kaip suprantu vestuvės vyks namų aplinkoje ir tik šeimos rate
pirma foto tamsi, negaliu įžiūrėti prie lango kas stovi, ar staliukas ar koks servantas ar dar kas?
gal ant židinio apatinių atbrailų dėčiau aukštas važas su svyrančiomis gėlėmis, bet manau,kad nuo sveikintojų gausit tai pasipuošit jomis. gal tokiam interjere švenčiant pasidėliočiau daug daug žvakių: ant sekretero, ant židinio,kad suteikti jaukumo. kažko ypatingo tame kambaryje dėti nekyla ranka,nes tas kambarys papuošimų nereikalauja,nes jis ir taip jau visko pilnas.
jei vistik norėtum pasipuošti sakykim renesanso stilium, sakyk, bandysim kažką sumįslyt
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 14, 14:28)
ne,ne namiskiai tik.40 zmoniu soksim tai ne cia,cia pasisedejimui.tamsios foto,neisejo kitaip.o kokios tos svyra ncios geles?
sakykim tai svyrančios puokštės
Papildyta:
ar tokios
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 13, 19:12)
derinčiau žalią baltą ir ciklameninę spalvas
lauko puošti kaip ir nereikėtų, nes jis jau pat iš savęs gražus ir tvarkingas. galbūt ant laiptų padaryčiau žvakides ir viršuj palei bortus
"popierines"
o dėl salės papuošimo, tai priklauso kokius stalus rinksitės ar kaip pirmoje ar kaip trečioje nuotraukoje?
lauko puošti kaip ir nereikėtų, nes jis jau pat iš savęs gražus ir tvarkingas. galbūt ant laiptų padaryčiau žvakides ir viršuj palei bortus
"popierines"
o dėl salės papuošimo, tai priklauso kokius stalus rinksitės ar kaip pirmoje ar kaip trečioje nuotraukoje?
Kaip graziai atrodo tos popierines zvakides
Aciu uz idejas, o stalai bus apvalus
Labutis merginos !As pas jus naujoke.Noreciau prie jusu prisijungti .
Noriu jusu paprasyti. Gal kuri is jusu turi pavyzdziu,kaip papuosti siena kur sedes jaunieji.Kelis Plumeria pavyzdzius maciau,taip pat ir geliu paukstes labai grazios ,bet man tai butu brangoka .Vestuves kita savaite ,tai man jau reiketu paskubeti pasirupinti medziagomis,kuriomis puosiu.
Noriu jusu paprasyti. Gal kuri is jusu turi pavyzdziu,kaip papuosti siena kur sedes jaunieji.Kelis Plumeria pavyzdzius maciau,taip pat ir geliu paukstes labai grazios ,bet man tai butu brangoka .Vestuves kita savaite ,tai man jau reiketu paskubeti pasirupinti medziagomis,kuriomis puosiu.
QUOTE(tigriux @ 2008 07 15, 11:06)
Labutis merginos !As pas jus naujoke.Noreciau prie jusu prisijungti .
žinok galima neblogai ir su kukliomis gėlėmis pasipuošti
tai ne mūsų lietuviškai kišenei bet šiaip idomumui, kiek žmonės prasitaško pinigėlių,kad pasipuošti vestuvių erdves ir kaip pakeičią aplinką. pvz., kaip iš žirgyno arenos padaro bažnyčią arba kaip iš sandelio angaro - bažnyčią ir pobūvio erdvę (2in1)
http://www.prestonbailey.com/PORT.htm
žiūrėti "portfolio" filmukus
kai kuriuose nuotraukose kampučiuose yra mažytės nuotraukytės "before"
Papildyta:
http://www.prestonbailey.com/PORT.htm
žiūrėti "portfolio" filmukus
kai kuriuose nuotraukose kampučiuose yra mažytės nuotraukytės "before"
Papildyta:
QUOTE(inesak @ 2008 07 15, 11:14)
žinok galima neblogai ir su kukliomis gėlėmis pasipuošti
Bet ant ko jas pritvirtinti ? Gal ant tiulio .Grazu būtų iš ko nors padarytos širdelės
čia tai visai paprasta
Ačiū inesak čia galima pasisemti idėjų.Tos širdelės su kardeliais labai grazios .Labai norėčiau ir aš daryti iš gyvų gėlių,bet bijau kad nedalauks vakaro,papuošimą turiu padaryti gerokai anksčiau,nes pati einu piršliauti.Todėl prisipirkau visokio dekoro ir dirbtinių gėlyčių,net ir nepasakytum kad jos dirbtinės.
QUOTE(tigriux @ 2008 07 17, 19:03)
Ačiū inesak čia galima pasisemti idėjų.Tos širdelės su kardeliais labai grazios .Labai norėčiau ir aš daryti iš gyvų gėlių,bet bijau kad nedalauks vakaro,papuošimą turiu padaryti gerokai anksčiau,nes pati einu piršliauti.Todėl prisipirkau visokio dekoro ir dirbtinių gėlyčių,net ir nepasakytum kad jos dirbtinės.
prašom bet ko tik šeis laikais neprigalvojam, tik kratyk piniginę ir turėsi