Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(daiva_z @ 2009 05 31, 10:52)
Labas, noriu paklausti ar gali būti O, ar vaisingos dienos, jei dabar 10 CD, sonus plėšia  doh.gif , ir vakar kai pasisiojau, tai buvo tokios ilgos, tasios išskyros  doh.gif Nesupratau, kas čia tokio, dabar skaitau, kad čia gali būti vaisingos gleivės  g.gif
[

Labas, siaip gali jeigu tavo ciklas yra trumpesnis, arba netgi buna, kad du kartus per cikla vyksta O, taigi tavo atveju sunku pasakyt, nebandei OT? nes siaip man O vyksta 14cd, bet as irgi pastebedavau gleives tokias kaip per O anksciau kartais budavo, o paskui as tiesiog naudojausi OT ir tada jau matosi ar tai jau O ar dar ne, o dar veliau dar lengviau man buvo, nes turejau ilga laika problemu su nevaisingumu, ziurejo mano folikulus kaip jie auga ir tada skirdavo sprogdukus ir as zinojai, kad po tam tikro laiko pas mane tikrai ivyks O.
Atsakyti
Dėkui, na bus matyt. Jau porą kartų padariau ND hihihi.gif, lauksim rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 05 31, 15:06)
Dėkui, na bus matyt. Jau porą kartų padariau ND  hihihi.gif, lauksim rezultatų  ax.gif

O koks tavo ciklas, gal dar atlikit ND bigsmile.gif gal siek tiek veliau bus O, tiesiog gleives labai geros, linkiu is tikruju geru rezultatu ir paziuresim kaip jus atlikot ND biggrin.gif
Atsakyti
Na mano ciklas 28d. Kai tik bus proga, būtinai bus ND lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, pas mane siandien gleives ryte buvo irgi tasios ir ilgos, net nezinau kaip cia geriau apibudinti... blush2.gif net issigandau... g.gif
Mergaites, patarkit man ar vertetu ND daryti, nes pas mane yra operuota bambos isvarza ir sake, jokiu sunkiu darbu, ranku i virsu nekilnoti ir taip 2 savaites, kad ten kazkas blogiau man nepasidarytu... Bet tada ar galima ND daryti, kaip jus manot? Siaip 29d. pabandem, o kas is to bus dar neaisku... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2009 05 17, 20:46)
Jo žinau, kad ten yra, bet man nesiseka, po kurio laiko kažkodėl užblokuoja...jau man taip nutiko du kartus....vedžiau vedžiau duomenis ir pradingsta, tai dabar pasidariau knygute, kurioje rašausi duomenis tušinuku..... blush2.gif įdomu gal kokiame kitame tinklapayje dar yra?

gal vertetu zymetis www.fertilityfriend.com cia gali ir BT matuotis ir pan. mirksiukas.gif 4u.gif as pati cia viska zymesiuosi, bet kol issiaiskinau doh.gif o varge... lotuliukas.gif

o man kazkodel labai galva svaigsta, jau antra diena.......... verysad.gif atrodo, kad nugriusiu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudivil: 31 gegužės 2009 - 17:41
QUOTE(klaudivil @ 2009 05 31, 19:38)
Sveikutes, pas mane siandien gleives ryte buvo irgi tasios ir ilgos, net nezinau kaip cia geriau apibudinti... blush2.gif  net issigandau...  g.gif 
Mergaites, patarkit man ar vertetu ND daryti, nes pas mane yra operuota bambos isvarza ir sake, jokiu sunkiu darbu, ranku i virsu nekilnoti ir taip 2 savaites, kad ten kazkas blogiau man nepasidarytu... Bet tada ar galima ND daryti, kaip jus manot? Siaip 29d. pabandem, o kas is to bus dar neaisku... 4u.gif

Sveikute, na is tirkuju sunku cia pasakyt, nezinau kaip tu ten jauties, skauda ar ne jauti ka nors, bet jei jau sakai, kad labai tos tavo gleives vaisingos ir nenori praleist sito momento, tai jeigu atsargiai, kad is tikruju nepatempt tavo bambos, bet atsrgiai neisdykaut ax.gif , tai gal ir nieko, manau turi ziureti kaip jausis, skaudes to momentu ar ne, tegul vyras bus labai atsargus.
Atsakyti
Siaip pacios bambos tai man neskauda, nieko blogo nejauciu... Tik kad antra diena galvos svaigimas jauciasi ir pilva suka... doh.gif nera jegu...
Atsakyti
QUOTE(klaudivil @ 2009 05 31, 20:04)
Siaip pacios bambos tai man neskauda, nieko blogo nejauciu... Tik kad antra diena galvos svaigimas jauciasi ir pilva suka... doh.gif  nera jegu...

na nezinau tada atsiguli ant nugaros atsipalaiduoji tegul MB darbuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane siandien 5DPO isskyros kremines,ju mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2009 06 01, 13:18)
Pas mane siandien 5DPO isskyros kremines,ju mazai g.gif

gal implantacija mirksiukas.gif laukiam geru rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 06 01, 13:56)
gal implantacija  mirksiukas.gif laukiam geru rezultatu  wub.gif

Buciau pati laimingiausia wub.gif Dar pora savaitikiu reik palaukti doh.gif Jei tada nesusirgsiu bus thumbup.gif
Atsakyti