Kaip idomu! Ir as registruojuos
Dekui uz aktualia tema!
QUOTE(marce777 @ 2008 05 20, 14:37)
Sveikos, o pries Ovuliacija ar jums skauda sonus, as tai labai jauciu. Anksciau kaip buvau jaunesne tai jauciau bet ne tiek daug, nu dabar siaubas kaip skauda. Ar jums taip buna.
Labukas
Siaip ne visom vienodai buna tie O skausmai.Bent man praeita menesi,skaudejo ir pilva ir sonus,o si menesi daugiau galva,nugara.
O man skauda truputi per ovuliacija ir grynai pries susergant M pajuntu stipru skausma sone
QUOTE(marce777 @ 2008 05 20, 13:37)
Sveikos, o pries Ovuliacija ar jums skauda sonus, as tai labai jauciu. Anksciau kaip buvau jaunesne tai jauciau bet ne tiek daug, nu dabar siaubas kaip skauda. Ar jums taip buna.
As kartais jauciu, kai man O buna, tada taip keistai skaudena viena kuri nors sona ir atrodo, kad vidurius suka, kartais nugara "lauzia"
QUOTE(marce777 @ 2008 05 20, 13:37)
gal ir del tos ovuliacijos skauda. Net nezinau. kai dar buvau studencioke karta net su greituske isveze - jau taip suriete, kad negalejau. Tai gydytoja apziurejus pasake, kad gali buti ovuliacijos skausmas. Va.
Praita karta irgi labai skaudejo. norejau vaziuoti su dviraciu pasivezinti, net net negalejau isitiesti normaliai. tai vyras liepe gulet lovoje, o po to dar ir padarem. o ir ovuliacijos testas teigiamas buvo, tik deja, nepavyko ta karta su
mane irgi sudomino si temele - seksiu
Manau, jog jauciu ovuliacija, mazdaug ciklo viduryje jauciu toki lyg ir durima viename sone... Be to, ir gleives pakinta...OT dar nedariau, bet ruosiuosi, jei ir si karta NT negiamas bus zodziu, reikia rimtai uzsiimt siuo reikalu ir
Manau, jog jauciu ovuliacija, mazdaug ciklo viduryje jauciu toki lyg ir durima viename sone... Be to, ir gleives pakinta...OT dar nedariau, bet ruosiuosi, jei ir si karta NT negiamas bus zodziu, reikia rimtai uzsiimt siuo reikalu ir
pries pirmaji pastojima labai puikiai skyriau vaisingas dienas pagal isskyras, ir ciklas buvo reguliarus, todel pirma vaikiuke nesunkiai "priplanavom", o dabar ziurek neziurejes, man jos beveik visada vienodos, ir apskritai ju gerokai maziau, zodziu, visai neimanoma nuspresti....
na, bet gal dar reikia laiko, nes ne tiek daug po gimdymo praejo
na, bet gal dar reikia laiko, nes ne tiek daug po gimdymo praejo
Sveikos,
Pagal BT man siandien 3 DPO, per O buvo pusiau vandeningos gleives pusiau kiausinio baltymas, po to visai nebuvo, o siandien labai daug kiausinio baltymo tai visai susipainiojau
Imetu BT grafikeli
http://img154.images...image=btce1.png
Pagal BT man siandien 3 DPO, per O buvo pusiau vandeningos gleives pusiau kiausinio baltymas, po to visai nebuvo, o siandien labai daug kiausinio baltymo tai visai susipainiojau
Imetu BT grafikeli
http://img154.images...image=btce1.png
Niu, teoriskai viskas kaip ir aisku su tom gleivem Is pradziu sausa, po to nevaisingos gleives, po to - tasios skaidrios vaisingos ir t.t.
O kaip buna su gleivemis, kai pastojama? Ar vis viena po ovuliacijos ateina neskaidriu gleiviu eile, o veliau vel sausumas?
Ar gleives neparodo prasidejusio nestumo?
(Kitoj temelej mergaites irode, kad OT parodo ir nestuma, tad gal ir gleives kokius nors "zenklus" siuncia? )
O kaip buna su gleivemis, kai pastojama? Ar vis viena po ovuliacijos ateina neskaidriu gleiviu eile, o veliau vel sausumas?
(Kitoj temelej mergaites irode, kad OT parodo ir nestuma, tad gal ir gleives kokius nors "zenklus" siuncia? )
QUOTE(Aune @ 2008 08 24, 20:57)
Niu, teoriskai viskas kaip ir aisku su tom gleivem Is pradziu sausa, po to nevaisingos gleives, po to - tasios skaidrios vaisingos ir t.t.
Raso, tik tiek literaturoje, kad pastojus nera budingu gleiviu, bet visos pastojusios dazniausiai sako, kad joms pagauseja kreminiu isskyru arba is vis buna sausa
Dar zinau tiek is literaturos, tiek ir is asmenines patirties, kad jei likus 1-2 dienoms iki busimu mmm pradeda jaustis slapumas, na kaip vandenelis, tai aisku, kad mmm ateina. Kazkur skaiciau, kad zuvus geltonkuniui tas skystimelis pradeda valytis, na gerai nepamenu kaip ten tiksliai