Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(linciki1 @ 2010 08 23, 14:42)
Niu butinai parasyk rezultatus  smile.gif
tikiuosi busi patenkinta rezultatais smile.gif  nestuke.gif

sekmes  4u.gif

Rezultatas - 1 bruksniukas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 11:04)
Rezultatas - 1 bruksniukas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

laikykis console.gif verysad.gif gal kitas ciklas bus sekmingas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iskilo toks kalusimelis - vaisingos gleives pasirodo kelios d iki O. Bet kai ivyksta O jos iskart dingsta, ar dar kokia dienele pabuna?
Si cikla nusprendem pasiduoti naturaliam savaiminiam planavimui ir kuo maziau apie tai galvoti, bet ziuriu kad nesigauna smile.gif
Vyras siand isvyko i komandiruote visai savaitei. Pas mane jau kelios d vaisingos gleives buvo. Sestad dar atlikom ND, bet lygtai ir siandien vaisingos gleives atrode, tiesa maziau, tai vis kirba mintis, ar busim speje.. ax.gif
Atsakyti
labuka,o as visai tu vaisingu nepastebiu schmoll.gif as gal nemoku stebeti blush2.gif ar jus vakare ziurite kiek ant kelnaiciu lieka ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 20, 15:42)
Iskilo toks kalusimelis - vaisingos gleives pasirodo kelios d iki O. Bet kai ivyksta O jos iskart dingsta, ar dar kokia dienele pabuna?

visaip buna - raso, kad kai kuriom jau O diena sumazeja, kitoms - ir kelios dienos po O dar vaisingos gleives rodosi. BT geriausiai parodytu, ar spejote, jei matuojiesi aisku.. Bet kokiu atveju linkiu kad viskas butu pavyke!!! 4u.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 09 20, 16:33)
labuka,o as visai tu vaisingu nepastebiu schmoll.gif  as gal nemoku stebeti blush2.gif    ar jus vakare ziurite kiek ant kelnaiciu lieka ar kaip g.gif

As cia gal labai nesugluminsiu atvirumu blush2.gif beeet - man pvz "pavirsiuje" niekad nesimatydavo jokiu "kiausiniu baltymu" ar dar kazkokiu ivardijamu isskyru. Tik dregnoka ir tiek. Nuolat. Tai radau patarima, jei sunku nustatyti isoriskai - svariomis rankomis, svelniai ir atsargiai (kaip tikrinant gimdos kaklelio padet, kas susidure..) ikisti viena ar du pirstus - patogioje pozoje, man ant WC sedint palinkus i prieki tinka, ir jei pavyks uzciuopti gimdos kakleli, ji svelniai spustelti, jei ne, tiesiog giliai pasiekus - tuomet jau pasiziuri kas ant tu pirstu ax.gif - taip darydama ir kiausinio baltyma aptikau, ir kremines ir lipnias (nevaisingas).. Gal kam pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 12:04)
Rezultatas - 1 bruksniukas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nenusiminkim mergaites, turi mums pavykti. man taip pat si menesi nepavyko, tiek atrodo vos ne kiekviena diena atlikinejom ND, bet deja susirgau, eisiu kita savaitele pas ginekologe pasisneket gal ka pasiulys

bukim stiprios ir viskas bus gerai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar per ovuliacija gali pasirodyti kraujas? buvo taip jog pries dvi savaites, diena pries mmm smileysex.gif sekancia diena sulaukiau mmm tai ta karta nurasiau nes galvojau jog vistiek pries mm nevaisinga, na o praejus dviem savaitem nakti nezmoniskai desini sona pradejo skaudeti taip raizyti, net is miegu atsikeliau, diena pastebejau rudu isskyru, tokia spalva kokiu niekad nebuve, i vakara pastebejau ir krauja, net ziurejau idemiai ar nesivaidena, nes iki mmm kitu dar toli, o cia tikrai kraujas toks sviesus, ir va siandien kita diena, ir tepa sviesiu krauju, isejau i miesta ir pasijutau kazkaip netaip, nulekiau i tualeta o ten kraujuku tepa, kazko ir galva siandien tokia skaudanti, o ja man labai retai skauda ir toks jausmas buvo kad karstis pakiles, vaiksciojau su raudonais zandais, ykaitus tokia... nesuprantu nieko, ar cia parodo kad ovuliacija vyksta ar kame reikalas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukasss @ 2010 09 21, 03:34)
norejau paklausti ar per ovuliacija gali pasirodyti kraujas? buvo taip jog pries dvi savaites, diena pries mmm  smileysex.gif  sekancia diena sulaukiau mmm tai ta karta nurasiau nes galvojau jog vistiek pries mm nevaisinga, na o praejus dviem savaitem nakti nezmoniskai desini sona pradejo skaudeti taip raizyti, net is miegu atsikeliau, diena pastebejau rudu isskyru, tokia spalva kokiu niekad nebuve, i vakara pastebejau ir krauja, net ziurejau  idemiai ar nesivaidena, nes iki mmm kitu dar toli, o cia tikrai kraujas toks sviesus, ir va siandien kita diena, ir tepa sviesiu krauju, isejau i miesta ir pasijutau kazkaip netaip, nulekiau i tualeta o ten kraujuku tepa, kazko ir galva siandien tokia skaudanti, o ja man labai retai skauda ir toks jausmas buvo kad karstis pakiles, vaiksciojau su raudonais zandais, ykaitus tokia... nesuprantu nieko, ar cia parodo kad ovuliacija vyksta ar kame reikalas?  4u.gif

