Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(widulika @ 2008 09 29, 13:56)
sveikutes  4u.gif o va turiu klausyma - su vaisingom tom tasiom sviesiom gleivem buvo viena diena (16ciklo diena) susimaises gal koks vieas maziukas kraujo lasiukas g.gif kas cia per velniava gali buti??? unsure.gif

imanoma, kad tada vyko ovuliacija, kai kiausinelis iseidineja is kiausides, gali siek tiek patept (visgi kaip sakyt, juk tiesiog jos apvalkala praplesia, kai iseidineja).
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 29, 22:41)
imanoma, kad tada vyko ovuliacija, kai kiausinelis iseidineja is kiausides, gali siek tiek patept (visgi kaip sakyt, juk tiesiog jos apvalkala praplesia, kai iseidineja).

aciukas uz apsvietima 4u.gif jau buvau biski issigazdinus blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti jei pas mane ciklo gale pries pat menesines laikosi BT 36,9 ar tai reiskia kad man vyksta ovuliacija? ( BT kasdien nematuoju, 3kartus matavausi kai nesulaukiau laiku mm) Nes as pastebiu kas viena menesi buna tu lipniu isskyru o kita ne. Ir siaip kai pasimyli, tai paskui ryte atsikelus ir nuejus i tulika nesupranti ar tai isskyros ar spermiukai vakaryksciai isbega... Ir dar po orgazmo tu lipniu gleiviu daug buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2008 09 30, 11:28)
Sveikutes, norejau paklausti jei pas mane ciklo gale pries pat menesines laikosi BT 36,9 ar tai reiskia kad man vyksta ovuliacija? ( BT kasdien nematuoju, 3kartus matavausi kai nesulaukiau laiku mm) Nes as pastebiu kas viena menesi buna tu lipniu isskyru o kita ne. Ir siaip kai pasimyli, tai paskui ryte atsikelus ir nuejus i tulika  nesupranti ar tai isskyros ar spermiukai vakaryksciai isbega... Ir dar po orgazmo tu lipniu gleiviu daug buna blush2.gif

Vakaryksciai spermiukai gali isbegti ryte, todel geriau stebek savo isskyras i pavakare 4u.gif

O del BT tai atsakyti neimanoma nieko, kai taip retai matuojama, nes neaisku kokia tavoji BT pirmoje ciklo puseje buna 4u.gif Reikia lyginti pirmaja ciklo dali su antraja, o antroje pusej esant pakilusiai bent 0,2 laipsnio, laikoma, kad ovuliacija ivyko. Geriau nueik i BT temele ir paskaityk pirma puslapi, ten labai aiskiai viskas isdestyta apie BT 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 30, 19:07)
Vakaryksciai spermiukai gali isbegti ryte, todel geriau stebek savo isskyras i pavakare  4u.gif

O del BT tai atsakyti neimanoma nieko, kai taip retai matuojama, nes neaisku kokia tavoji BT pirmoje ciklo puseje buna  4u.gif  Reikia lyginti pirmaja ciklo dali su antraja, o antroje pusej esant pakilusiai bent 0,2 laipsnio, laikoma, kad ovuliacija ivyko. Geriau nueik i BT temele ir paskaityk pirma puslapi, ten labai aiskiai viskas isdestyta apie BT  4u.gif  4u.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 09 24, 16:08)
prapuole mano vaisingos gleives ir O  verysad.gif jau 12ckd o ju nekvapo doh.gif ko anksciau nera buve g.gif ,ziuresim kas toliau bus, man visai nepatinka  g.gif

Man žinok kad tos gleivės iš vis be sistemos būdavo - rašiausi 6 ciklus kiekvieną dieną ir jos pas mane ten pasirodydavo kada užsimanydavo, tas pats ir su kitokios rūšies... doh.gif O pastojau tą ciklą kai ten iš vis sausra buvo ir dar taip gavosi kad mažai ir stengėmės nes karšta buvo, jau buvau tą ciklą iš vis nurašius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2008 10 02, 18:35)
Man žinok kad tos gleivės iš vis be sistemos būdavo - rašiausi 6 ciklus kiekvieną dieną ir jos pas mane ten pasirodydavo kada užsimanydavo, tas pats ir su kitokios rūšies...  doh.gif O pastojau tą ciklą kai ten iš vis sausra buvo ir dar taip gavosi kad mažai ir stengėmės nes karšta buvo, jau buvau tą ciklą iš vis nurašius.  blush2.gif

Pirma, tai labai sveikinu 4u.gif biggrin.gif
O antra, jei gleiviu issiskiria labai nedaug, jos gali taip ir nepasirodyti nei ant apatiniu, nei aplamai arciau ju...
Atsakyti
[quote=Elemire,2008 10 02, 19:35]
Man žinok kad tos gleivės iš vis be sistemos būdavo - rašiausi 6 ciklus kiekvieną dieną ir jos pas mane ten pasirodydavo kada užsimanydavo, tas pats ir su kitokios rūšies... doh.gif O pastojau tą ciklą kai ten iš vis sausra buvo ir dar taip gavosi kad mažai ir stengėmės nes karšta buvo, jau buvau tą ciklą iš vis nurašius. blush2.gif
[/quote

man visados budavo vaisingos gleives ir O labai jausdavau, šį kartą nieko, krutinę paskauda nuo ciklo pradzios,kartais pilvuka paskauda,jaučiuosi kaip nestuke.gif lotuliukas.gif ,nu šiaip tai keistai jaučiuosi,nes galvoju o gal nestuke.gif nors ir mmm buvo, tikymybė tokia yra g.gif ,nusipirkau testa rytoj gadinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 02, 19:33)
man visados budavo vaisingos gleives ir O labai jausdavau, šį kartą nieko, krutinę paskauda nuo ciklo pradzios,kartais pilvuka paskauda,jaučiuosi kaip  nestuke.gif  lotuliukas.gif ,nu šiaip tai keistai jaučiuosi,nes galvoju o gal  nestuke.gif nors ir mmm buvo, tikymybė tokia yra  g.gif ,nusipirkau testa rytoj gadinsiu  rolleyes.gif

Lauksim is taves ziniu... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 10 03, 11:31)
Lauksim is taves ziniu...  4u.gif  mirksiukas.gif

neigiamas g.gif , lauksiu mmm, o gal ju nebus rolleyes.gif , nes man keista su tom vaisingom gleivem, o gal jos buvo kitokios, sapnavau pries savaite kad zuvis pagavau,viena buvo didele, tai nusipirkau loterijos bilieta, sakau SB gal laimesiu, o jeine tai kitoj loterijoj nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 10 02, 18:37)
Pirma, tai labai sveikinu  4u.gif  biggrin.gif
O antra, jei gleiviu issiskiria labai nedaug, jos gali taip ir nepasirodyti nei ant apatiniu, nei aplamai arciau ju...

Ačiū. 4u.gif

Man kažkaip su tom gleivėm toks dar jausmas, kad priklauso ir nuo aplinkos daug, nes jeigu būna kartais toks laikotarpis, kad labai daug dirbi ir nelabai jėgų romantikai lieka, tai ir organizmas su tom gleivėm kažkaip nepersistengia, o vat jeigu per atostogas, atsipalaidavus, lyg ir daugiau ten visko pasirodo. Gal čia ir nuo streso priklauso nemažai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 03, 14:23)
neigiamas  g.gif , lauksiu mmm, o gal ju nebus  rolleyes.gif , nes man keista su tom vaisingom gleivem, o gal jos buvo kitokios, sapnavau pries savaite kad zuvis pagavau,viena buvo didele, tai nusipirkau loterijos bilieta, sakau SB gal laimesiu, o jeine tai kitoj loterijoj  nestuke.gif

Sapnavau ir as zuvis pries kelis menesius ax.gif ir rezultatas sh...

QUOTE(Elemire @ 2008 10 03, 15:13)
Ačiū.  4u.gif

Man kažkaip su tom gleivėm toks dar jausmas, kad priklauso ir nuo aplinkos daug, nes jeigu būna kartais toks laikotarpis, kad labai daug dirbi ir nelabai jėgų romantikai lieka, tai ir organizmas su tom gleivėm kažkaip nepersistengia, o vat jeigu per atostogas, atsipalaidavus, lyg ir daugiau ten visko pasirodo. Gal čia ir nuo streso priklauso nemažai.  doh.gif

Gali ne tik, kad gleiviu nebuti, bet ir O nebuti,kai didelis stresas arba isvargimas buna ax.gif
Atsakyti