[quote=braziute,2008 05 16, 18:54]
.... ,siaip pas uosviene yra zemes,bet dabar manau jau velu seti jas
nenoriu atrodyti priekabi, bet vyro mama vadinama ANYTA, o tavo mama vyrui - uošvienė.
Pas mano mama kiekvienais metai labai daug saulegrazu auga ir zydi jau nuo liepos men. priklauso aisku ir nuo veisles (pilnavidures truputi anksciau)
Taigi mane jau senai sios geles zavi ir per vestuves bus jauku kaip namie
Siais metais prisejo dvigubai daugiau nei visada, ot pridariau mamai darbo
Papildyta:
Isaugs tikrai ir suzydes
Taigi mane jau senai sios geles zavi ir per vestuves bus jauku kaip namie
Siais metais prisejo dvigubai daugiau nei visada, ot pridariau mamai darbo
Papildyta:
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 16, 19:37)
man saulegrazu reikia rugpjucio antrai ir pasejom pries kelias dienas tik, rizikuojam, bet manau isaugtu beje mes bandem ir siltnamy ir ne. manau pabandyk, manau spes suzydeti, na o jei ne, nieko neprarasi, tos seklos tai ten centai
Isaugs tikrai ir suzydes
Na nusipirkau saulegrazu siandien 3 pakelius oj nzn kiek man rekejo,bet kiek zinau,bent apie darzoves,kad neisdygsta viskas,geriau jau daugiau ir siaip dar gelyciu sejamu nusipirkau 4 rusys,3 specialiai puokstem,na tai ziuresim kaip dygs,ir kaip po to puosiu viska tai ryt varau i siltnamy is ryto
[quote=Rasalita,2008 05 16, 19:54]
nenoriu atrodyti priekabi, bet vyro mama vadinama ANYTA, o tavo mama vyrui - uošvienė.
[/quote]
as zargoniskai pas mus niekas nevadina anytomis ar vyro mama,ar vyrui mano mama-uosviene ir tiek
[/quote]
as zargoniskai pas mus niekas nevadina anytomis ar vyro mama,ar vyrui mano mama-uosviene ir tiek
QUOTE(braziute @ 2008 05 16, 19:54)
gal ir buna anksciau, as tik inete kiek ziurinejau, ieskojau ziniu apie saulegrazas, tai rase kad sejamos 4-5men, o zydi 8-9 menesiais, na bet kaip ir sakai yra olandisku, jos turbut mazdaug visus metus zydi nepergyvenk, manau jei ir nebnus dar tu pigiuju, manau kad urnu imant padarys tikrai nuolaida
o beje ka planuoji daryti is saulegrazu ? galetumem pasidalinti mintimis
man saulegrazos begalo grazios geles, tai joms nelabai ir reikia daug apkrauti kazko, as tai noreciau kompozicijas daryti su rugiu smilgom, isivaizduoju biski kaip bet dar ne galutini varianta musu svente kaimo sodyboje, tai manau labai graziai ziuretusi o jei ne su rugiais, tada gal kokia stikliukais puosta vielute ta zieda kaip nors dailiai apsukti (aisku nedaug). arba zalumynu biski prideti, man dar labai graziai atrodo dirbtiniai drugeliai, tai irgi galima isegti i saulegrazos zieda, daznai floristes juos sega i kokias puoksteles, man taip miela atrodo tik neateina mano vaizdas i galva i kokias vazas merkti ar kaip kitaip tas kompozicijas padaryti, as noriu kad jos butu zemos
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 18, 05:08)
man saulegrazos begalo grazios geles, tai joms nelabai ir reikia daug apkrauti kazko, as tai noreciau kompozicijas daryti su rugiu smilgom, isivaizduoju biski kaip bet dar ne galutini varianta musu svente kaimo sodyboje, tai manau labai graziai ziuretusi o jei ne su rugiais, tada gal kokia stikliukais puosta vielute ta zieda kaip nors dailiai apsukti (aisku nedaug). arba zalumynu biski prideti, man dar labai graziai atrodo dirbtiniai drugeliai, tai irgi galima isegti i saulegrazos zieda, daznai floristes juos sega i kokias puoksteles, man taip miela atrodo tik neateina mano vaizdas i galva i kokias vazas merkti ar kaip kitaip tas kompozicijas padaryti, as noriu kad jos butu zemos
as irgi apie vazas galvoaju,pamenu toje vieno euro parduotuveje yvairiu spalvu budavo vazeliu,ir pasirinkimas nemazas,na as tai paprastu noreciau
+2008 04 30, 19:55-->
atrodytų
pas mus tikrai taip neatrodė, pasikabinom apie 100 origami įvairių dydžių paukščių, drugelių ir gėlių
tai salės šeimininkai paprašė nenusikabinti, nes jie norėtų pasilikti, nes toks papuošimas visoms progoms jiems tiks.
tik nežinau, ar dar iki šiol turi
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė @ 2008 04 30, 19:55)
O kaip atrodytų daug baltų gulbių prilankstytų ir prikabintų ant lubų?
atrodytų
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 30, 19:57)
kaip mokyklos žiburėlis
pas mus tikrai taip neatrodė, pasikabinom apie 100 origami įvairių dydžių paukščių, drugelių ir gėlių
tai salės šeimininkai paprašė nenusikabinti, nes jie norėtų pasilikti, nes toks papuošimas visoms progoms jiems tiks.
tik nežinau, ar dar iki šiol turi
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta: