Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Jei pastoji, gleives turi dingti iskart? Ar gali buti taip, kad pastojus vis tiek dar tepa ?.. g.gif
Atsakyti
Aha g.gif ir man labai aktualus klausymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 01 29, 10:18)
Jei pastoji, gleives turi dingti iskart? Ar gali buti taip, kad pastojus vis tiek dar tepa ?..  g.gif

Pastojus kaip tik gali pagauset gleiviu, bet tai nera pagrindinis rodiklis, daznai nesiskiria nuo iprastines antros ciklo puses. O apie koki tepima cia klausi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 02 02, 18:59)
Pastojus kaip tik gali pagauset gleiviu, bet tai nera pagrindinis rodiklis, daznai nesiskiria nuo iprastines antros ciklo puses. O apie koki tepima cia klausi  g.gif ?

Apie tu gleiviu, baltu isskyru g.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau paprašyt pasidalint patirtimi...nes susipainiojau visai... ar gali būti, kad ovuliacija prasideda tik 6 dieną po vaisingiausių gleivių pasirodymo? nes esu tikra, kad ketvirtadienį buvo tikrai pačios vaisingiausios gleivės, dar skaudėjo kelias dienas pilvą, šonus, kaip prieš ovuliaciją, tačiau nei OT, nei BT ovuliacijos neparodė..greičiausiai ji įvyks tik antradienį..., tačiau gleivių jau nebėra..kiek esu skaičius, kad gleivių pikas sutampa su ovuliacija...
Atsakyti
QUOTE(auguste.v @ 2009 02 09, 08:44)
Sveikos,

norėčiau paprašyt pasidalint patirtimi...nes susipainiojau visai... ar gali būti, kad ovuliacija prasideda tik 6 dieną po vaisingiausių gleivių pasirodymo? nes esu tikra, kad ketvirtadienį buvo tikrai pačios vaisingiausios gleivės, dar skaudėjo kelias dienas pilvą, šonus, kaip prieš ovuliaciją, tačiau nei OT, nei BT ovuliacijos neparodė..greičiausiai ji įvyks tik antradienį..., tačiau gleivių jau nebėra..kiek esu skaičius, kad gleivių pikas sutampa su ovuliacija...

Vaisingų gleivių pikas nebūtinai sutampa su ovuliacija, kaip teigia Bilingso metodas, dažniausiai vaisingų gleivių pikas būna tą pačią dieną ar 2 dienos prieš ovuliaciją. 6 dienos tai manau perdaug (jei tai nuo piko), bet kartais ciklas sutrinka net ir pas pačią sveikiausią moterį. Bet jei nuo vaisingų gleivių prasidėjimo, tai viskas čia yra gerai mirksiukas.gif Pas mane vaisingos gleivės būna 6-7 dienas, O būna dažniausiai 1 arba 2 dienos po vaisingų gleivių piko, o skausmeliai irgi būna diena-dvi iki Ovuliacijos (kol plyšta kiaušinėlis). Taigi manau, nesijaudink ir pasitirk save dar keletą cikų mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū, Ugniuke, na tikiuosi, kad viskas gerai...tik nusivyliau, nes kai toookias gleives pamačiau tai tikėjaus, kad greit ateis O, tačiau vis dar nėra, o ir gleivės dingo...na gal bus stebuklas ir kažkur "giliai" tūno tos gleivės su judriais spermiukais tinkamo momento laukdamos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. kai pradejau stebeti save, tada tikrai pamaciau ,kad vaisingu gleiviu per O nebuna, o tik kelios dienos pries ja. O siaip buna dregnumo jausmas.
Atsakyti
vat vat keistai ir man pasirode kai save stebeti smarkia pradejau tai gleives ziuriu visai nesutampa su O pagal ovuliacijos testus, pikas gleiviu pasirodo tikrai daug anksciau nei o testai parodo ryskias II.....o kai apie tai pasakiau ginei pasake kad gleiviu stebejimas tiek bt matavimas yra subjektyvus reikalas.....ot ir echoskopija geriausiai nusako ovuliacija
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 02 09, 21:05)
vat vat keistai ir man pasirode kai save stebeti smarkia pradejau tai gleives ziuriu visai nesutampa su O pagal ovuliacijos testus, pikas gleiviu pasirodo tikrai daug anksciau nei o testai parodo ryskias II.....o kai apie tai pasakiau ginei pasake kad gleiviu stebejimas tiek bt matavimas yra subjektyvus reikalas.....ot ir echoskopija geriausiai nusako ovuliacija

man yra keleta kartų buvę, kad yra vais. gleivių, po to dingsta, po savaitės vėl pasirodo ir tada jau su visasi kitais požymiais, II Ovul. t., užkyla BT, skauda kiaušides...na bet dabar taip įsitikinus buvau kad man ovuliacija, tos gleivės užtikrintai kaip kiaušinio baltymas buvo, jų daug ir tikrai su niekuo nesupainiojau (2 dienas iki to nebuvo wub.gif ), dar ir šonus skaudėjo, tačiau nei OT, nei bazinė temp., ovuliacijos nerodė...na pažiūrėsiu, gal ant dienų ir vėl tos gleivės pasirodys ir ovuliacija įvyks...o gal šis mėnuo nebus vaisingas verysad.gif kitos visai savęs neseka, bet kada mylisi ir kažkaip pastoja, o čia dėlioji tuos požymius į krūvą ir šnipštas, tik susinervini schmoll.gif
Atsakyti
baltos tirstos isskyros ka galetu reikst...ar gali but nuo atibiotiku vartojimo?aciuks
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2009 02 23, 21:51)
baltos tirstos isskyros ka galetu reikst...ar gali but nuo atibiotiku vartojimo?aciuks

taip, tikrai gali. Antibiotikai isbalansuoja ir pvz. man nuo ju buvo prasidejes grybelis, o pradzia buvo butent tokia - baltos tirstos isskyros.
Atsakyti