Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves?

kaip suprantu vestuvės vyks namų aplinkoje ir tik šeimos rate

pirma foto tamsi, negaliu įžiūrėti prie lango kas stovi, ar staliukas ar koks servantas ar dar kas?
gal ant židinio apatinių atbrailų dėčiau aukštas važas su svyrančiomis gėlėmis, bet manau,kad nuo sveikintojų gausit tai pasipuošit jomis. gal tokiam interjere švenčiant pasidėliočiau daug daug žvakių: ant sekretero, ant židinio,kad suteikti jaukumo. kažko ypatingo tame kambaryje dėti nekyla ranka,nes tas kambarys papuošimų nereikalauja,nes jis ir taip jau visko pilnas.

jei vistik norėtum pasipuošti sakykim renesanso stilium, sakyk, bandysim kažką sumįslyt rolleyes.gif
Atsakyti
ne,ne namiskiai tik.40 zmoniu smile.gif soksim tai ne cia,cia pasisedejimui.tamsios foto,neisejo kitaip.o kokios tos svyra blink.gif ncios geles?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 14, 14:28)
ne,ne namiskiai tik.40 zmoniu smile.gif soksim tai ne cia,cia pasisedejimui.tamsios foto,neisejo kitaip.o kokios tos svyra blink.gif ncios geles?

sakykim tai svyrančios puokštės
user posted image

Papildyta:
ar tokios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 13, 19:12)
derinčiau žalią baltą ir ciklameninę spalvas

lauko puošti kaip ir nereikėtų, nes jis jau pat iš savęs gražus ir tvarkingas. galbūt ant laiptų padaryčiau žvakides ir viršuj palei bortus
"popierines"
user posted image

o dėl salės papuošimo, tai priklauso kokius stalus rinksitės ar kaip pirmoje ar kaip trečioje nuotraukoje?

Kaip graziai atrodo tos popierines zvakides wub.gif
Aciu uz idejas, o stalai bus apvalus ax.gif
Atsakyti
Labutis merginos !As pas jus naujoke.Noreciau prie jusu prisijungti 4u.gif .
Noriu jusu paprasyti. Gal kuri is jusu turi pavyzdziu,kaip papuosti siena kur sedes jaunieji.Kelis Plumeria pavyzdzius maciau,taip pat ir geliu paukstes labai grazios ,bet man tai butu brangoka blush2.gif .Vestuves kita savaite ,tai man jau reiketu paskubeti pasirupinti medziagomis,kuriomis puosiu.
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2008 07 15, 11:06)
Labutis merginos !As pas jus naujoke.Noreciau prie jusu prisijungti 4u.gif .
Noriu jusu paprasyti. Gal kuri is jusu turi pavyzdziu,kaip papuosti siena kur sedes jaunieji.Kelis Plumeria pavyzdzius maciau,taip pat ir geliu paukstes labai grazios ,bet man tai butu brangoka blush2.gif .Vestuves kita savaite ,tai man jau reiketu paskubeti pasirupinti medziagomis,kuriomis puosiu.

žinok galima neblogai ir su kukliomis gėlėmis pasipuošti mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif bet nzn ka su kedem daryt?puse nauju ,puse susiurusiu senu doh.gif netiks cia jauciu decoevent papuosimai
Atsakyti
tai ne mūsų lietuviškai kišenei hihihi.gif bet šiaip idomumui, kiek žmonės prasitaško pinigėlių,kad pasipuošti vestuvių erdves ir kaip pakeičią aplinką. pvz., kaip iš žirgyno arenos padaro bažnyčią arba kaip iš sandelio angaro - bažnyčią ir pobūvio erdvę (2in1)
http://www.prestonbailey.com/PORT.htm
žiūrėti "portfolio" filmukus
kai kuriuose nuotraukose kampučiuose yra mažytės nuotraukytės "before"

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumeria: 15 liepos 2008 - 14:55
QUOTE(inesak @ 2008 07 15, 11:14)
žinok galima neblogai ir su kukliomis gėlėmis pasipuošti mirksiukas.gif

Bet ant ko jas pritvirtinti ? Gal ant tiulio g.gif .Grazu būtų iš ko nors padarytos širdelės rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

čia tai visai paprasta
user posted image

Atsakyti
Ačiū inesak biggrin.gif čia galima pasisemti idėjų.Tos širdelės su kardeliais labai grazios .Labai norėčiau ir aš daryti iš gyvų gėlių,bet bijau kad nedalauks vakaro,papuošimą turiu padaryti gerokai anksčiau,nes pati einu piršliauti.Todėl prisipirkau visokio dekoro ir dirbtinių gėlyčių,net ir nepasakytum kad jos dirbtinės.
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2008 07 17, 19:03)
Ačiū inesak  biggrin.gif čia galima pasisemti idėjų.Tos širdelės su kardeliais labai grazios .Labai norėčiau ir aš daryti iš gyvų gėlių,bet bijau kad nedalauks vakaro,papuošimą turiu padaryti gerokai anksčiau,nes pati einu piršliauti.Todėl prisipirkau visokio dekoro ir dirbtinių gėlyčių,net ir nepasakytum kad jos dirbtinės.

prašom mirksiukas.gif bet ko tik šeis laikais neprigalvojam, tik kratyk piniginę ir turėsi biggrin.gif
Atsakyti