o nebandei nt sugadinti?
Papildyta:
QUOTE(marsele @ 2010 09 20, 18:49)
visaip buna - raso, kad kai kuriom jau O diena sumazeja, kitoms - ir kelios dienos po O dar vaisingos gleives rodosi. BT geriausiai parodytu, ar spejote, jei matuojiesi aisku.. Bet kokiu atveju linkiu kad viskas butu pavyke!!! 4u.gif
As cia gal labai nesugluminsiu atvirumu  blush2.gif beeet - man pvz "pavirsiuje" niekad nesimatydavo jokiu "kiausiniu baltymu" ar dar kazkokiu ivardijamu isskyru. Tik dregnoka ir tiek. Nuolat. Tai radau patarima, jei sunku nustatyti isoriskai - svariomis rankomis, svelniai ir atsargiai (kaip tikrinant gimdos kaklelio padet, kas susidure..) ikisti viena ar du pirstus - patogioje pozoje, man ant WC sedint palinkus i prieki tinka, ir jei pavyks uzciuopti gimdos kakleli, ji svelniai spustelti, jei ne, tiesiog giliai pasiekus - tuomet jau pasiziuri kas ant tu pirstu  ax.gif - taip darydama ir kiausinio baltyma aptikau, ir kremines ir lipnias (nevaisingas).. Gal kam pades  4u.gif

nu supratau,aciu uz atviruma mirksiukas.gif gal reiks pabandyti. o tos kremines ,tai jos jau nevaisingos? ir kaip skiriasi tos lipnios ir kremines,savo spalva ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 20, 14:42)

Paprastai vykstant O gleives jau keiciasi. Bet gyvenime visko nutinka smile.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 09 20, 15:33)
labuka,o as visai tu vaisingu nepastebiu schmoll.gif  as gal nemoku stebeti blush2.gif    ar jus vakare ziurite kiek ant kelnaiciu lieka ar kaip g.gif

Man matosi ant tualetinio popieriaus blush2.gif
QUOTE(vabaliukasss @ 2010 09 21, 00:34)
norejau paklausti ar per ovuliacija gali pasirodyti kraujas?

Gali.
QUOTE(angel08 @ 2010 09 21, 06:47)
o tos kremines ,tai jos jau nevaisingos?  ir kaip skiriasi tos lipnios ir kremines,savo spalva ar kaip?

Taip, kremines- nevaisingos. Skiriasi spalva ir lipnumu smile.gif
Atsakyti
Nu Selvai tai apdovanojima isskirti reiktu uz informatyvius pasisakymus first.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 21, 16:05)
Nu Selvai tai apdovanojima isskirti reiktu uz informatyvius pasisakymus first.gif

pritariu.
o as dar noriu paklausti blush2.gif as matuoju bt ,grafikai lb grazus ,yra skirtumai tarp faziu .mmm reguliarios. tai ar tai reiskia kad OVUliacija vyksta ir su mano kiausidem viskas gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 09 21, 22:55)
pritariu.
o as dar noriu paklausti blush2.gif  as matuoju  bt ,grafikai lb grazus ,yra skirtumai tarp faziu .mmm reguliarios. tai ar tai reiskia kad OVUliacija vyksta ir su mano kiausidem viskas gerai? g.gif

teoriskai taip, o realiai tik hormonu tyrimas parodytu, ar visko yra tiek, kiek reikia 4u.gif
Atsakyti