Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(ori @ 2009 03 27, 16:29)
nu man su pienlige irgi tas pats, vis islenda kartais g.gif  gal kas zino naudingu patarimu arba kaip jos visai atsikratyti 4u.gif

nezinau as tikrai,tik zinau ka reik soda apsiplaut ir da galima mediatku arbata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kaikariene @ 2009 03 27, 20:27)
nezinau as tikrai,tik zinau ka reik soda apsiplaut ir da galima mediatku arbata rolleyes.gif

apie soda ir medetkas tai nezinojau, aciu gal pasinaudosiu 4u.gif man su pirmu nestumu buvo kai pastojau tada ir atsirado ta pienlige tai taip iki siol g.gif
Atsakyti

sveikos wink.gif kaip gerai kad radau sia tema nes va mano menesines nereguliarios o pagal sias gleives galiu zinot kada vaisingos dienos, aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ori @ 2009 03 27, 18:11)
apie soda ir medetkas tai nezinojau, aciu gal pasinaudosiu 4u.gif  man su pirmu nestumu buvo kai pastojau tada ir atsirado ta pienlige tai taip iki siol g.gif

1 arbatinis saukstelis ant litro vandens...uzplikai...nu vonelej tokioj pasedek tik ne verdanciam vandeny lotuliukas.gif o su mediatkom apsiplauk...nu man sena tokia gine liepe klizmas tokias statytis bet nepatasiu,geriau voneles g.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit padet susigaudyti - kaip pajausti butent tas valandas kada vyksta O? Kaikurioms pasireiskia O skausmai, tai jau tikroji O? O ka, jei tai nakti, tai juk nieko ir nepajausi?
Ir gleives iki O ir per ja buna tasios,o po jos tampa kremines, jei as pastebiu ta pasikeitima, tai mazdaug kiek laiko nuo ovuliacijos jau praejo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 04 16, 00:27)
Merginos, gal galit padet susigaudyti - kaip pajausti butent tas valandas kada vyksta O? Kaikurioms pasireiskia O skausmai, tai jau tikroji O? O ka, jei tai nakti, tai juk nieko ir nepajausi?
Ir gleives iki O ir per ja buna tasios,o po jos tampa kremines, jei as pastebiu ta pasikeitima, tai mazdaug kiek laiko nuo ovuliacijos jau praejo? unsure.gif

na zinau kad ne visom per O skausmai buna, ir tos gleives nesuprasi kokios doh.gif pabandyk matuot BT ar OT pabandyk, sako kas su OT tiksliai galima pagaut O net valandom kada buna
Atsakyti
Gal galite patarti kur galima internete užsivesti mmm kalendoriuką žymėjimui informacijos????
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 05 17, 19:33)
Gal galite patarti kur galima internete užsivesti mmm kalendoriuką žymėjimui informacijos????

Sveika 4u.gif

Pabandyk www.prisimink.lt ax.gif Ten yra labai fainas kalendorius, tik prisiregistruoti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 05 17, 19:37)
Sveika 4u.gif

Pabandyk www.prisimink.lt ax.gif  Ten yra labai fainas kalendorius, tik prisiregistruoti reikia biggrin.gif

Jo žinau, kad ten yra, bet man nesiseka, po kurio laiko kažkodėl užblokuoja...jau man taip nutiko du kartus....vedžiau vedžiau duomenis ir pradingsta, tai dabar pasidariau knygute, kurioje rašausi duomenis tušinuku..... blush2.gif įdomu gal kokiame kitame tinklapayje dar yra?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 05 17, 19:46)
Jo žinau, kad ten yra, bet man nesiseka, po kurio laiko kažkodėl užblokuoja...jau man taip nutiko du kartus....vedžiau vedžiau duomenis ir pradingsta, tai dabar pasidariau knygute, kurioje rašausi duomenis tušinuku..... blush2.gif įdomu gal kokiame kitame tinklapayje dar yra?

Kaip idomiai g.gif Gal blogai slaptazodi ivedi? ax.gif as jau puse metu naudojuosi ir niekad neblokavo ir niekas nedingsta biggrin.gif Daugiau puslapiu nezinau g.gif Gal kas kitas patars 4u.gif
Atsakyti
vot gal cia kas patars labuka visiems 4u.gif
man pagal liniuote O turetu buti po 4 dienu ,bet va jau antra diena gleives tokios slidzios skaidrios ir ju daug ,nejaugi O PASIRODYS ANKSCIAU doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 25 gegužės 2009 - 14:34
Labas, noriu paklausti ar gali būti O, ar vaisingos dienos, jei dabar 10 CD, sonus plėšia doh.gif , ir vakar kai pasisiojau, tai buvo tokios ilgos, tasios išskyros doh.gif Nesupratau, kas čia tokio, dabar skaitau, kad čia gali būti vaisingos gleivės g.gif
Papildyta:
Labas, noriu paklausti ar gali būti O, ar vaisingos dienos, jei dabar 10 CD, sonus plėšia doh.gif , ir vakar kai pasisiojau, tai buvo tokios ilgos, tasios išskyros doh.gif Nesupratau, kas čia tokio, dabar skaitau, kad čia gali būti vaisingos gleivės g.gif
Atsakyti