QUOTE(masakra @ 2011 09 07, 09:36)
Sveikos, pagal apskaiciavimus nors menesines ir nereguliarios taciau snd turi buti pirmoji vaisinga diena, po 2 dienu ov ir po to vel 2 vaisingos... tai labai maudzia pilva, kaip per menesines... tai reiskia , kad man dar ivyks ta ovuliacija kaip ir skaiciavau ar ji jau vyksta dabar jei skauda?
Sveikute nu as su antru bandau pastot kaip matos, virs metu ir per tuos metus ismokau pazinti savo kuna, tai va man tai pilva ima skaudet viena diena pries O, O tai jauciu ne staip pilva diegia, kad net sedet sunku o jau pasilenkt tai isvis neina,ir krutine padideja, papilneja kazkru 2dienas preis O, ir dar ima kankinti nemiga, ir labai pakyla apetitas, net nakti isalkus pabundu, taip pat pagrazeja veido oda, cia diena pries O, ir kas be galo akivaizdu-tai jau taip pakyla noras mylu mylu daryt, kad baisu tai va tokie O pozymiai pas mane, o nepastojau manau delto kad imdavomes ND tik per pacia O, kai praeita savaite pas gydytoja buavu, tai liepe griebti jauti uz ragu pries O, nes spermiukam laiko reikia ir pan, tai pacia O diena jau bent mums buvo per velu.
nu ka toliau laukiam