Oj, žinokit tiek idėjų šiame forume prisirinkau kad net galva jau sukasi ačiū jums Supermamytės!!
[/quote]
oi rūpestėlį sau susigalvojai.... užuojauta
gėles patarčiau pirkti Baltijos Gėlės. Metalo g. tik ten labai įdomus darbo grafikas kažkaip jie dirba nuo 5-11 ir nuo 15-20 jei kažko nepripainiojau, senai buvau, gal prieš 5-6 metus. Ten didmeninė gėlių prekyba, todėl jei pirksi, kaip privatus asmuo, pripasakok, kad esi floristė ar pan., kad žadi pirkti dažnai... ir t.t. nes kitaip neparduos ir mandagiai duris parodys :-) tai gėlytės pas juos 2-3 kartus pigiau nei turguje, LAAAABAI apsimoka
O gal kuri mergaite zino, kur kaune butu galima uzsipirkt geliu pigiau?
QUOTE(Ceresne @ 2009 02 26, 20:11)
O gal kuri mergaite zino, kur kaune butu galima uzsipirkt geliu pigiau?
aš i Vilniaus bet kiek žinau yra didmenininkai "Tik Gėlės" jie kažkur kitoje pusėje Nemuno sandėlius turi, reikia HES pervažiuoti, nežinau ar supratai....:-)
QUOTE(topaziukas @ 2009 02 26, 20:27)
aš i Vilniaus bet kiek žinau yra didmenininkai "Tik Gėlės" jie kažkur kitoje pusėje Nemuno sandėlius turi, reikia HES pervažiuoti, nežinau ar supratai....:-)
Aha, dekui, supratau, ir net zemelapy susiradau tiksliai jei kam dar reikes, tai adresas Sakalų g. 15 .
Aciu dar syki.
Galima puosti geliu girliandomis
Nuomoju
Papildyta:
Is arciau
Nuomoju
Papildyta:
Is arciau
QUOTE(meilikatyte @ 2009 02 20, 14:30)
yske pabandyk paieškoti
QUOTE(LTkojote @ 2009 02 19, 21:32)
http://www.balionusa...imas_vestuves_/
Man labai grazu balionai, ir nebus tai vaikiska jei sugebesite tinkamai papuosti
Man labai grazu balionai, ir nebus tai vaikiska jei sugebesite tinkamai papuosti
is balionu padaro jaunuosius,sirdeles ir pan.Tikrai labai grazus sventes akcentas
QUOTE(topaziukas @ 2009 03 06, 23:23)
idomu, keik lituku metras tokios plastmasines girliandos kainuoja?
Ji ne plastmasine, o is dirbtiniu geliu suverta. As jas nuomoju 2Lt/metras. Rasyk i az
MB sesers vestuvėse dominavo balta ir rožinė spalva, drugeliai
Prie helio pripildytų balionų buvo pririštos juostelės, o prie juostelių pririšti drugeliai. Visai gražiai tie balionai sklandė palubėje
O virš jaunųjų galvų buvo tokios širdelės
Gaila, kad neradau stalo papuošimų nuotraukų Buvo permatomi indai su vandeniu ir spalvotais akmenukais, bei puokštės.
Prie helio pripildytų balionų buvo pririštos juostelės, o prie juostelių pririšti drugeliai. Visai gražiai tie balionai sklandė palubėje
O virš jaunųjų galvų buvo tokios širdelės
Gaila, kad neradau stalo papuošimų nuotraukų Buvo permatomi indai su vandeniu ir spalvotais akmenukais, bei puokštės.