Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Sveikos 4u.gif
Na noreciau truputi pasikonsultuoti blush2.gif Kadangi jau 5 ciklus negalejom prisisaukt zirniuko, o vyras si men isvaziuoja, tai galvoju iki jo grizimo truputi pagadinsiu OT, kad galeciau mazdaug suzinoti kada man vyksta O ir jau galetume padirbet wub.gif , nes skausmelius jauciu ivairiai ir pati nejauciu O. Vaistinej patare pradet nuo trecios ciklo dienos, nes ciklas labai planavimo periodu issibalansavo(nuo 28-30 iki 30-34). Snd yra 3c.d. galvoju pasidarysiu OT ir man rodo 2 ryskias juosteles doh.gif Tai kaip suprasti? Man O buna per mmm? Atrodo jau turiu viena dukruze, bet situose dalykuose esu zalia, nes jos planuot neteko, viskas gavosi iskart ax.gif
Atsakyti
Sveika,
Ovuliacija gali vykti ir per mmm, arba per jautrūs testai g.gif Kiek mIU g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 10 06, 12:27)
Sveika,
Ovuliacija gali vykti ir per mmm, arba per jautrūs testai g.gif Kiek  mIU  g.gif

10mIU OT, bet keisciausia, kad pasidariau NT taip pat 10mIu ir rodo vaiduokli, pries mmm rode irgi vaiduokliukus neryskius nt kitokios firmos, bet nebekreipiau i juos demesio, nes ir anksciau parodydavo kartais, bet db taip keistai pasijutau pamacius net, nejau buvo uzkibes zirniukas ar cia per mmm kazkokiu hormonu padaugeja... Visai susiveliau dabar... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 10 06, 12:27)
Ovuliacija gali vykti ir per mmm

Ne visai taip. Griežčiausia prasme mėnesinėmis laikomas tik kraujavimas, prasidedantis 9-16 dienų po įvykusios ovuliacijos (tiksliau, po užfiksuoto BT pakilimo) - per tokias mėnesines dar viena ovuliacija neįmanoma.

Tačiau kai kurioms moterims pasitaiko ir "netikrųjų" mėnesinių. Nekalbant apie patologinius atvejus, variantai galimi bene du:

- kraujuojama po anovuliacinio ciklo (1-2 anovuliaciniai ciklai per metus gali pasitaikyti ir visiškai sveikai moteriai ir dėl to neverta nerimauti) - tada vaisingojo laikotarpio galima tikėtis tiek dar nepasibaigus kraujavimui, tiek jam tik ką pasibaigus, tiek ir įprastu kitiems ciklams metu (beje ciklas gali būti anovuliacinis net tuo atveju, jei pagal gleivių požymius aiškiai nustatyta piko diena);

- kraujuojama maždaug per ovuliaciją - tai ovuliacinis kraujavimas, kuris gali būti nuo visiškai menko (gleivės įgauna vos rausvą atspalvį ar pasirodo keli kraujo lašai) iki tiek gausaus, kad jį galima palaikyti mėnesinėmis, nors tikrosios mėnesinės bus tik po tų 9-16 dienų; tai taip pat nėra kažkas nenormalaus, jei žinoma moteris nepraranda pernelyg daug kraujo; jei kraujavimas ovuliacinis, tai ir yra vaisingoji ciklo dalis.

susiwelusi, aš Tavo vietoje matuočiau BT - tai geriausias būdas atsirinkti, kurios mmm tikrosios, kurios - ne, į ateitį aišku šis metodas nieko nepasako, bet manau jaustumeisi užtikrinčiau, kas vyksta su Tavo organizmu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 06 spalio 2011 - 12:18
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 06, 13:15)
Ne visai taip. Griežčiausia prasme mėnesinėmis laikomas tik kraujavimas, prasidedantis 9-16 dienų po įvykusios ovuliacijos (tiksliau, po užfiksuoto BT pakilimo) - per tokias mėnesines dar viena ovuliacija neįmanoma.

Tačiau kai kurioms moterims pasitaiko ir "netikrųjų" mėnesinių. Nekalbant apie patologinius atvejus, variantai galimi bene du:

- kraujuojama po anovuliacinio ciklo (1-2 anovuliaciniai ciklai per metus gali pasitaikyti ir visiškai sveikai moteriai ir dėl to neverta nerimauti) - tada vaisingojo laikotarpio galima tikėtis tiek dar nepasibaigus kraujavimui, tiek jam tik ką pasibaigus, tiek ir įprastu kitiems ciklams metu (beje ciklas gali būti anovuliacinis net tuo atveju, jei pagal gleivių požymius aiškiai nustatyta piko diena);

- kraujuojama maždaug per ovuliaciją - tai ovuliacinis kraujavimas, kuris gali būti nuo visiškai menko (gleivės įgauna vos rausvą atspalvį ar pasirodo keli kraujo lašai) iki tiek gausaus, kad jį galima palaikyti mėnesinėmis, nors tikrosios mėnesinės bus tik po tų 9-16 dienų; tai taip pat nėra kažkas nenormalaus, jei žinoma moteris nepraranda pernelyg daug kraujo; jei kraujavimas ovuliacinis, tai ir yra vaisingoji ciklo dalis.

susiwelusi, aš Tavo vietoje matuočiau BT - tai geriausias būdas atsirinkti, kurios mmm tikrosios, kurios - ne, į ateitį aišku šis metodas nieko nepasako, bet manau jaustumeisi užtikrinčiau, kas vyksta su Tavo organizmu. 4u.gif

