Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumeria: 23 gegužės 2008 - 10:14
wow kiek grozybiu... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif tikrai reikes dar minciu pasisemti, nors beveik jau viskas susiformave galvoj, bet tik reikia galvot kaip viska igyvendint... ax.gif rolleyes.gif man patiko ta jaunuju nuotrauka su "AČIŪ".. nebloga ideja, gal ir reikes pasinaudoti.. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumeria: 23 gegužės 2008 - 11:07
user posted image

user posted image

user posted image

Žiūrėti į kaliją, ne į žvaigždę, čia sulipinta nuotrauka, tai negaliu atskirti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Plumeria,2008 05 23, 11:40]
nu ir pasakykit kaip tos semkes ten padarytos kur be kotu ir kad nevystu jos, vat man butent to ir reikia, nu bet kaip a? g.gif
[/quote]
tikrai nenuvys per pusdienį
Papildyta:
galima ir dirbtinų nusipirkti ir taip pat pasidaryti, jei bijamasi,kad nuvys. o iš taip padarytų žiedų galima padaryti svečiams atsiminimo dovanėles (kad gėlės nenueitų perniek), prikabinti ant juostelės raineles ar nuotraukytę jaunųjų ir gera atminimo dovana
[/quote]

Nu super,, ir is kur tu trauki visas sias grozybes. menas.

Kai cia pasedi tai atrdo, kad visai savo vestuems nieko neturiu. schmoll.gif
Atsakyti
Mergytes,
o gal kuri puosiat sodyba, kuri yra kaimisko stiliaus? Man kazko norisi prie lubu prikabinet ar ant sienu, nes ant stalo vietos tikrai nebus per maisto kiekius (kaip tradicinese lietuviskose vestuvese smile.gif. Iskarpyti dalykeliai is popieriaus kazkaip nedomina, net nezinau, o ka dar galima prikabineti? Gal kam teko susidurt ar turit ka perleist (parduot smile.gif is savo jau ivykusiu vestuviu smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 05 25, 17:58)
Mergytes,
o gal kuri puosiat sodyba, kuri yra kaimisko stiliaus? Man kazko norisi prie lubu prikabinet ar ant sienu, nes ant stalo vietos tikrai nebus per maisto kiekius (kaip tradicinese lietuviskose vestuvese smile.gif. Iskarpyti dalykeliai is popieriaus kazkaip nedomina, net nezinau, o ka dar galima prikabineti? Gal kam teko susidurt ar turit ka perleist (parduot smile.gif is savo jau ivykusiu vestuviu smile.gif?

nu tai prisipirk drugeliu ir viska iskabink drugeliais baltais ar spalvotais. 4u.gif
Atsakyti
o ka jus darot del vardiniu raidziu? desit ar ne? as kazkaip manau gal nereikia smile.gif manau jau atgyvene sitie dalykai ar dar vis delto deda raides virs jaunuju galvu ? smile.gif
Atsakyti
Mes tai tikrai desime tas raides. O jus ziurekit pagal savo vestuves, jei tradicines - tai manau cia labai grazu smile.gif, o jei ne - galima apsieiti ir be ju. Dabar gi tokie laikai - kas kaip nori, tas taip daro smile.gif

QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 26, 01:12)
o ka jus darot del vardiniu raidziu? desit ar ne? as kazkaip manau gal nereikia  smile.gif  manau jau atgyvene sitie dalykai ar dar vis delto deda raides virs jaunuju galvu ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(anamarinov @ 2008 05 24, 10:52)

Nu super,, ir is kur tu trauki visas sias grozybes. menas.

Kai cia pasedi tai atrdo, kad visai savo vestuems nieko neturiu. schmoll.gif

iš visagalio interneto mirksiukas.gif
o aš kai pasėdžiu ir prirenku jums tokių grožybių, tai pagalvoju, kad per mano vestuves nieko nebuvo gražaus ir visiškai nieko nepapuošta. doh.gif
Atsakyti