Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Mamytės, sakykit prašom, ar gali būti kelios ovuliacijos per 1 mėn? Bandau atspėti iš gleivių, toks jausmas, lyg šį mėn man jau antra ovuliacija. Ar taip būna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2011 08 17, 12:04)
Mamytės, sakykit prašom, ar gali būti kelios ovuliacijos per 1 mėn? Bandau atspėti iš gleivių, toks jausmas, lyg šį mėn man jau antra ovuliacija. Ar taip būna?  blink.gif

Antra ovuliacija būti gali, bet tik per 24 val. nuo pirmosios.

Vaisingo tipo gleivių vėl gali pasirodyti pačioje ciklo pabaigoje (vieną - dvi dienas) - su ovuliacija tai nesusiję.

Retesnis dalykas (pasitaikantis po gimdymo, hormoninių kontraceptikų vartojimo nutraukimo, premenopauzėje) - keli gleivių "vaisingėjimo" ir išnykimo etapai - tuomet tik paskutinysis susijęs su ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 17, 12:17)
Vaisingo tipo gleivių vėl gali pasirodyti pačioje ciklo pabaigoje (vieną - dvi dienas) - su ovuliacija tai nesusiję.

Ačiū Jums labai už atsakymą, susipainiojau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 08 12, 15:31)
Ar gali buti, kad man ivyksta ovuliacija taip anksti, o mmm ateina ne po poros savaiciu, o dar veliau?

Po ovuliacijos mmm turi prasidėti ne vėliau kaip 17 dieną, labai išimtiniu atveju gal kokia diena vėliau, bet tikrai ne po trijų savaičių.

Jei gandrai neatskubės, verta pamėginti matuoti BT - būtų aiškiau, kada vyksta ovuliacija, ir lengviau atsirinkti, kaip koreliuoja kiti požymiai.
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2011 08 17, 11:04)
Mamytės, sakykit prašom, ar gali būti kelios ovuliacijos per 1 mėn? Bandau atspėti iš gleivių, toks jausmas, lyg šį mėn man jau antra ovuliacija. Ar taip būna?  blink.gif

sveikute nu man si menesi ir taip pat atrode tuo labiau kad ir OT du kartus teigiamas buvo ir tai 5d laikottarpyje, gali buti kad per menesi vyksta dvi O, bet tai retas reiskinys, dazniausiai tai ivyksta keliu valandu begyje.pasiskaitinek internete
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 17, 12:25)
Jei gandrai neatskubės, verta pamėginti matuoti BT - būtų aiškiau, kada vyksta ovuliacija, ir lengviau atsirinkti, kaip koreliuoja kiti požymiai.

As galvoju, kad nuo kito ciklo reiktu pradeti bandytm OT. BT man neiseina matuot, nes dirbu pamaininiu grafiku, vienodu laiku niekaip neiseitu matuot. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 08 17, 13:36)
As galvoju, kad nuo kito ciklo reiktu pradeti bandytm OT. BT man neiseina matuot, nes dirbu pamaininiu grafiku, vienodu laiku niekaip neiseitu matuot.  unsure.gif

kiek kainuoja ovuliacijos testai ir kiek ju yra?
Atsakyti
QUOTE(Afute28 @ 2011 08 17, 20:16)
kiek kainuoja ovuliacijos testai ir kiek ju yra?

As tai istikruju nezinau nei kiek kainuoja nei kiek ten ju yra ax.gif Kazkur buvau skiacius, kad testuku yra 7, bet ar tai tiesa tai negaliu pasakyt.
Manau galetu atsakyti kas jau yra pabande naudot OT.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , na ir aš pagaliau ryžausi prie jūsų prisijungti. Jau 6 mėnesius stebiu visus forumo pokalbius iš šalies. Abiem su MB po 26 metelius, planuojame leliuka jau 4 mėnesius. Kaip ir visi tikėjomes kad pavyks iš pirmo karto tačiau mūsų planai nelabai atitinka realybės doh.gif . linkiu visom greičiau sulaukti laukiamu II.
Šį mėnesį iš nekantrumo nusipirkau OT, tačiau pačios ovuliacijos taip ir neparodė. lyg ir buvo pradėje ryšket. Na gal testu pigumas kaltas blush2.gif
vaisingu gleiviu irgi nepastebejau ši mėnesį sad.gif iki mmm liko savaite. taciau jau zinau kad kita men reikes labiau pasistengti smile.gif ax.gif
Papildyta:
Dėl OT kainų, aš pirkau internetineje parduotuveje 25 lt 10 OT ir 10 NT. tačiau kaip ir minėjau ovuliacios neparode, taip ir likau nesupratusi ar ji ivyko ar ne. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pro100egle: 31 rugpjūčio 2011 - 21:22
QUOTE(pro100egle @ 2011 08 31, 21:21)
Sveikos merginos  4u.gif , na ir aš pagaliau ryžausi prie jūsų prisijungti. Jau 6  mėnesius stebiu visus forumo pokalbius iš šalies. Abiem su MB po 26 metelius, planuojame leliuka jau 4 mėnesius. Kaip ir visi tikėjomes kad pavyks iš pirmo karto tačiau mūsų planai nelabai atitinka realybės  doh.gif .  linkiu visom greičiau sulaukti laukiamu II.
Šį mėnesį iš nekantrumo nusipirkau OT, tačiau pačios ovuliacijos taip ir neparodė. lyg ir buvo pradėje ryšket. Na gal testu pigumas kaltas  blush2.gif 
vaisingu gleiviu irgi nepastebejau ši mėnesį sad.gif  iki mmm liko savaite. taciau jau zinau kad kita men reikes labiau pasistengti smile.gif ax.gif
Papildyta:
Dėl OT kainų, aš pirkau internetineje parduotuveje 25 lt 10 OT ir 10 NT. tačiau kaip ir minėjau ovuliacios neparode, taip ir likau nesupratusi ar ji ivyko ar ne.  doh.gif

O Jus OT darėte kiek dienų iš eilės? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pagal apskaiciavimus nors menesines ir nereguliarios taciau snd turi buti pirmoji vaisinga diena, po 2 dienu ov ir po to vel 2 vaisingos... tai labai maudzia pilva, kaip per menesines... tai reiskia , kad man dar ivyks ta ovuliacija kaip ir skaiciavau ar ji jau vyksta dabar jei skauda?
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 09 07, 11:36)
Sveikos, pagal apskaiciavimus nors menesines ir nereguliarios taciau snd turi buti pirmoji vaisinga diena, po 2 dienu ov ir po to vel 2 vaisingos... tai labai maudzia pilva, kaip per menesines... tai reiskia , kad man dar ivyks ta ovuliacija kaip ir skaiciavau ar ji jau vyksta dabar jei skauda?

Teoriškai sunku ką parašyti, o ypač jai ciklas nereguliarus...
Bet manau maudimas reiškia, jau vyksta ovuliacija arba vyks greitu metu.
Norint pastoti, reikia lytiškai santykiauti 1 – 2 dienas prieš ovuliaciją ar parą po.
Atsakyti