QUOTE(Gintatute @ 2010 07 25, 23:45)
Sveikutes,vaisingas gleives stebet pradejau tik pries kelis ciklus,manau jas atradau,jos kaip kiausinio baltymas,tasios,bet tuo paciu tokios gumines,nelabai slidzios,tai ar cia vaisingos? Trunka apie 3dienas ir dingsta 2-3 dienos iki BT pakilimo,ar tai normalu?
Normalu, tai yra vaisingos gleives
QUOTE(jrgt @ 2010 07 26, 09:09)
Sveikos
jeigu nesunku paaiskinkt apie ND
juos reik atlikt tom vaisingom dienom karta per diena ar daugiau? ar ten speja kas nors uzsikabint kai viskas isbega lauk? jeigu nesunku papasakokit
Karta per diena arba kas antra pilnai pakanka
Rekomenduojama po NT iskart nesistot, nebegt praustis, pagulet. Kazkiek isbega, bet turetu likt pakankamai
QUOTE(Teta Anna @ 2010 08 05, 21:04)
O aš jau nebežinau, visada mano ciklas reguliarus, praktiškai vos ne valandomis prasideda mm. Gleivės visad pastebėdavau, nors neplanuodavom dar vaikelio...Kai pradėjau stebėti jas ir matuoti BT, nesuprantu, bet jų beveik visai nėra. Kaip tik po kelių dienų turėtų būti O, o nieko, sausa...Kažin, ar čia taip gali būti?
Aš net ovuliaciją jaučiau dažniausiai, nes vieną, ar kitą šoną skauda.
Patarkit, prašau
.
O kokias gleives pastebedavai? Jos skirtingos buna skirtingose ciklo fazese. Ar pazisti, kokios yra vaisingos? Kartais ju tebuna 1-2 dienas, kartais ju buna labai mazai- sunku pastebeti.