Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(neziniuxe @ 2011 08 09, 13:49)
Jau 13 dienų matau vaisingas kiaušinio baltymo išvaizdos gleives, o ovuliacijos kaip nėr, taip nėr (matuoju BT). Tai trečias ciklas po gimdymo ir maitinimo nutraukimo. Pirmą ciklą nieko nestebėjau. Antrą - vaisingų gleivių nebuvo iki pat mmm. Kame reikalas?  g.gif  Mano ciklai niekada nebuvo reguliarūs, gal ir po gimdymo dar tvarkosi viskas  g.gif  Bet man įdomu kodėl jau kelias savaites vien vaisingos išskyros rodosi  g.gif

Pirmiesiems pogimdyminiams ciklams paprastai būdingas pailgėjęs laikas, kada matomos "vaisingėjančio" ir vaisingo tipo gleivės, sutrumpėjusi liuteininė (poovuliacinė) fazė (net iki 7 - 8 dienų trukmės, kai normalios ribos - 9 - 16 dienų), galimi keli palaipsnio vaisingų gleivių atsiradimo ir pranykimo epizodai (jei ovuliacija įvyksta, tai ji susijusi tik su paskutiniu iš jų). Trečiąjį ciklą dar tikrai gali reikštis visi šie požymiai, bet jei nebežindai, greitu laiku viskas turėtų grįžti į įprastas vėžias.

Kodėl antrąjį ciklą vaisingo tipo gleivių iš viso nepastebėjai, sunku pasakyti, bet jei BT nematavai, gali būti, kad tas ciklas buvo ir anovuliacinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 09 rugpjūčio 2011 - 14:40
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 09, 15:38)
Pirmiesiems pogimdyminiams ciklams paprastai būdingas pailgėjęs laikas, kada matomos "vaisingėjančio" ir vaisingo tipo gleivės, sutrumpėjusi liuteininė (poovuliacinė) fazė (net iki 7 - 8 dienų trukmės, kai normalios ribos - 9 - 16 dienų), galimi keli palaipsnio vaisingų gleivių atsiradimo ir pranykimo epizodai (jei ovuliacija įvyksta, tai ji susijusi tik su paskutiniu iš jų). Trečiąjį ciklą dar tikrai gali reikštis visi šie požymiai, bet jei nebežindai, greitu laiku viskas turėtų grįžti į įprastas vėžias.
Kodėl antrąjį ciklą vaisingo tipo gleivių iš viso nepastebėjai, sunku pasakyti, bet jei BT nematavai, gali būti, kad tas ciklas buvo ir anovuliacinis.

O, labai ačiū už tokį išsamų atsakymą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, turiu toki klausima.. pirma karta bandom pagaminti maziuka, taikem i vaisingas dienas, taciau kita ryta jau buvo paskutine vaisinga diena(pask. vais.gleives). tai matyt mes pavelavome?
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 08 10, 22:02)
sveikos, turiu toki klausima.. pirma karta bandom pagaminti maziuka, taikem i vaisingas dienas, taciau kita ryta jau buvo paskutine vaisinga diena(pask. vais.gleives). tai matyt mes pavelavome?

Sita jums veliau parodys nestumo testas. Kaip zmones internete jums gali pasakyt,ar pavelavot,ar ne biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 11, 09:36)
Sita jums veliau parodys nestumo testas. Kaip zmones internete jums gali pasakyt,ar pavelavot,ar ne biggrin.gif ?

kol kas nieko gero NT nerodo, as tik norejau pasiteirauti, gal ta paskutinioji diena ir buvo musu klaida? na tike to, laukiam.... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Kadangi as ir noriu pastoti, tai ir pradejau save stebeti. Ir iskilo toks klausimukas. Mano ciklas daugmaz 34-35 dienos, o krutine pasidaro jautresne jau po geros savaites, o mmm ateina dar po kokiu 3 savaiciu. Ar gali buti, kad man ivyksta ovuliacija taip anksti, o mmm ateina ne po poros savaiciu, o dar veliau?
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 08 12, 14:31)
Sveikutes.
Kadangi as ir noriu pastoti, tai ir pradejau save stebeti. Ir iskilo toks klausimukas. Mano ciklas daugmaz 34-35 dienos, o krutine pasidaro jautresne jau po geros savaites, o mmm ateina dar po kokiu 3 savaiciu. Ar gali buti, kad man ivyksta ovuliacija taip anksti, o mmm ateina ne po poros savaiciu, o dar veliau?

