Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves?

QUOTE(RaMa miškinukė @ 2008 05 14, 17:14)
Nius matai - ziurint katras namas bus (ten dvi foto). Jei tas medinis - tados patarciau puošti turėklus. Gal kas 2 ar 4 apipinti žaliai - tarkim ąžuolo lapų pynę užvynioti.
Nius, žvakes gražu, bet jų ant laiptų nepadėliosi - kažkaip pavojinga  blink.gif

Kalbant apie vidaus dekorą - sunkoka, nes labai jau nekonkreti nuotrauka...

nu bliamba neįsideda man fotkė viena ar kita, iš karto meta viso jų skelbimo turinį... unsure.gif
namas medinis., o vidus tai tas kur stalai sudėti kampu ir ant stalų mineralinis, o ir židinys matosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 05 14, 12:55)
funkcijos jokios neatlieka,bet as galvoju dekoruoti sokiu sale (lauko terasa),tais burbulais,kurie bus pakabinami ir juose kur ne kur,kad neperkrautai,prikisti geliu(saulegrazu).Pas mus sventeje bus daug saulegrazu,nes man jos be proto grazu wub.gif

o jus saulegrazas uzsakinesit is geliu salono? as planuoju pati viska daryti ir saulegrazas jau pasejo mama biggrin.gif tik dabar klausimas kaip tas saulegrazas apdirbti, kad jos nevystu? vistiek puosti reiks is vakaro. gal tas zalias kempines naudoti, bet jei jas "kisti" i kokia kompozicija, tai kempines nelabai g.gif
Atsakyti
gal kartais kas esat puose alyaus rajone stasio slavinsko vila? gal kokiu foto turit ir ideju jei aks zinot apie ka kalbu. aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, galbut kas esate svente puose Elniakampio sodyboje (toje didesneje, nes salia dvi)? ar gal cia kuri is supermamyciu sia vasara svesite ten vestuves? butu idomu pasidalinti idejomis del sales puosimo smile.gif
Atsakyti
sveikos
vestuves birzelio pirma savaite...ar jau buna tokiu metu saulegrazu pirkti ar dar nelaikas joms??
Atsakyti
sveikos, kokias serveteles desite ant stalu ar popierines ar medziagines, man graziau medziagines, bet kur ju gauti klaipedoje, gal zinote? ar paciai reikia siutis?
gal nuomuoja kur? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2008 05 15, 12:12)
sveikos
vestuves birzelio pirma savaite...ar jau buna tokiu metu saulegrazu pirkti  ar dar nelaikas joms??

kad nelabai laikas joms dar, jos zydi rugpjuti-rugseji. bet ka cia zinosi, gal parduotuves uzsiveza is kur nors, gal augina jas anksciau kur nors siltnamiuose, bet turetu buti brangios, nes ne sezonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 13, 19:38)
as dievinu geltona spalva, tad sales papuosimui naudosiu saulegrazas, darysiu kompozicijas su jomis. ir svente musu kaimo sodyboje smile.gif norejau kedem uzdangalus daryti, bet kazin ar tiktu kaimo sodybos aplinkoj  g.gif

Pas mane irgi viskas bus puosiama saulegrazomis smile.gif labai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 15, 18:21)
kad nelabai laikas joms dar, jos zydi rugpjuti-rugseji. bet ka cia zinosi, gal parduotuves uzsiveza is kur nors, gal augina jas anksciau kur nors siltnamiuose, bet turetu buti brangios, nes ne sezonas  smile.gif

Maciau ir dabar parduodamu, bet brangios kolkas. Man tai mamukas jau prisejo smile.gif pilnaviduriu ir paprstu smile.gif
Atsakyti
As tai varna smile.gif net nepagalvojau apie papuosima.mes svenciame savo namuose,na ten sodyba,su sodu,pavesine,yra plotas,ten statysime paviliona.aplinka siaip bus grazi,daug geliu pasodinta,zalia visur,bet reikai dar kazka sugalvoti...ah...nezinau,nezinau...reik pasisemt cia pas jus minciu smile.gif
Atsakyti
man reikia kazkaip papuosti vartus ir tureklus,idesiu foto veliu,jie geleziniai,nudazyti bardiniai,na ne isklere kokie ,bet papuost reikia.ziuriu ,kad vazu reikes nemazai.galvoju... g.gif reik neiti i parduotuve 1euras,na kur viskas uz 3lt 50cnt ir ten yra tu vazu pakankamai,ir pigu mirksiukas.gif
Papildyta:
del saulegrazu noreciau paklausti,turim siltnami,tai galecia paset,bet ar jos man iki liepos 26isaugtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 16, 13:54)
man reikia kazkaip papuosti vartus ir  tureklus,idesiu foto veliu,jie geleziniai,nudazyti bardiniai,na ne isklere kokie ,bet papuost reikia.ziuriu ,kad vazu reikes nemazai.galvoju... g.gif reik neiti i parduotuve 1euras,na kur viskas uz 3lt 50cnt ir ten yra tu vazu pakankamai,ir pigu mirksiukas.gif
Papildyta:
del saulegrazu noreciau paklausti,turim siltnami,tai galecia paset,bet ar jos man iki liepos 26isaugtu? g.gif

man saulegrazu reikia rugpjucio antrai ir pasejom pries kelias dienas tik, rizikuojam, bet manau isaugtu biggrin.gif beje mes bandem ir siltnamy ir ne. manau pabandyk, manau spes suzydeti, na o jei ne, nieko neprarasi, tos seklos tai ten centai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 14, 20:01)
o jus saulegrazas uzsakinesit is geliu salono? as planuoju pati viska daryti ir saulegrazas jau pasejo mama  biggrin.gif  tik dabar klausimas kaip tas saulegrazas apdirbti, kad jos nevystu? vistiek puosti reiks is vakaro. gal tas zalias kempines naudoti, bet jei jas "kisti" i kokia kompozicija, tai kempines nelabai  g.gif

saulegrazos nera labai patvarios gelytes,jos leipsta,tad geriausia butu kuo daugiau geliu kompozicijas merkti i vazas mirksiukas.gif

QUOTE(cawx @ 2008 05 15, 09:12)
sveikos
vestuves birzelio pirma savaite...ar jau buna tokiu metu saulegrazu pirkti  ar dar nelaikas joms??

na nesutinku su tuo,kad rugpjuti rugseji zydi g.gif gal ir klystu,bet kiek zinau ju zydejimo sezonai yra du birzeli-liepa ir rugpjuti -rugseji,gal cia nuo rusies priklauso as nezinau ir jus manes negasdinkit,nes mano vestuves leipos vidury,viska susiplanavusi su saulegrazomis,nusisausiu jei ju dar nebus doh.gif siaip salonuose ju visada galima uzsisakyti,tik,kad brangios jos dabar,siuo metu vienas ziedas kainuoja 7,5lt(olandiskos),o vasara atpinga,priklauso nuo vezimo ir t.t.o jei lietuviskos,jos dar pigesnes,buna ir uz 1,5-2lt.neturiu sodo jokio,siaip pas uosviene yra zemes,bet dabar manau jau velu seti jas g.gif

p.s.dabar galvosiu diena nakti apie saulegrazas,kad tik gauciau ju ir ne po 7,5lt doh.gif verysad.gif
Atsakyti