QUOTE(vabaliukasss @ 2010 09 21, 03:34)
norejau paklausti ar per ovuliacija gali pasirodyti kraujas? buvo taip jog pries dvi savaites, diena pries mmm
sekancia diena sulaukiau mmm tai ta karta nurasiau nes galvojau jog vistiek pries mm nevaisinga, na o praejus dviem savaitem nakti nezmoniskai desini sona pradejo skaudeti taip raizyti, net is miegu atsikeliau, diena pastebejau rudu isskyru, tokia spalva kokiu niekad nebuve, i vakara pastebejau ir krauja, net ziurejau idemiai ar nesivaidena, nes iki mmm kitu dar toli, o cia tikrai kraujas toks sviesus, ir va siandien kita diena, ir tepa sviesiu krauju, isejau i miesta ir pasijutau kazkaip netaip, nulekiau i tualeta o ten kraujuku tepa, kazko ir galva siandien tokia skaudanti, o ja man labai retai skauda ir toks jausmas buvo kad karstis pakiles, vaiksciojau su raudonais zandais, ykaitus tokia... nesuprantu nieko, ar cia parodo kad ovuliacija vyksta ar kame reikalas?
o nebandei nt sugadinti?
Papildyta:
QUOTE(marsele @ 2010 09 20, 18:49)
visaip buna - raso, kad kai kuriom jau O diena sumazeja, kitoms - ir kelios dienos po O dar vaisingos gleives rodosi. BT geriausiai parodytu, ar spejote, jei matuojiesi aisku.. Bet kokiu atveju linkiu kad viskas butu pavyke!!!
As cia gal labai nesugluminsiu atvirumu
beeet - man pvz "pavirsiuje" niekad nesimatydavo jokiu "kiausiniu baltymu" ar dar kazkokiu ivardijamu isskyru. Tik dregnoka ir tiek. Nuolat. Tai radau patarima, jei sunku nustatyti isoriskai - svariomis rankomis, svelniai ir atsargiai (kaip tikrinant gimdos kaklelio padet, kas susidure..) ikisti viena ar du pirstus - patogioje pozoje, man ant WC sedint palinkus i prieki tinka, ir jei pavyks uzciuopti gimdos kakleli, ji svelniai spustelti, jei ne, tiesiog giliai pasiekus - tuomet jau pasiziuri kas ant tu pirstu
- taip darydama ir kiausinio baltyma aptikau, ir kremines ir lipnias (nevaisingas).. Gal kam pades
nu supratau,aciu uz atviruma
gal reiks pabandyti. o tos kremines ,tai jos jau nevaisingos? ir kaip skiriasi tos lipnios ir kremines,savo spalva ar kaip?