Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves?

Oj, žinokit tiek idėjų šiame forume prisirinkau kad net galva jau sukasi biggrin.gif ačiū jums Supermamytės!! wink.gif
[/quote]

oi rūpestėlį sau susigalvojai.... užuojauta verysad.gif

gėles patarčiau pirkti Baltijos Gėlės. Metalo g. tik ten labai įdomus darbo grafikas kažkaip jie dirba nuo 5-11 ir nuo 15-20 jei kažko nepripainiojau, senai buvau, gal prieš 5-6 metus. Ten didmeninė gėlių prekyba, todėl jei pirksi, kaip privatus asmuo, pripasakok, kad esi floristė ar pan., kad žadi pirkti dažnai... ir t.t. nes kitaip neparduos ir mandagiai duris parodys :-) tai gėlytės pas juos 2-3 kartus pigiau nei turguje, LAAAABAI apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
Na tiesiog šaunumėlis! smile.gif Ačių už patarimą!

P.s. o Baltijos gėles susiradau internete, jos randasi Meistrų g. 14 smile.gif
Atsakyti
O gal kuri mergaite zino, kur kaune butu galima uzsipirkt geliu pigiau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceresne @ 2009 02 26, 20:11)
O gal kuri mergaite zino, kur kaune butu galima uzsipirkt geliu pigiau?  doh.gif

aš i Vilniaus bet kiek žinau yra didmenininkai "Tik Gėlės" jie kažkur kitoje pusėje Nemuno sandėlius turi, reikia HES pervažiuoti, nežinau ar supratai....:-)
Atsakyti
QUOTE(topaziukas @ 2009 02 26, 20:27)
aš i Vilniaus bet kiek žinau yra didmenininkai "Tik Gėlės" jie kažkur kitoje pusėje Nemuno sandėlius turi, reikia HES pervažiuoti, nežinau ar supratai....:-)

Aha, dekui, supratau, ir net zemelapy susiradau tiksliai biggrin.gif jei kam dar reikes, tai adresas Sakalų g. 15 .
Aciu dar syki.
Atsakyti
Galima puosti geliu girliandomis

Nuomoju
Papildyta:
Is arciau
Atsakyti
idomu, keik lituku metras tokios plastmasines girliandos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 02 20, 14:30)
http://lh5.ggpht.com....jpg?imgmax=512[/IMG]
gal pasakytumet kur galima nusipirkti siu burbulu 4u.gif

yske pabandyk paieškoti
Atsakyti
Sveikos, gal kas savo svarbiaja diena sventete sodyboje "Margiskiai"? al turite kokiu nuotraukeliu kaip buvo papauosta sale, paserviruotas stalas? Buciau labai ddekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2009 02 19, 21:32)
http://www.balionusa...imas_vestuves_/

Man labai grazu balionai, ir nebus tai vaikiska jei sugebesite tinkamai papuosti 4u.gif

is balionu padaro jaunuosius,sirdeles ir pan.Tikrai labai grazus sventes akcentas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(topaziukas @ 2009 03 06, 23:23)
idomu, keik lituku metras tokios plastmasines girliandos kainuoja?

Ji ne plastmasine, o is dirbtiniu geliu suverta. As jas nuomoju 2Lt/metras. Rasyk i az
Atsakyti
MB sesers vestuvėse dominavo balta ir rožinė spalva, drugeliai
Prie helio pripildytų balionų buvo pririštos juostelės, o prie juostelių pririšti drugeliai. Visai gražiai tie balionai sklandė palubėje 4u.gif
user posted image
user posted image
O virš jaunųjų galvų buvo tokios širdelės
user posted image
Gaila, kad neradau stalo papuošimų nuotraukų verysad.gif Buvo permatomi indai su vandeniu ir spalvotais akmenukais, bei puokštės.
Atsakyti