sveikute, nu mano irgi ilgas ciklas 33-34d, ir man O vyksta 18arba 19CD. ar tu nebandei OT, as ju pagalba tiksliai nustaciau kada O vyksta, ir sudejus visus kitus pozymius, kaip gleives, pilvo skausmai, padidejes noras ax.gif , viskas atitiko, bent jau si menesi.
nors jeigu sutrike hormonai tai gali buti kad ir taip viskas susivelina. ar stebi savo kuna?
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 14, 10:54)
sveikute, nu mano irgi ilgas ciklas 33-34d, ir man O vyksta 18arba 19CD. ar tu nebandei OT, as ju pagalba tiksliai nustaciau kada O vyksta, ir sudejus visus kitus pozymius, kaip gleives, pilvo skausmai, padidejes noras ax.gif , viskas atitiko, bent jau si menesi.
nors jeigu sutrike hormonai tai gali buti kad ir taip viskas susivelina. ar stebi savo kuna?

ne nebandziau dar, bet galvoju gal pabandyti, bet jau nuo kito menesio reiks.
hormonai lyg ir nesutrike, gruodzio menesi dariaus tyrimus tai viskas buvo ok. tik va turejau endometrioze, bet lyg dabar ir nebera.
o del pilvo skausmu ir iskyru tai nelabai eina suprast. pilva daznai uzeina skaudet, bet galvoju del stovimo darbo cia taip g.gif
tai jei badyt tuos testukus, tai man reiktu nuo ciklo pradzios pradet juos bandyt daryt, nes kada daugmaz O buna tai nezinau, labai viskas klaidina mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 08 14, 14:15)
ne nebandziau dar, bet galvoju gal pabandyti, bet jau nuo kito menesio reiks.
hormonai lyg ir nesutrike, gruodzio menesi dariaus tyrimus tai viskas buvo ok. tik va turejau endometrioze, bet lyg dabar ir nebera.
o del pilvo skausmu ir iskyru tai nelabai eina suprast. pilva daznai uzeina skaudet, bet galvoju del stovimo darbo cia taip  g.gif
tai jei badyt tuos testukus, tai man reiktu nuo ciklo pradzios pradet juos bandyt daryt, nes kada daugmaz O buna tai nezinau, labai viskas klaidina mane doh.gif

sveikute nu jei tiksliai nejauti kada O tai imk testuotis vos pasibaigus mmm, tuomet tikrai nepraziopsosi, nors man si menesi tai taip keistai buvo ciklo 13d. rode LH pakilima o tikra O kuris vel patvirtino ir OT ir pozymiai ir gleives buvo 17CD tai imk ir suprask, na bet dabar laukiam rugpjucio22d ir arba II arba mmm...
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 15, 13:15)
sveikute nu jei tiksliai nejauti kada O tai imk testuotis vos pasibaigus mmm, tuomet tikrai nepraziopsosi, nors man si menesi tai taip keistai buvo ciklo 13d. rode LH pakilima o tikra O kuris vel patvirtino ir OT ir pozymiai ir gleives buvo 17CD tai imk ir suprask, na bet dabar laukiam rugpjucio22d ir arba II arba mmm...

Na tai linkiu nesulaukti mmm ir kad kuo greiciau pamatytum II mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 08 15, 14:38)
Na tai linkiu nesulaukti mmm ir kad kuo greiciau pamatytum II mirksiukas.gif  4u.gif

aciu ir tau linkiu to paties drinks_cheers.gif tos paskutines laukimo dienos tai pacios sunkiausios!!! nu bet nieko kito nebelieka, testui dar per anksti, o pozymiu tai ir 1005 nera, na tik galva vakarais sukas, bet cia nuo nuovargio manau.
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 16, 12:18)
aciu ir tau linkiu to paties  drinks_cheers.gif tos paskutines laukimo dienos tai pacios sunkiausios!!! nu bet nieko kito nebelieka, testui dar per anksti, o pozymiu tai ir 1005 nera, na tik galva vakarais sukas, bet cia nuo nuovargio manau.

Aciukas ax.gif Pritariu ir tau, kad sunku yra laukti. Belaukdama prisigalvoji visko ir atrodo, kad jau tuos pozymius jauti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti