ajaja..o ka darei liepsnele su tuo grybu?
Labas rytas
Pasakykit man, neismanelei, kiek laiko gali trukti O, gal tiksliau kiek dienu gali buti tos vaisingos gleives?
Nes jau visai nusimaisiau su tu isskyru stebejimu
Pas mane tokiu tirstu beveik nera, tik tiek, kad jos slidzios...
Pasakykit man, neismanelei, kiek laiko gali trukti O, gal tiksliau kiek dienu gali buti tos vaisingos gleives?
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 02 27, 12:01)
Labas rytas
Sveika. Gali buti apie 4 dienas. Ir dazniausiai jos buna iki O. Man pvz. si menesi ir OT ir gleives vaisingos sutapo. Jei slidzios tai ND atlikti butinai reikia
Papildyta:
QUOTE(liepsnele @ 2009 02 23, 23:55)
taip, tikrai gali. Antibiotikai isbalansuoja ir pvz. man nuo ju buvo prasidejes grybelis, o pradzia buvo butent tokia - baltos tirstos isskyros.
kai geri antibiotikus butina vartoti daug kefyro,jogurto ir t.t. kur yra geruju bakteriju. arba tabletukiu nusipirkti pvz. bifoval,yogurt , lacto seven ir t.t.
QUOTE(patinka @ 2009 02 24, 13:13)
ajaja..o ka darei liepsnele su tuo grybu?
gydziaus - zvakutes, tepalai, jokiu saldumynu, daug naturalaus jogurto, kelnaites tik medvilnines ir tik ukisku muilu skalbiamos ir tt - paskaityk sveikatos skyrely, ten daug info apie tokias bedeles.
As matuoju BT ir testa O dariau, tai parode, kad O testas, kad O vyks per 24-36 val., bet va jau kaip ir turejo ivykti pagal BT, bet gleiviu jokiu nebuvo sausa. Tai cia labai blogai?
QUOTE(SaDa @ 2009 03 01, 18:54)
As matuoju BT ir testa O dariau, tai parode, kad O testas, kad O vyks per 24-36 val., bet va jau kaip ir turejo ivykti pagal BT, bet gleiviu jokiu nebuvo sausa. Tai cia labai blogai?
kitoms merginoms irgi nebuna gleiviu, jos ten kazkur giliai, nesijaudink
man viena cikla buna daug,kita tik vos vos. siaip dazniausiai jos buna iki O.
QUOTE(kinrozyte @ 2009 03 01, 18:59)
kitoms merginoms irgi nebuna gleiviu, jos ten kazkur giliai, nesijaudink
Aciu nuraminai, tada lauksiu rezultato, gal kartais pasiseke
Planuodama šį nėštumą, stebėjau gleives ir dar pasinaudojau kolegės pasiūlymu - ji du vaikus "pasigavo" 11-tą dieną po mmmm. Man pasiteisino irgi .
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 01, 21:53)
Planuodama šį nėštumą, stebėjau gleives ir dar pasinaudojau kolegės pasiūlymu - ji du vaikus "pasigavo" 11-tą dieną po mmmm. Man pasiteisino irgi .
O geras Namu darbus darete po 11d. kai pasibaige mmm? Tai cia kuria ciklo diena pas tave buvo?
Ir kokio ilgumo tavo ciklas?
Labutis
iskilo man toks klausimas ar gali du kartus per cikla ivykti O, 24ckd pasirode sviezio kraujo nedaug ir skaudejo pilvo apacia, nu galvoju jau ateina mmm anksciau, poto vel buvo svaru, 28ckd atejo mmm, sirgau 3 dienas.
iskilo man toks klausimas ar gali du kartus per cikla ivykti O, 24ckd pasirode sviezio kraujo nedaug ir skaudejo pilvo apacia, nu galvoju jau ateina mmm anksciau, poto vel buvo svaru, 28ckd atejo mmm, sirgau 3 dienas.
sweikos,pas mane su iskyrom problemos,bega kaip nori kada nori ir pawidalas belekoks....bet vat atsakykit prasau padarius pagulejau kojas iskelus kaip kad cia prisiskaiciau ir nu ejau poto i vc tai man grynai isbego vanduo tik kad labiau blizga,otaip tai spalva vandens ir tokio skystuma...patarkit plz.gal as kokia nesveika ir mano tos iskyros su griauzia spermiukus
QUOTE(kaikariene @ 2009 03 24, 15:09)
sweikos,pas mane su iskyrom problemos,bega kaip nori kada nori ir pawidalas belekoks....bet vat atsakykit prasau padarius pagulejau kojas iskelus kaip kad cia prisiskaiciau ir nu ejau poto i vc tai man grynai isbego vanduo tik kad labiau blizga,otaip tai spalva vandens ir tokio skystuma...patarkit plz.gal as kokia nesveika ir mano tos iskyros su griauzia spermiukus
nieko nenesveika , neprisigalvok. jei neniezti ir neskauda ir pasalinio kvapo nera,tai nieko cia tokio
o isbega suskystejusi sperma...gal ji labai greit suskysteja. yra net nurodytos normos ,per kiek ji gali suskysteti. gal bandykit pasidaryti spermotograma