Na greiciausiai reiks bandyt ta BT matuot, nors nzn kaip tai reiktu daryti, nes dukryte miega kartu su manimi ir vyru, reiktu gal tada anksciau keltis ax.gif Kazkaip keistai man si men viskas, nes ir mmm nera gausios, kas man neiprasta, bet kraujas svesus, bet realiai tamponus pustuscius keiciuosi ir prasidejo 33c.d. dabar dar tie NT vaiduokliai(pasidariau 2, kad isitikinciau ar tikrai rodo ar NT blogas), nu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 10 06, 13:50)
Na greiciausiai reiks bandyt ta BT matuot, nors nzn kaip tai reiktu daryti, nes dukryte miega kartu su manimi ir vyru, reiktu gal tada anksciau keltis ax.gif  Kazkaip keistai man si men viskas, nes ir mmm nera gausios, kas man neiprasta, bet kraujas svesus, bet realiai tamponus pustuscius keiciuosi ir prasidejo 33c.d. dabar dar tie NT vaiduokliai(pasidariau 2, kad isitikinciau ar tikrai rodo ar NT blogas), nu zodziu...

o lauktis galetumei? g.gif bigsmile.gif ta prasme saugojotes ar nesisaugojot su vyru antro nestumo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 06 spalio 2011 - 13:50
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 06, 14:50)
o lauktis galetumei?  g.gif  bigsmile.gif ta prasme saugojotes ar nesisaugojot su vyru antro nestumo?  g.gif

Na jei ne mmm,tai tikriausiai galvociau, kad pagaliau pastojau, bet db tai net nzn, kazkokiu pojuciu irgi ryskiu nera, krutis maudzia, bet gana silpnai, tik tiek kad jauciu jas, pilva taip pat maudzia jau gal antra savaite, nuotaiku kaita, bet visa tai ir pries mmm buna, nenoriu prisigalvot kazkokiu simptomu kaip anksciau smile.gif aisku OT abi juosteles ryskios, o nt tai toki vaiduokliai, bet iziurimi,nes diena pries mmm toks pat nt parode rysku I, tai ir galvoju gal koki hormonai per mmm gaminasi, bet kaip supratau is komentaru, kad nlb... jauciu reikia mest juos daryt, nes db kaip maisu per galva trenkta vaikstau...

Ps. Mes bandom jau 5 men antra leliuka, bet kazkaip nepavyksta, dar suzinojau, kad gimda uzsilenkus, gn sake, kad sunkiau bus pastot, tai si cikla jau nurasiau ir vyras isvaziuoja menesiui, tai galvoju pagadinsiu OT ir pabandysiu pagaut O, kad kai gris galetume tiksliai per O nd daryt, nes db kas antra diena darom, bet nepataikom... Daug cia prirasiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susiwelusi: 06 spalio 2011 - 14:02
QUOTE(susiwelusi @ 2011 10 06, 14:58)
Na jei ne mmm,tai tikriausiai galvociau, kad pagaliau pastojau, bet db tai net nzn, kazkokiu pojuciu irgi ryskiu nera, krutis maudzia, bet gana silpnai, tik tiek kad jauciu jas, pilva taip pat maudzia jau gal antra savaite, nuotaiku kaita, bet visa tai ir pries mmm buna, nenoriu prisigalvot kazkokiu simptomu kaip anksciau smile.gif aisku OT abi juosteles ryskios, o nt tai toki vaiduokliai, bet iziurimi,nes diena pries toks pat nt parode rysku I, tai ir galvoju gal koki hormonai per mmm gaminasi, bet kaip supratau is komentaru, kad nlb... jauciu reikia mest juos daryt, nes db kaip maisu per galva trenkta vaikstau...

Siulyciau pasidaryti kraujo tyrima HCG ir tada suzinosi tiksliai ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį smile.gif jei man vakar buvo gleivės tokios lipnios, tąsios, kaip kiaušinio baltymas - tai reiškia, kad vakar ir buvo ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2011 10 17, 15:27)
turiu klausimėlį  smile.gif  jei man vakar buvo gleivės tokios lipnios, tąsios, kaip kiaušinio baltymas - tai reiškia, kad vakar ir buvo ovuliacija?

Gali būti. Ar jų buvo daug? pojūtis turėtų būti - šlapia smile.gif ir dar kelinta ciklo diena buvo? smile.gif
Aš šiuo metu irgi laukiu ovuliacijos. Bet man turbut ji dar tik įvyks ant dienų, išskyrų vaisingų dar nematyt blush2.gif
Atsakyti
Nebūtinai buvo ovuliacija, nes vaisingų dienų juk ne viena.Man tąsios gleivės ankščiau būdavo po 3-4dienas smile.gif Taip kad galėjo būti tiesiog vaisingadienis, bet galėjo būti ir O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 17, 14:33)
Gali būti. Ar jų buvo daug? pojūtis turėtų būti - šlapia smile.gif ir dar kelinta ciklo diena buvo? smile.gif
Aš šiuo metu irgi laukiu ovuliacijos. Bet man turbut ji dar tik įvyks ant dienų, išskyrų vaisingų dar nematyt  blush2.gif

nu pojučio šlapia labai nebuvo, o ciklo diena 12. Bet pasidariau šiandien ovuliacijos testą tai rodo tik kontrolinę juostelę, tai jei 12 c.d. buvo ovuliacija (pagal gleivas) tai ov testas turėjo rodyti nors neryškią testinę juostelę...
ar aš kažką ne taip suprantu blush2.gif
Atsakyti