Aš jau galvojau, kad man vienai taip
O jums neatrodo, kad ten kaklelio gleivių kamštis išeina?
visko neskaiciau,bet klausimas toks,jei nera tu vaisingu gleiviu,tai ovuliacija ta menesi ir neivyko?ar cia jau nusisneku?
QUOTE(***JANINA*** @ 2009 07 27, 20:51)
sveikos,norėčiau paklausti ar gali būti O likus 5 dienoms iki mm.mano ciklas kas 20 d.kaip laikrodukas.aš dar tik antra mėnesi stebiu gleives,bet pirma mėnesi ir ši kartojasi tas pat
QUOTE(Pretori @ 2009 09 08, 12:27)
Sveiki Juokai juokais, bet.... Kai jau mėnesinės visai baiginėjosi, liko tik patepliojimai, kaip ir Austoma rašė, gleivės buvo tokios tąsios, kaip per ovuliaciją. O kai jau visai užsibaigė sirgimas, tai dar kelias dienas irgi panašios gleivės buvo. Tai man irgi tokiai neišmanėlei iškilo klausimas, ar čia taip būna (tik anksčiau neatkreipdavau dėmesio) ar ovuliacija gali būti ir per mėnesines ar ką tik joms pasibaigus
Tavo labai trumputis ciklas, todėl ovuliacija laisva gali būti ir besibaiginėjant mmm.
QUOTE(js. @ 2009 09 13, 10:54)
visko neskaiciau,bet klausimas toks,jei nera tu vaisingu gleiviu,tai ovuliacija ta menesi ir neivyko?ar cia jau nusisneku?
Tos gleives gali buti viduje. Pavyzdziui man kartais as jas jauciu, kartais ju isvis nera, o nuejus pas gine sake kad pacios vaisingiausios dienos butent dabar. nors isoreje jokio dregnumo nebuvo. Taip kad tai nebutinai reiskia kad ovuliacija neivyko
QUOTE(Austoma @ 2009 08 31, 15:11)
Sveikos planuotojos
Iš karto atsiprašau dėl savo neišmanymo
bet mane kamuoja vienas toks klausimėlis. Ar gali būti tos tasios, vaisingos į kiaušinio baltymą panašios gleivės mėnesinių metu.
Paskutine KT pakuotę baigiau gerti gegužės men.
Birželį dar pasisaugojom, o jau nuo liepos
Kai pradėjau labiau save stebėti man pasidarė neaišku, negi reikės gaudyti per MMM
Padėkit išsklaidyti abejones
Iš karto atsiprašau dėl savo neišmanymo
bet mane kamuoja vienas toks klausimėlis. Ar gali būti tos tasios, vaisingos į kiaušinio baltymą panašios gleivės mėnesinių metu.
Paskutine KT pakuotę baigiau gerti gegužės men.
Birželį dar pasisaugojom, o jau nuo liepos
Kai pradėjau labiau save stebėti man pasidarė neaišku, negi reikės gaudyti per MMM
Padėkit išsklaidyti abejones
Sveikos mergaitės.
Mane ir domina tas pats.Patsebėjau pas mane ir tas pats per mmm, tos vaisingos gleivės pasišalina su krauju. Negi per mmm gali vykti O? o gal tik tos išskyros pasišalina, prisikaupusios?
Merginos padekit man suprat mano organizma. Sirgau 09 02, pasbaigus patempliojo 5 dienas, testas buvo neigiamas, temp is 18 i 19 soktelejo, galvojau OV , bet dabar kelias dienas dariau OT (man jie naujiena,tai eksperimentuoju), vis ryzkejo, osiandien teigiamas, nieko nesupratu , gal cia ciklas susibalamutino ir tikrai OV paveluotai, susirgt tureciau 10 02
ISILIESIU IR AS I JUSU GRETAS LB keista su vyru jau puse metu bandom pastot, bet jau neramu..gal kas negerai su mano O ir siaip ciklai paskutiniu metu lb nereguliarus nzn erzina, kai nzn kada ta O..nes gi buna ne visada nori
QUOTE(simpleME @ 2009 10 09, 11:12)
ISILIESIU IR AS I JUSU GRETAS LB keista su vyru jau puse metu bandom pastot, bet jau neramu..gal kas negerai su mano O ir siaip ciklai paskutiniu metu lb nereguliarus nzn erzina, kai nzn kada ta O..nes gi buna ne visada nori
Rekomenduociau pasiskaityti skyreli apie bazine temperatura (BT)
QUOTE(sonkezz @ 2009 10 16, 18:16)
Man kilo klausimas:
yra dvi kiausides du kiausintakiai,bet ar ovuliacija vyksta vienu momentu abiejuose kiausintakiuose ar ne,kazin ar organizmas toks sistemingas
yra dvi kiausides du kiausintakiai,bet ar ovuliacija vyksta vienu momentu abiejuose kiausintakiuose ar ne,kazin ar organizmas toks sistemingas
Ovuliacija vyksta viename kiausintakyje.
Mergyte
na man kilo toks klausimas del vaisingu dienu. baigiau sirgti ir po dvieju dienu turejau santykiu,mano ciklas nereguliarus 28-30 dienu ir jau niekaip nesusireguliuoja. ar yra didele galimybe pastoti turint santykiu praejus 2 dienom po mmm?
na man kilo toks klausimas del vaisingu dienu. baigiau sirgti ir po dvieju dienu turejau santykiu,mano ciklas nereguliarus 28-30 dienu ir jau niekaip nesusireguliuoja. ar yra didele galimybe pastoti turint santykiu praejus 2 dienom po mmm?
28-30 tai cia reguliarus ciklas tik pora dieneliu skirtumas nesiskaito, kad nereguliarus...
O kiek dienu mmm? Bet tikriausiai maza pastojimo galimybe
As per ovuliacija pastebiu ne tik skaidrias ir tasias gleives.Man ziauriai skauda pilvo apacia .Vaistai nelabai padeda.Tokie skausmai atsirado gal pries puse metu,buna ,kad visa nakti negaliu uzmigti,si menesi tai net viena diena tamsiomis isskyromis patepliojo,sako tai buna ovuliacinis kraujavimas. Tik as nelabai suprantu is kur ten kraujuoja,ovuliacija juk kiausidese vyksa,ne kiausintakyje