Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Dalija23 @ 2010 07 22, 08:13)
OJ man nuo mm praejo jau 8 dienos,nz ar cia ka labai pasako,man sitie dalykai kartais tokie sudetingi.

Taip ir maniau. Tai vadinasi, dabar esi vaisingiausioj ciklo stadijoj- tuoj tuoj bus ovuliacija. Tad laikas ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 22, 12:35)
Taip ir maniau. Tai vadinasi, dabar esi vaisingiausioj ciklo stadijoj- tuoj tuoj bus ovuliacija. Tad laikas ND  4u.gif

Aciu uz konsultacija,bet kas tas Nd?nestumo diena?gal apsviesk mane situo klausimu?
Atsakyti
ND- namu darbai- sex blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 22, 12:55)
ND- namu darbai- sex  blush2.gif  mirksiukas.gif

blush2.gif Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,vaisingas gleives stebet pradejau tik pries kelis ciklus,manau jas atradau,jos kaip kiausinio baltymas,tasios,bet tuo paciu tokios gumines,nelabai slidzios,tai ar cia vaisingos? Trunka apie 3dienas ir dingsta 2-3 dienos iki BT pakilimo,ar tai normalu?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
jeigu nesunku paaiskinkt apie ND blush2.gif juos reik atlikt tom vaisingom dienom karta per diena ar daugiau? ar ten speja kas nors uzsikabint kai viskas isbega lauk? jeigu nesunku papasakokit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 26 liepos 2010 - 10:09
O aš jau nebežinau, visada mano ciklas reguliarus, praktiškai vos ne valandomis prasideda mm. Gleivės visad pastebėdavau, nors neplanuodavom dar vaikelio...Kai pradėjau stebėti jas ir matuoti BT, nesuprantu, bet jų beveik visai nėra. Kaip tik po kelių dienų turėtų būti O, o nieko, sausa...Kažin, ar čia taip gali būti?
Aš net ovuliaciją jaučiau dažniausiai, nes vieną, ar kitą šoną skauda.
Patarkit, prašau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 07 25, 23:45)
Sveikutes,vaisingas gleives stebet pradejau tik pries kelis ciklus,manau jas atradau,jos kaip kiausinio baltymas,tasios,bet tuo paciu tokios gumines,nelabai slidzios,tai ar cia vaisingos? Trunka apie 3dienas ir dingsta 2-3 dienos iki BT pakilimo,ar tai normalu?

Normalu, tai yra vaisingos gleives 4u.gif
QUOTE(jrgt @ 2010 07 26, 09:09)
Sveikos smile.gif
jeigu nesunku paaiskinkt apie ND  blush2.gif  juos reik atlikt tom vaisingom dienom karta per diena ar daugiau? ar ten speja kas nors uzsikabint kai viskas isbega lauk? jeigu nesunku papasakokit  ax.gif  4u.gif

Karta per diena arba kas antra pilnai pakanka wink.gif Rekomenduojama po NT iskart nesistot, nebegt praustis, pagulet. Kazkiek isbega, bet turetu likt pakankamai smile.gif
QUOTE(Teta Anna @ 2010 08 05, 21:04)
O aš jau nebežinau, visada mano ciklas reguliarus, praktiškai vos ne valandomis prasideda mm. Gleivės visad pastebėdavau, nors neplanuodavom dar vaikelio...Kai pradėjau stebėti jas ir matuoti BT, nesuprantu, bet jų beveik visai nėra. Kaip tik po kelių dienų turėtų būti O, o nieko, sausa...Kažin, ar čia taip gali būti?
Aš net ovuliaciją jaučiau dažniausiai, nes vieną, ar kitą šoną skauda.
Patarkit, prašau  4u.gif .

O kokias gleives pastebedavai? Jos skirtingos buna skirtingose ciklo fazese. Ar pazisti, kokios yra vaisingos? Kartais ju tebuna 1-2 dienas, kartais ju buna labai mazai- sunku pastebeti.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 05, 23:10)

O kokias gleives pastebedavai? Jos skirtingos buna skirtingose ciklo fazese. Ar pazisti, kokios yra vaisingos? Kartais ju tebuna 1-2 dienas, kartais ju buna labai mazai- sunku pastebeti.

