Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

niu dėl to skubumo tai aišku norėtųsi kuo greičiau smile.gif o iki liepos 1 d. išėjusioms ir su pašalpomis geresnė situacija smile.gif

bet nesvarbu kaip bus taip bus svarbu mažylį turėti 4u.gif

bandysiu ši mėnesį per ovuliaciją( mano spėjamą ) pradėt, o po to kiekvieną dieną reiks darbuotis smile.gif

ko tik nepadarysi del nestuke.gif

QUOTE(Selva @ 2010 08 17, 20:00)
Suzinoti imanoma, yra ivairiu budu. O nepastebime del to, kad atidziai nestebime wink.gif Jei pasektum save 2-3 ciklus butu tikrai aiskiau.

Kol kad tada remkis kalendoriuniu metodu, jei ciklas tavo reguliarus. Bet jis kaip vienintelis budas nera patikimas. Siaip geriausiai tiesiog myletis kas 2-3 dienas, kad pastotum, bet jei svarbu truks plys taikyti ant O, tada siulau pasidometi O gaudymo metodais, nebent jums neskubu leliuka tureti  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linciki1 @ 2010 08 18, 14:39)
bandysiu ši mėnesį per ovuliaciją( mano spėjamą ) pradėt, o po to kiekvieną dieną reiks darbuotis smile.gif

ko tik nepadarysi del  nestuke.gif

Kiek zinau, geriausia pradeti bandyti kelios dienos iki O, nes jau tada paprastai buna palankios gleives spermiukams, ir bent pora dienu jie tikrai isgyvena, sekmingai tunodami ir laukdami savo kiausinelio smile.gif
Papildyta:
Mes si menesi atlikom ND kelios dienos iki O, ir vyrui teko isvykti i komandiruote, tad per O nebebuvo kaip pakartoti verysad.gif Pozymiu absoliuciai jokiu nejauciu, bet kita savaite butinai pasidarysiu NT smile.gif Vis dar tikiuosi, kad turejo pavykti, nes gleives vaisingos buvo, o po poros dienu ivyko O. Jei idomu, galesiu parasyt rezultata 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 18 rugpjūčio 2010 - 15:00
QUOTE(nothing special @ 2010 08 18, 09:27)
Mano ciklas yra reguliarus, bet vadovaujantis kalendoriniu metodu iš gleivių niekaip negaliu spręsti apie ovuliacijos (ne)buvimą. Įdomu, ar dažnas toks "nuokrypis", kad tvarkingo ciklo metu ovuliacija vyktų ne pagal "kalendorinį" tikslumą?
Pamenu, kažkada buvau pas ginę eiliniam patikrinimui ir ji nusistebėjo, kad ekoschopu mato gražius folikulus susiformavusius, nors pagal jos skaičiavimus, ovuliacija turėjo būti seniausiai įvykusi. tada neatkreipiau dėmesio, o va dabar, sekdama gleives, prisiminiau tą pastabą.
Dar smalsu, jei ovuliacija vyksta "ne pagal grafiką", kokie dažnesni atvejai -- ciklo pradžioje ar pabaigoje?

Pabandysiu paaiskinti.

O tradiciskai vyksta 10-16dienu tarpe iki mm. Pagal vadoveli ziurint, moters, kurios ciklas 28 dienos O diena yra greiciausiai 14CD. Tai cia yra toks standartas, kuri, beje, nedaugelis moteru teatitinka wink.gif Stai todel vien kalendorinis metodas nera patikimas, nes nei viena negalime buti garantuota be stebejimu nuspresti, kiek gi dienu trunka musu poovuliacine faze. Poovuliacine faze paprasatai yra vienoda kiekviena cikla, o priesovuliacine faze gali kisti, buti ilgesne ar trumpesne.

Jeigu O buna velai, ir mm ateina greiciau nei 10dienu po O- tai jau gali buti prolema, gali neuztekti laiko zirniukui isitvirtinti. Geriausia kai 2 faze yra 12DPO ir daugiau.

Taigi, ovuliacija neretai moterims vyksta ne pagal vadoveliska grafika. Bet jei O ivyksta labai anksti- tuomet ir ciklas automatiskai bus trumpesnis, jei velai- bus ilgesnis.

Man asmeniskai O vykdavo vis skirtinga ciklo diena, paprastai tarp 13-16CD. Priklausomai nuo to, anksciau ar veliau budavo O, ir mano ciklas budavo ilgesnis ar trumpesnis.

QUOTE(Kyvis @ 2010 08 18, 13:54)
Kiek zinau, geriausia pradeti bandyti kelios dienos iki O, nes jau tada paprastai buna palankios gleives spermiukams, ir bent pora dienu jie tikrai isgyvena, sekmingai tunodami ir laukdami savo kiausinelio  smile.gif

Kaip suprantu, ji su vyru nori uztaikyti su ND tiesiai ant O, nes tikisi taip susilaukti tam tikros lyties vaikucio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 18, 15:48)
Kaip suprantu, ji su vyru nori uztaikyti su ND tiesiai ant O, nes tikisi taip susilaukti tam tikros lyties vaikucio wink.gif

Mes pirmaji vaikeli per O susimeistravom (lytis visiskai nebuvo svarbi, tiesiog taip sutapo), tai dabar turim nuostabia mergyte biggrin.gif , nors sakoma kad O=berniukas
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 18, 15:48)
Pabandysiu paaiskinti.

Selva, dėkui už kantrybę ir žinias smile.gif
Atsakyti
Laba diena, visoms stebincioms wink.gif

Noriu paklausti baltos tirstos isskyros tai cia vaisingos ar jau nebe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 08 23, 12:47)
Laba diena, visoms stebincioms wink.gif

Noriu paklausti baltos tirstos isskyros tai cia vaisingos ar jau nebe?  g.gif

baltos ir tirstos skaitomos nevaisingom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 19, 00:09)
Mes pirmaji vaikeli per O susimeistravom (lytis visiskai nebuvo svarbi, tiesiog taip sutapo), tai dabar turim nuostabia mergyte  biggrin.gif , nors sakoma kad O=berniukas

Nu geras matai, buna visko biggrin.gif

ai as dabar jau kai prisiskaiciau, kaip kitom moterim nesigauna leliuku turet tai jau nebesvarbu ar ant O ar ne biggrin.gif svarbu dabar jau tik pastot biggrin.gif

kazkaip idomiai man si syki menesines yra, susirgau kaip priklauso ta diena,tik tas dalykas,kad tik tepe ruzavai keturias dienas, po to po keturiu va dabar jau susirgau normaliai kaip visada, tai dabar jei ten nesiskaite kaip sirgimas tai dar 6 dienas sirgiu tai ziauru g.gif
ginekologe man atostogauja tai neejau pas kita pasiziuret
cia kazkas gal negerai jei taip yra

sakes atrodo kai pradejom mastyti apie leliukus prasidejo nesamones

gal yra kuriai taip buve?

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 23, 14:54)
baltos ir tirstos skaitomos nevaisingom  4u.gif

Aciukas,

Nu tai dabar klausimas ar spejo uzkibt iki to ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 18, 16:54)
Kiek zinau, geriausia pradeti bandyti kelios dienos iki O, nes jau tada paprastai buna palankios gleives spermiukams, ir bent pora dienu jie tikrai isgyvena, sekmingai tunodami ir laukdami savo kiausinelio  smile.gif
Papildyta:
Mes si menesi atlikom ND kelios dienos iki O, ir vyrui teko isvykti i komandiruote, tad per O nebebuvo kaip pakartoti  verysad.gif  Pozymiu absoliuciai jokiu nejauciu, bet kita savaite butinai pasidarysiu NT  smile.gif Vis dar tikiuosi, kad turejo pavykti, nes gleives vaisingos buvo, o po poros dienu ivyko O. Jei idomu, galesiu parasyt rezultata  4u.gif

Niu butinai parasyk rezultatus smile.gif
tikiuosi busi patenkinta rezultatais smile.gif nestuke.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linciki1 @ 2010 08 23, 15:19)
kazkaip idomiai man si syki menesines yra, susirgau kaip priklauso ta diena,tik tas dalykas,kad tik tepe ruzavai keturias dienas, po to po keturiu va dabar jau susirgau normaliai kaip visada, tai dabar jei ten nesiskaite kaip sirgimas tai dar 6 dienas sirgiu tai ziauru  g.gif
ginekologe man atostogauja tai neejau pas kita pasiziuret
cia kazkas gal negerai jei taip yra

sakes atrodo kai pradejom mastyti apie leliukus prasidejo nesamones

gal yra kuriai taip buve?

sekmes visoms  4u.gif

na sirgimas skaitosi tada kai jau normaliai pramusa, manau dabar prasidejo normalios mmm, o kas ten per tepliojimas buvo tai biesas zino, kiekvienas organizmas savaip is proto eina biggrin.gif o jei rimtai, apziura tikrai nepakenktu "del visa ko", manau paciai butu ramiau ir siaip zinotum kad organizmas gali visokius sposus krest biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linciki1 @ 2010 08 23, 14:42)
Niu butinai parasyk rezultatus  smile.gif
tikiuosi busi patenkinta rezultatais smile.gif  nestuke.gif

sekmes  4u.gif

Ryt darausi testa. Parasysiu smile.gif
Atsakyti