Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Ingese @ 2009 07 30, 19:55)
O tai ovuliacijos visai gali nebūti? g.gif

gali būti ciklai be ovuliacijos - anovuliaciniai.
Netgi visiškai sveikai moteriai - vienas toks ciklas per metus - normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 01, 21:53)
Planuodama šį nėštumą, stebėjau gleives ir dar pasinaudojau kolegės pasiūlymu  smile.gif  - ji du vaikus "pasigavo" 11-tą dieną po mmmm.  Man pasiteisino irgi  ax.gif  .

Tai skaičiuoti nuo tada kada jau baigei sirgti ar nuo mmm pradžios 11 diena?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 07 31, 19:13)
Tai skaičiuoti nuo tada kada jau baigei sirgti ar nuo mmm pradžios 11 diena?

Juk nereiskia ,kad tau 11 ciklo diena ivyks O biggrin.gif Kiekvienos moters organizmas individualus,tai priklauso nuo ciklo trukmes ir .t.t..O siaip ciklas skaiciuojamas nuo pirmuju mm dienos iki kitu mmm pirmos dienos mirksiukas.gif Stebek gleives , daryk ovuliacijos testukus, matuokis BT ir pazinsi save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 08 02, 18:47)
Juk nereiskia ,kad tau 11 ciklo diena ivyks O biggrin.gif  Kiekvienos moters organizmas individualus,tai priklauso nuo ciklo trukmes ir .t.t..O siaip ciklas skaiciuojamas nuo pirmuju mm dienos iki  kitu mmm pirmos dienos mirksiukas.gif Stebek gleives , daryk ovuliacijos testukus, matuokis BT ir pazinsi save 4u.gif

drinks_cheers.gif as iki gyvenimo galo vaiku netureciau, jei buciau skaiciavus vis 11 cd biggrin.gif na nebent netyciuka
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 08 02, 18:47)
Juk nereiskia ,kad tau 11 ciklo diena ivyks O biggrin.gif  Kiekvienos moters organizmas individualus,tai priklauso nuo ciklo trukmes ir .t.t..O siaip ciklas skaiciuojamas nuo pirmuju mm dienos iki  kitu mmm pirmos dienos mirksiukas.gif Stebek gleives , daryk ovuliacijos testukus, matuokis BT ir pazinsi save 4u.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausi, gal kuri susidūrus su tuo ir žinot, kaip čia yra?
Mano ciklas reguliarus. 28d. Kiekvieną mėnesį tiksliai žinau, kada prasideda vaisingos dienos, nes atsiranda daug didesnis nei paprastai noras mylėtis. Pagal www.lovecalendar.ru norint mergaitės, reiktų tą visą reikaliuką padaryti per vaisingas dienas iki ovuliacijos, po ovuliacijos dar kelios dienos gaminti berniukui. Šį mėnesį atlikom viską iki ovuliacijos ir daugiau nedarėm, nes norim mergytės. Bet sexo noras nepraeina, tai gal nepavyko???? g.gif verysad.gif Nes galvoju, jei būčiau pastojus, gal visi tie norai būtų apsiraminę... blink.gif Paskutinių mėnesinių pirma diena buvo '09 07 20, kolkas tik krūtinė keistoka, daugiau nieko, bet ir tai galbūt tik psichologiškai čia unsure.gif

Padėkit, kam panašiai buvo su tais norais biggrin.gif jau pastojus ar nepastojus. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos smile.gif
Iš karto atsiprašau dėl savo neišmanymo blush2.gif
bet mane kamuoja vienas toks klausimėlis. Ar gali būti tos tasios, vaisingos į kiaušinio baltymą panašios gleivės mėnesinių metu. blush2.gif
Paskutine KT pakuotę baigiau gerti gegužės men.
Birželį dar pasisaugojom, o jau nuo liepos ax.gif biggrin.gif
Kai pradėjau labiau save stebėti man pasidarė neaišku, negi reikės nestuke.gif gaudyti per MMM g.gif
Padėkit išsklaidyti abejones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Austoma @ 2009 08 31, 14:11)
Sveikos planuotojos  smile.gif
Iš karto atsiprašau dėl savo neišmanymo  blush2.gif   
bet mane kamuoja vienas toks klausimėlis. Ar gali būti tos tasios, vaisingos į kiaušinio baltymą panašios gleivės mėnesinių metu.  blush2.gif
Paskutine KT pakuotę baigiau gerti gegužės men.
Birželį dar pasisaugojom, o jau nuo liepos  ax.gif  biggrin.gif
Kai pradėjau labiau save stebėti man pasidarė neaišku, negi reikės  nestuke.gif  gaudyti per MMM  g.gif
Padėkit išsklaidyti abejones  doh.gif

Na, man per menesines tai kraujas bega blink.gif ... o tau cia kaip, - ir tas ir tas?
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 08 31, 19:07)
Na, man per menesines tai kraujas bega  blink.gif ... o tau cia kaip,  - ir tas ir tas?

Sveiki smile.gif Juokai juokais, bet.... Kai jau mėnesinės visai baiginėjosi, liko tik patepliojimai, kaip ir Austoma rašė, gleivės buvo tokios tąsios, kaip per ovuliaciją. O kai jau visai užsibaigė sirgimas, tai dar kelias dienas irgi panašios gleivės buvo. Tai man irgi tokiai neišmanėlei iškilo klausimas, ar čia taip būna (tik anksčiau neatkreipdavau dėmesio) ar ovuliacija gali būti ir per mėnesines ar ką tik joms pasibaigus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 09 08, 12:27)
Sveiki smile.gif  Juokai juokais, bet.... Kai jau mėnesinės visai baiginėjosi, liko tik patepliojimai, kaip ir Austoma rašė, gleivės buvo tokios tąsios, kaip per ovuliaciją. O kai jau visai užsibaigė sirgimas, tai dar kelias dienas irgi panašios gleivės buvo. Tai man irgi tokiai neišmanėlei iškilo klausimas, ar čia taip būna (tik anksčiau neatkreipdavau dėmesio) ar ovuliacija gali būti ir per mėnesines ar ką tik joms pasibaigus  blush2.gif

Ovuliacija gali būti ir per mėnesines lotuliukas.gif Gaudykite gandrus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 08 31, 20:07)
Na, man per menesines tai kraujas bega  blink.gif ... o tau cia kaip,  - ir tas ir tas?

Šiandien prasidėjo mėnesinės, tai pažiūrėjau - gleivės tokios, kaip per ovuliaciją, kartu su krauju, tik aišku jos čia su ovuliacija nesusijusios, o matyt tam, kad būtų lengviau ten viskam pasišalinti.
Atsakyti
QUOTE(karinaj @ 2009 09 08, 21:14)
Šiandien prasidėjo mėnesinės, tai pažiūrėjau - gleivės tokios, kaip per ovuliaciją, kartu su krauju, tik aišku jos čia su ovuliacija nesusijusios, o matyt tam, kad būtų lengviau ten viskam pasišalinti.

Aišku smile.gif Reiškia anksčiau dėmesio neatkreipdavau biggrin.gif
Atsakyti