Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(kondesijadelamarija @ 2009 11 01, 21:17)
As per ovuliacija pastebiu ne tik skaidrias ir tasias gleives.Man ziauriai skauda pilvo apacia .Vaistai nelabai padeda.Tokie skausmai atsirado gal pries puse metu,buna ,kad visa nakti negaliu uzmigti,si menesi tai net viena diena tamsiomis isskyromis patepliojo,sako tai buna ovuliacinis kraujavimas. Tik as nelabai suprantu is kur ten kraujuoja,ovuliacija juk kiausidese vyksa,ne kiausintakyje unsure.gif

Teisybe, ovuliacijas vyksta kiesidese, o ne kiausintakyje, kaip viena mergaite rase biggrin.gif
Pandysiu pafilosofuoti, kodel pakraujuoja. ax.gif
Pirma, tai kraujavimas is kiausides, ir kraujas atiteka iki gimdos ir per gimdos kakaleli isteka lak pro maksti.
Antra hipoteze, kad kraujuoja is gimdos, mat del stipriu hormonu susitraukia gimda ir dalis jos gleivines atplysta, todel nestipriai pateplioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip mielosios ,su ta ovuliacija tai vieni nesusipratimai.Ir idomiausia ,kad ovuliacija, kiekvieno ciklo metu, pas ta pacia moteri vyksta skirtingu laiku ir tai laikoma labai normaliu reiskiniu.Todel verta matuotis bazaline temperatura norint tiksliai nustatyti.Man viena menesi buna 12ciklo diena,o kita tik 17-a c.d. Cia turbut reikia kantrybes jeigu norit leliuko.Nors man daktare ,kai issiemiau mirena po 7-iu metu,nieko neminejo apie ovuliacijas ,ju sekima ir panasiai.Sako, svarbiausia atsipalaiduok ir megaukis be kontraceptiku ir t.t. Nu bet kazkaip noriu as ar nenoriu ,galvoju as apie tas vaisingas dienas nors tu ka.
Atsakyti
Ech...turėjau galimybę neplanuotai pastoti, tačiau pagal išskyrų parodymus supratau, kad per anksti... trys dienos po mėnesiniu.. tai vadinasi teks vėl laukt, kada galėsim neplanavę pasidžiaugt laime... smile.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Per ovuliacija visad paskaudineja pilva, tai zinau kad cia jau O.Bet pirmagime "uzkibo"dar tolokai iki o, vos pora dienu po mmm, tai kazkaip ir nesureiksminau vaisngu dienu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simpleME @ 2009 10 09, 11:12)
ISILIESIU IR AS I JUSU GRETAS smile.gif cool.gif LB keista su vyru jau puse metu bandom pastot, bet jau neramu..gal kas negerai su mano O ir siaip ciklai paskutiniu metu lb nereguliarus  g.gif nzn erzina, kai nzn kada ta O..nes gi buna ne visada nori  smileysex.gif

..tai galima ir as daktara nueit, pastebes, paziures ar vyksta O ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

