Laba diena
Save stebiu jau ilgokai, bet apie gleives vistiek nieko nesuprantu. Parejau is WC ir siek tiek esu sutrikusi. Siandien man 7 CD. Ciklo trukme - 26 d. Paprastai O vyksta 12-14 CD. O vat siandien mano isskyros gana gausios, skaidrios, bet tokios kaip zele (ne tasios, ne vandeningos). Net pabandziau atlikti "dvieju pirstu testa", kaip pirmam sios temos puslapyje parasyta. Bet net suimti gleives buvo sunku - isslysdavo, kaip zele. Tai ar jos vaisingos? Ar cia koks uzdegimas kimba?
Merginos ka manot apie teigiama OT ciklo pabaigoje(14DPO)?NT vakar buvo neigiamas
QUOTE(Aktyvių Mamų Sambūris @ 2009 07 21, 20:59)
Posėdis iš šiandienos buvo nukeltas rytdienai.
Prašome visas galinčias rytoj susirinkti su vežimais prie Seimo.
Rengsime tuščių vežimų akciją. Prie įėjimo į posėdžių salę sustatysime tuščius vežimus su plakatais ar šiaip "laiškais".
Tikslios valandos nežinome, bet tai gali būti po 14val.
Kai žinosime tikslią valandą, informaciją paskelbsime šioje temoje.
Visai nedaug beliko iki seimūnų atostogų (liepos pabaigoje), todėl jie skuba greičiau priimti pataisas ir nuolat kaitalioja įstatymų priėmimo laiką, kad mums būtų nepatogu susirinkti (matyt kažkiek sąžinę pakutenam).
Prašome, jei yra bent menka galimybė sudalyvauti, ateikite.
Apie savo dalyvavimą informuokite AMS el.paštu - aktyviumamusamburis@gmail.com . Atsiųskite savo vardą, pavardę - suorganizuosime leidimus į Seimą.
Ateisiančios nepamirškite asmens dokumento!
Ačiū už supratimą ir aktyvumą
Prašome visas galinčias rytoj susirinkti su vežimais prie Seimo.
Rengsime tuščių vežimų akciją. Prie įėjimo į posėdžių salę sustatysime tuščius vežimus su plakatais ar šiaip "laiškais".
Tikslios valandos nežinome, bet tai gali būti po 14val.
Kai žinosime tikslią valandą, informaciją paskelbsime šioje temoje.
Visai nedaug beliko iki seimūnų atostogų (liepos pabaigoje), todėl jie skuba greičiau priimti pataisas ir nuolat kaitalioja įstatymų priėmimo laiką, kad mums būtų nepatogu susirinkti (matyt kažkiek sąžinę pakutenam).
Prašome, jei yra bent menka galimybė sudalyvauti, ateikite.
Apie savo dalyvavimą informuokite AMS el.paštu - aktyviumamusamburis@gmail.com . Atsiųskite savo vardą, pavardę - suorganizuosime leidimus į Seimą.
Ateisiančios nepamirškite asmens dokumento!
Ačiū už supratimą ir aktyvumą
http://www.supermama...?...6372&st=156
sveikutes, kazkaip anksciau nematciau sios temutes. As bandau ir pagal gleives stebeti O dienas, bet paskutiniu metu susimasciau, jog pas mane jos nebuna skaidrios. Jos visad baltos ir paskutiniu metu visai netasios isskiru buna daug, bet nesulaukiu momento kada bus tasios, gal man kazkasnegerai?
sveikos,norėčiau paklausti ar gali būti O likus 5 dienoms iki mm.mano ciklas kas 20 d.kaip laikrodukas.aš dar tik antra mėnesi stebiu gleives,bet pirma mėnesi ir ši kartojasi tas pat
sveikos,norėčiau paklausti ar gali būti O likus 5 dienoms iki mm.mano ciklas kas 24d.kaip laikrodukas.aš dar tik antra mėnesi stebiu gleives,bet pirma mėnesi ir ši kartojasi tas pat
QUOTE(***JANINA*** @ 2009 07 28, 15:26)
sveikos,norėčiau paklausti ar gali būti O likus 5 dienoms iki mm.mano ciklas kas 24d.kaip laikrodukas.aš dar tik antra mėnesi stebiu gleives,bet pirma mėnesi ir ši kartojasi tas pat
Vien gleiviu stebejimas nera pakankamai informatyvus. Patarciau matuoti dar ir BT. Jei pastebejai vaisingu isskiru likus 5 dienom iki mmm, galima daug varintu, keli pvz:
anovuliacinis ciklas
tau tuoj bus O, ir mmm veluos maziausiai 10 dienu
gal tu maisai vaisingas gleives, daznai jos tiesiog suskysteja pries mmm
Na žinau kaip atrodo gleivės.Jos būna tąsios panašios į kiaušino baltymą.Beto pirma mėn.,mm nevėlavo,matysim kaip bus šį mėnesį.
QUOTE(***JANINA*** @ 2009 07 29, 15:27)
Na žinau kaip atrodo gleivės.Jos būna tąsios panašios į kiaušino baltymą.Beto pirma mėn.,mm nevėlavo,matysim kaip bus šį mėnesį.
Sitos gleives gali buti ir po ovuliacijos
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 07 29, 16:15)
Sitos gleives gali buti ir po ovuliacijos
tikrai taip, nes estrogenas vis dar yra gaminamas, nors ir mazais kiekiais. Taciau, jeigu O diena nera labai aiski, ta prasme ,nera visiskai aisku ar ji ivyko (ypac matuojant BT arba darant OT) labai didele tikimebe, kad O tiesiog nebuvo ...
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 16:20)
tikrai taip, nes estrogenas vis dar yra gaminamas, nors ir mazais kiekiais. Taciau, jeigu O diena nera labai aiski, ta prasme ,nera visiskai aisku ar ji ivyko (ypac matuojant BT arba darant OT) labai didele tikimebe, kad O tiesiog nebuvo ...
O tai ovuliacijos visai gali nebūti?