tuoj eisiu darytis OT
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 18, 13:48)
Ačiū, tuoj eisiu darytis OT

Parašyk ką pamatysi, mano OT vakar vaiduoklis truputi ryškesnis buvo, nei prieš tai, laukiu vis dar ryškiosios antros juostelės ax.gif
Atsakyti
Sveikos, uzmaciau jusu temute ir atbegau parodyti ka siandien isvydau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 18, 12:57)
Parašyk ką pamatysi, mano OT vakar vaiduoklis truputi ryškesnis buvo, nei prieš tai, laukiu vis dar ryškiosios antros juostelės  ax.gif

nu mano rezultatas neigiamas, bet šiandien vėl kažkokios gleivės tąsios... nesuprantu savo organizmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 13:32)
Sveikos, uzmaciau jusu temute ir atbegau parodyti ka siandien isvydau  blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmonelee: 18 spalio 2011 - 14:02