klausimelis toms, kurios naudojasi Ovusoft programa - kokias gleives jus priskiriat prie 'creamy'? Ar tas balksvas tokias? g.gif
Atsakyti
Sveikos,as jau visai baigiu susipainiot,kai pradejau save labiau stebet,tai atrodo niekas man nebesutampa,nei o, nei gleives 4u.gif bet matyt reikia laiko save suprast,nes organizmas pas visus skirtingas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,noreciau jusu pasiklausti,planuojame su vyru vaikiuka ir noreciau kad paaiskintumete kada mano vaisingos dienos ir kada reiktu wub.gif dazniau...smile.gif,mano menesiniu ciklas 28-30 dienu tai pagal internete esancius kalendorius wub.gif reiktu menesio gale panasiai apie 26 diena nes yra vaisingiausios dienos,bet siandien buvau pas gine ir ji man patare nusipirkti ovuliacijos testuka,tame testuke parodyta jog jeigu mano ciklas tarkim 30 dienu tai is tu dienu reikia atimti 17 ir testa darytis 13 diena tada turetu buti ovuliacija ir didziausia tikimybe pastoti?bet man mmm prasideda menesio viduryje 12-13 dienomis,tai dabar ir nebesuprantu kada cia imanoma pastoti...:)gal galetumete man isaiskinti? doh.gif nes jau galva susisuko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wessstaaa @ 2010 02 04, 19:56)
Sveikutes 4u.gif ,noreciau jusu pasiklausti,planuojame su vyru vaikiuka ir noreciau kad paaiskintumete kada mano vaisingos dienos ir kada reiktu  wub.gif  dazniau...smile.gif,mano menesiniu ciklas 28-30 dienu tai pagal internete esancius kalendorius  wub.gif  reiktu menesio gale panasiai apie 26 diena nes yra vaisingiausios dienos,bet siandien buvau pas gine ir ji man patare nusipirkti ovuliacijos testuka,tame testuke parodyta jog jeigu mano ciklas tarkim 30 dienu tai is tu dienu reikia atimti 17 ir testa darytis 13 diena tada turetu buti ovuliacija ir didziausia tikimybe pastoti?bet man mmm prasideda menesio viduryje 12-13 dienomis,tai dabar ir nebesuprantu kada cia imanoma pastoti...:)gal galetumete man isaiskinti? doh.gif nes jau galva susisuko... g.gif

Sveika. Pirmiausiai tai tau reiketu zinoti kada tavo vaisingos dienos ir kada tau vyksta O, jei tavo ciklas 28-30d, tai tavo O greiciausiai buna apie 14-16 ciklo diena.
Darydama tuos testukus ir suzinosi tiksliai kada ta O pas tave vyksta. O vaisingos dienos yra mazdaug savaite pries numatoma O ir per O. Siaip labai neblogai O matosi BT, jei zymetum BT ir darytum testukus, manau nesunkiai susipazintum su savo ciklu, kada vyksta O ir kada tavo vaisingiausios dienos mirksiukas.gif
Yra tokia temute BT matavimas. pasiskaityk ten, manau rasi daug atsakymu i savo klausimus smile.gif
Atsakyti
Na jau su tom vaisingom ir nevaisingom ,tai tikras vargas ,ypac kai menesines kas 2-3 menesius ,tai dar niekur neradau jokio realaus patarimo kaip tai isspresti . Noreciau nestuke.gif ,bet kur tau kai menesines kaip pas paaugle g.gif
Papildyta:
Jau metus laiko nesisaugom ir niekaip ... verysad.gif
Papildyta:
Gal kuri turejo panasia beda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linka1980 @ 2010 02 05, 17:49)
Na jau su tom vaisingom ir nevaisingom ,tai tikras vargas ,ypac kai menesines kas 2-3 menesius ,tai dar niekur neradau jokio realaus patarimo kaip tai isspresti . Noreciau  nestuke.gif  ,bet kur tau kai menesines kaip pas paaugle  g.gif
Papildyta:
Jau metus laiko nesisaugom ir niekaip ...  verysad.gif
Papildyta:
Gal kuri turejo panasia beda?  blush2.gif

Tau reiketu kreiptis i ginekologe, kad paskirtu vaistu ar koki kita buda, pirmiausiai sureguliuoti menesinem, o tada jau sekti tavo cikla, vaisingas dienas ir O.
Atsakyti
QUOTE(Linka1980 @ 2010 02 05, 17:49)
Na jau su tom vaisingom ir nevaisingom ,tai tikras vargas ,ypac kai menesines kas 2-3 menesius ,tai dar niekur neradau jokio realaus patarimo kaip tai isspresti . Noreciau  nestuke.gif  ,bet kur tau kai menesines kaip pas paaugle  g.gif
Papildyta:
Jau metus laiko nesisaugom ir niekaip ...  verysad.gif
Papildyta:
Gal kuri turejo panasia beda?  blush2.gif

Tokiu atveju, pabandykit ovuliacijos testus. Ir bus aišku, kada vaisingos dienos būna. smile.gif
Atsakyti