Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

tai man dare viena karta prog tyrima 21 cd ,jis buvo gerutukas
o kokius tyr dar reikia pasidaryti?
Atsakyti
Paskaityk sitoj temoj apie hormonus mirksiukas.gif
Atsakyti
As norejau jusu paklausti, as jauciu O, matau vaisingas gleives, bet apie 23 cd pasirode skaidrios su sviesiai zalsvu atspalviu gleives. Pries menesi visos "zarazos" istirtos, atsakymai geri. Ar kam taip buvo, ar cia norrmalu...Kai paskaitau savo keliu m senumo uzrasus, matau, kak pries mm kartais pasirodydavo is balksvu, kreminiu, zalsvos gleives...
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 10 06, 11:34)
As norejau jusu paklausti, as jauciu O, matau vaisingas gleives, bet apie 23 cd pasirode skaidrios su sviesiai zalsvu atspalviu gleives. Pries menesi visos "zarazos" istirtos, atsakymai geri. Ar kam taip buvo, ar cia norrmalu...Kai paskaitau savo keliu m senumo uzrasus, matau, kak pries mm kartais pasirodydavo is balksvu, kreminiu, zalsvos gleives...

Taip, kartais taip buna- viskas normalu 4u.gif
Atsakyti
Aciu, jau galvojau...kazkas pas mane tokio, ko pas kitas nebuna bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif karsta.gif nu net sukaitau.Taip jau scyriai skaiciau psisakymus,kad tik nepraleisciau nieko.
Mes irgi bandon antraja atzalele prisikviest ax.gif Kalendorinis skaiciavimas nevaisingas buvo schmoll.gif ,tai si cikla bandziau gleives stebeti.Aisku ND nespejom atlikt unsure.gif ,nes vyras kaip tik isvaziaves jau buvo ir gris tik kito menesio namu darbams ax.gif .
O dabar del gleiviu rolleyes.gif na stebejau as jas stebejau ir.., kaip po tokiu skaidriu skaidriu ir nemaciau schmoll.gif Pagal kalendorini skaiciavima O skausmelis buvo ir isskyros slidzios ir tasios buvo,bet neskaidrios doh.gif Bet,kaip supratau jos g
ali buti ir susidrumste. thumbup.gif
Uz poros sav.sulauksiu vyro,o ir ND pats laikas jau bus thumbup.gif Bandysim.. ax.gif
Sekmingo stebejimo ir teigiamu rezultatu visoms!! 4u.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti

man tai reikia atsispausdinti visa informacija ir persaityti dar karta nes as vistiek nieko neatsimenu...
ax.gif

isskyros man visos vienodos atrodo, tik kartais ju daigiau, o kartais maziau...

smile.gif

as sugalvojau kita buda pastoti MYLETIS KIEKVIENA DIENA!!!!

ir jei reikia tai sitaip du menesius..vistiek kada nors pastosi..
(jei abu sveiki)

Atsakyti
As irgi cia skaiciau skaiciau, stebejau, o gavosi taip kad vis ne ta diena pataikydavom biggrin.gif nes as vis sakydavau nu man atrodo kad jau vaisingos, o pasirodo kad nea... smile.gif ir ka pastojau tada kai maziausiai tikejausi, nes mylejomes po menesiniu, ir uzkibo smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(smulan @ 2010 11 26, 14:22)
man tai reikia atsispausdinti visa informacija ir persaityti dar karta nes as vistiek nieko neatsimenu...
ax.gif

smile.gif

(jei abu sveiki)

Nu budas superinis thumbup.gif biggrin.gif ,bet ne man schmoll.gif Neistverciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smulan @ 2010 11 26, 11:22)
ax.gif

smile.gif

(jei abu sveiki)

Negalima kiekviena diena. kas per daug tas nesveika. Vyro sekloj spermiu nelieka. kaip viena forumiete rase, vyras pradeda tusciais saudyti lotuliukas.gif Bandem kiekviena diena ir nieko, o va kas antra diena ir tikiuosi bus liuks. siandien II pamaciau, ryte darysiu dar testuka. Ir gal pasitvirtins sis budas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o kaip jūs atskiriat tas išskyras, kai darbuojatės pilnu tempu? smile.gif Nes pvz aš šį mėnesį tikrai nežinočiau, kada yra O, nes gana reguliariai dirbam, o pati niekaip kitaip nejaučiu, išskyrus retais atvejais pamatau tas išskyras...
Papildyta:
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 27, 02:51)
Negalima kiekviena diena. kas per daug tas nesveika. Vyro sekloj spermiu nelieka. kaip viena forumiete rase, vyras pradeda tusciais saudyti  lotuliukas.gif  Bandem kiekviena diena ir nieko, o va kas antra diena ir tikiuosi bus liuks. siandien II pamaciau, ryte darysiu dar testuka. Ir gal pasitvirtins sis budas  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saule Sveikinimai:)
Atsakyti
Esant reguliariems ND istiso ciklo metu, nera labai svarbu, kada tiksliai ta O buvo- vis tiek turejote uztaikyti.

Vaisingu dienu stebejimas aktualesnis tiems, kuriu ND retesni.
Atsakyti