Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(kinrozyte @ 2009 03 24, 11:14)
nieko nenesveika , neprisigalvok. jei neniezti ir neskauda ir pasalinio kvapo nera,tai nieko cia tokio mirksiukas.gif
o isbega suskystejusi sperma...gal ji labai greit suskysteja. yra net nurodytos normos ,per kiek ji gali suskysteti. gal bandykit pasidaryti spermotograma 4u.gif

dekuj uz paguoda..darysimes wisus tyrimus,nes man negerai man rods su kiausintakiu vel..turiu tik viena ir tas buvo jau uzrudijas(nepraeinamas)..db laukia ilgas kelias su daug tyrimu
Atsakyti
sveikutes

prisipazinsiu, kad nezinojau apie tokius dalykus kaip gleives ir ju reiksme, kol neperskaiciau sios temeles thumbup.gif gal as atsilikus g.gif na bet dabar zinosiu smile.gif o man mmm baigesi ir po keliu dienu atsirado iskarto tasios gleives, tai ka cia reiskia kad prasidejo ovuliacija ar kaip? aciukas uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, merginos norejau jusu paklaust. gal kam taip buvo kad pykintu per ovuliacija??? unsure.gif na siaip speju kad ovuliacija vyksta, nes ciklo viduris ir pilvuka maudzia
Atsakyti
o ar normalu per O lb noret smileysex.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kaikariene @ 2009 03 26, 16:33)
o ar normalu per O lb noret smileysex.gif ?

turbut normalu, nes ir pati pastebejau kai prasideda O tai labai noriu smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(ori @ 2009 03 26, 16:05)
turbut normalu, nes ir pati pastebejau kai prasideda O tai labai noriu  smileysex.gif

niu vadinas newiena tokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaikariene @ 2009 03 26, 19:27)
niu vadinas newiena tokia bigsmile.gif

ir man norisi per O labao labai blush2.gif manau tai naturalu, ir visoms taip yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 03 26, 19:40)
ir man norisi per O labao labai blush2.gif  manau tai naturalu, ir visoms taip yra biggrin.gif

as net pati kartais stebiuosi, nes griebiu vyra uz karsenes ir sakau davai noriu surum burum thumbup.gif nu aisku ne visada gaunu g.gif bet nepasiduokim juk mes cia pacios svarbiausios wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ...MB jau stresas,tada t.y. per O "sotumo"jausmo nulis,pas mane...bet tikekimes moterys kad mes neveltuj norim ir darbai nenueis veltuj ir visos nestuke.gif bigsmile.gif busim
Atsakyti
nu siandien atsikeliau ir ka jus galvojat,ogi gleiviu ner,ten kremas verysad.gif ..tai kur as jau pastosiu...ka pastovej man su tom isskyrom prob doh.gif ...toks jausmas ka pienlige puola protest.gif ..o cia turiu tik macmimor g.gif
Atsakyti
Skaisciau skaiciau, laukiau laukiau kada kuri pradziugins, kad pastojo, bet taip ir nesulaukiau mergaiciu atsakymu:) kazin kaip tani301, ar pastojo? Matyt kai jau nestuke.gif tai ir nera ko sukti galvos:)

beje butu labai idomu isgirsti is pastojusiu mamyciu, ar pas jas buvo kokiu nors iskyru pirma savaite po pastojimo...
Atsakyti
QUOTE(kaikariene @ 2009 03 27, 15:16)
nu siandien atsikeliau ir ka jus galvojat,ogi gleiviu ner,ten kremas verysad.gif ..tai kur as jau pastosiu...ka pastovej man su tom isskyrom prob doh.gif ...toks jausmas ka pienlige puola protest.gif ..o cia turiu tik macmimor g.gif

nu man su pienlige irgi tas pats, vis islenda kartais g.gif gal kas zino naudingu patarimu arba kaip jos visai atsikratyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ori: 27 kovo 2009 - 18:30