Pažįstu gleives, tuo labiau, kad kiek seniau, kaip minėjau neplanavom vaikelio antro, ir tai pastebėdavau, kad jų daug, po savaitę būna ir skirtingos. Prieš O, skaidrios, daug ir tąsios, kitomis dienomis dažniausiai jau sutirštėja ir ne tokios skaidrios.
O šitas ciklas kažkoks keistas, gal sakau, jau įvyko O, nes ir pagal BT (tik pirmą mėnesį matuojuosi), po mm, dvi dienas buvo žemesnė tempa, o po to trečią užkilo, ir vėl leidžiasi...
Kiek domėjausi, gali ir visai ne pagal planą įvykti O, ypač jei patiriama daug streso, nuovargio. Gal čia taip man ir bus g.gif .
Nu žiūrėsiu, kas toliau bus. Planuojam po dviejų, trijų mėnesių pastoti ax.gif .
Atsakyti
sweikutes smile.gif

man irgi butu labai idomu suzinoti,kada ta ovuliacija pas mane biggrin.gif

noretume su vyru leliuka paplanuoti, o vyras be galo nori berniuko, tai b8t7 faina,kad =ino2iau kada ta ovuliacija, nes kaip girdejau,kad per ja gaunasi berniukas biggrin.gif

pas save as nieko isskirtino nepastebiu buna tu isskyru retkarciais bet kad tasios ar ne ai kazkaip neatskiriu visai

turbut man bus neimanoma suzinoti kada ivyks O

teks bandyt speti, gal pavyks nestuke.gif

QUOTE(Intimacy @ 2008 08 27, 22:26)
Žinok kažkur čia temutėse pati ieškojau atsakymo į šį klausimą (prieš mmm kaip visada  nestuke.gif sindromai pasireiškia, kai ieškome visų įmanimų nėštumo požymių biggrin.gif ), tai nieko ypatingo neradau, tai labai individualu, kokios būna gleivės kai tampama  nestuke.gif . Jos turi būti nevaisingos, o ar vadeningos, ar tirštos baltos, turbūt nesvarbu  unsure.gif
Papildyta:
Aš irgi tai pastebėjau  drinks_cheers.gif
Iš pradžių, iki 2d iki mmm, būna balkšvos, o paskui drėgnumas prieš pat atkeliaujant mmm  blush2.gif
Bet kurios iš būna tik tapus  nestuke.gif , nežinau  tada mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(linciki1 @ 2010 08 17, 12:44)
sweikutes  smile.gif

man irgi butu labai idomu suzinoti,kada ta ovuliacija pas mane  biggrin.gif

noretume su vyru leliuka paplanuoti, o vyras be galo nori berniuko, tai b8t7 faina,kad =ino2iau kada ta ovuliacija, nes kaip girdejau,kad per ja gaunasi berniukas  biggrin.gif

pas save as nieko isskirtino nepastebiu buna tu isskyru retkarciais bet kad tasios ar ne ai kazkaip neatskiriu visai

turbut man bus neimanoma suzinoti kada ivyks O

teks bandyt speti, gal pavyks  nestuke.gif

Suzinoti imanoma, yra ivairiu budu. O nepastebime del to, kad atidziai nestebime wink.gif Jei pasektum save 2-3 ciklus butu tikrai aiskiau.

Kol kad tada remkis kalendoriuniu metodu, jei ciklas tavo reguliarus. Bet jis kaip vienintelis budas nera patikimas. Siaip geriausiai tiesiog myletis kas 2-3 dienas, kad pastotum, bet jei svarbu truks plys taikyti ant O, tada siulau pasidometi O gaudymo metodais, nebent jums neskubu leliuka tureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 17, 18:00)
Kol kad tada remkis kalendoriuniu metodu, jei ciklas tavo reguliarus.

Mano ciklas yra reguliarus, bet vadovaujantis kalendoriniu metodu iš gleivių niekaip negaliu spręsti apie ovuliacijos (ne)buvimą. Įdomu, ar dažnas toks "nuokrypis", kad tvarkingo ciklo metu ovuliacija vyktų ne pagal "kalendorinį" tikslumą?
Pamenu, kažkada buvau pas ginę eiliniam patikrinimui ir ji nusistebėjo, kad ekoschopu mato gražius folikulus susiformavusius, nors pagal jos skaičiavimus, ovuliacija turėjo būti seniausiai įvykusi. tada neatkreipiau dėmesio, o va dabar, sekdama gleives, prisiminiau tą pastabą.
Dar smalsu, jei ovuliacija vyksta "ne pagal grafiką", kokie dažnesni atvejai -- ciklo pradžioje ar pabaigoje?
Atsakyti