aciu, jau matau
QUOTE(almute23 @ 2008 06 30, 07:37)
sveikos
drakosa, gal gali nuotraukyte imesti, kaip tavo tos serveteles atrode, drugeliu formos
drakosa, gal gali nuotraukyte imesti, kaip tavo tos serveteles atrode, drugeliu formos
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 30, 08:49)
prisižadu vakare nufotkint ir įmest..
QUOTE(drakosa @ 2008 06 30, 11:01)
prisižadu vakare nufotkint ir įmest..
tai jau lauksim akis išpūtę
gėlės pintinėje
panašu,kad tam balione žiedlapiai, kai jaunieji valsą šoks, kažkas susprogdins ir pabirs žiedlapiai
kam aktualu kolonos
kažkaip per daug tų kabančių, bet vistiek gražiai atrodo
kažkaip per daug tų kabančių, bet vistiek gražiai atrodo
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 30, 16:01)
panašu,kad tam balione žiedlapiai, kai jaunieji valsą šoks, kažkas susprogdins ir pabirs žiedlapiai
[
[
kaip idomiai
bet kazi kaip ji susprogdinti
nu va prisižadėjau, tai va...jumi drugeliai (jei kam reikia schemos, tai turiu..)
Ačiū Plumeria
o gal dar kas galėtų duoti idėją, kaip galima būtų papuošti suolus? jie mediniai, su atlošais, ir ar reikėtų ko ant stalo? na man norisi pagyvinti kažkaip, gal žiedlapių pabarstyt, bet nesu tikra, ar jie čia tiks
Papildyta:
labai gražu
o gal dar kas galėtų duoti idėją, kaip galima būtų papuošti suolus? jie mediniai, su atlošais, ir ar reikėtų ko ant stalo? na man norisi pagyvinti kažkaip, gal žiedlapių pabarstyt, bet nesu tikra, ar jie čia tiks
Papildyta:
QUOTE(drakosa @ 2008 06 30, 16:05)
nu va prisižadėjau, tai va...jumi drugeliai (jei kam reikia schemos, tai turiu..)
labai gražu
QUOTE(drakosa @ 2008 06 30, 16:05)
įmesk jei nesudėtinga
QUOTE(Inga777 @ 2008 06 30, 21:46)
Ačiū Plumeria
Papildyta:
labai gražu
Papildyta:
labai gražu
prašom
o dėl suolų, tai nemanau, kad jūsų situacijoje verta. suolai stovės, kaip aš galvoju, jau palei palapinės "sienas", tai išorinės pusės nebepapuoši, o sėdimosios pusės puošti neverta, nes su nugarom atsirems ir iš puošybos šnipštas, o dar gali ir rūbus sugadinti. gal dėl jaukumo uždėčiau kažkokią medžiagą, bet tik ant atkaltės, nes jei dėsit ir ant sedimosios, tai keli žmonės sedintys ant suolo susimals po dubcėm ta medžiaga.
nebent suolai bus ir iš vidinės pusės (kitaip sakant iš abijų stalo pusių)
o žiedlapiai ant stalo tikrai nepamaišys
o puokšteles: kodėl gi ne?
man jūsų aplinkoj kažkodėl norėtųsi žemų
kad ir tokio tipo
viskas priklauso kokios dominuos gėlės pas tave, jaunikį ir pulke
išlaikyčiau vientisumą
Papildyta:
QUOTE(Perseida @ 2008 06 30, 15:58)
vinuką į pagaliuką ir į balioną ir tada bum
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 30, 15:49)
kaip baisu