Sveikos,
Cia matau temute apie vaisingas gleives. Bet as turiu klausimuka lb artima tam, gal kas tures atsakyma: pries mmm gimdos kaklelis buna zemai ar aukstai? Ryt-poryt tureciau sulaukti mmm ir siand pastebejau, kad man gimdos kaklelis pakilo. Stebiu ji ciklo metu, bet pries mmm niekad neziurejau. Tai susimasciau, kazi koks jis turetu but?
Kaip atpažinti kremines išskyras ? Kokios jos ?
QUOTE(Gule @ 2011 03 13, 12:50)
Kaip atpažinti kremines išskyras ? Kokios jos ?
na bent pas mane jos baltos, netąsios, na kaip kremas
Jei yra akivaizdus skirtumas tarp I ir II (temperatūra aukštesnė) fazių, ar tai jau požymis, kad O vyksta ?
o gal kas zinot, ka reiskia isskyros tokios kaip pienas? Ne skaidrios, ne tasios, ne gelsvos ir ne zalsvos, o grynai baltos kaip pienas, o palietus pirstu labai lipnios, kaip klijai. Tai cia gal pienlige jau reiskia? ar cia kremines tokios skaitosi?
Sveikos. Gal yra kam buve kad ovuliacija kartais neivyksta arba ji buna veliau nei yprastai? Mano ciklas 26-28 dienas niekada nera buve kad butu ilgesnis. Menesines buvo kovo 28 siandien 14 ciklo diena bet ovuliacijos dar nera. visada ji budavo apie 12 ciklo diena. BT laikos 36,2 OT neigiamas isskyros uzvakar lyg ir buvo tasios bet netokios skaidrios ir pilvas biski skaudejo kaip per ovuliacijo bet silpniau o kartais suskausta taip kaip pries menesines. Cia gal kokios ligos pozymiai?
laba,noreciau paklausti jusu nuomones 6 diena prasidejo menesines,velavo,jos daznai pas mane veluoja,kaskart pasislenka savaite mazdaug,sergu neilgai 3-4 dienas,paskutine dazniausiai jau buna tik tepliojimas.10 diena mylejomes su draugu ir jis du kartus baige manyje.Ar didele tikimybe,kad as pastojau ? poto pasirode siek tiek kraujo,matyt susidirgino,nes jau menesines kaip ir buvo pasibaigusios. buciau dekinga jei parasytumet savo nuomone
QUOTE(Agane24 @ 2011 04 11, 21:30)
laba,noreciau paklausti jusu nuomones 6 diena prasidejo menesines,velavo,jos daznai pas mane veluoja,kaskart pasislenka savaite mazdaug,sergu neilgai 3-4 dienas,paskutine dazniausiai jau buna tik tepliojimas.10 diena mylejomes su draugu ir jis du kartus baige manyje.Ar didele tikimybe,kad as pastojau ? poto pasirode siek tiek kraujo,matyt susidirgino,nes jau menesines kaip ir buvo pasibaigusios. buciau dekinga jei parasytumet savo nuomone
tikimybė priklauso nuo daugelio veiksnių aišku, kad ji yra, reikia laukti ar pasirodys mm ar ne, kitaip anksčiau nelabai ir sužinosi.
Klausimas toms, kas tikrina gimdos kakleli Kada po ovuliacijos jis uzsidaro ir pasikelia? Man vakar O buvo, bet siandien kaklelis dar nepasikeites. Ar gimdos kaklelis turetu buti per viduri? Pas mane jis kaireje puseje
sveikutes,turiu klausima, jei ovuliacija jauciu vykstant toje puseje kur pasalintas man kiausintakis,tai ta men pastojimas neimanomas? ar taip suprantu?
QUOTE(the best @ 2011 04 11, 23:48)
Klausimas toms, kas tikrina gimdos kakleli Kada po ovuliacijos jis uzsidaro ir pasikelia? Man vakar O buvo, bet siandien kaklelis dar nepasikeites. Ar gimdos kaklelis turetu buti per viduri? Pas mane jis kaireje puseje
Taip uzsidaro ir būna žemai, prieš mmm jis pasikelia ir suminkštėja
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 04 13, 09:47)
sveikutes,turiu klausima, jei ovuliacija jauciu vykstant toje puseje kur pasalintas man kiausintakis,tai ta men pastojimas neimanomas? ar taip suprantu?
Jeigu tikrai ten vyksta ovuliacija, tada greičiausiai neįmanomas, nes apvaisinimas vyksta kiaušintakyje
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 13, 13:03)
Taip uzsidaro ir būna žemai, prieš mmm jis pasikelia ir suminkštėja
Papildyta:
Jeigu tikrai ten vyksta ovuliacija, tada greičiausiai neįmanomas, nes apvaisinimas vyksta kiaušintakyje
Papildyta:
aisku,tai kaip priversti dirbti kita puse ,kur yra likes kiausintakis? nes dazniausiai O vyksta butent ten kur kiausintakio nera