Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves?

SOS reikia pagalbos !!!!

buna parsiduoda tokie bantukai sutraukiami (na tokios tarsi kelios juosteles sudetos kartu, uz vieno galelio patraukti ir pasidaro bantukas su galiukais)

kur juos galima pirkti VILNIUJE !!! ???
Atsakyti
QUOTE(Momenta @ 2008 06 26, 16:40)
SOS reikia pagalbos !!!!

buna parsiduoda tokie bantukai sutraukiami (na tokios tarsi kelios juosteles sudetos kartu, uz vieno galelio patraukti ir pasidaro bantukas su galiukais)

kur juos galima pirkti VILNIUJE !!! ???

Siaures miestelyje yra Thomas Philips parduotuve, tai prie pat (durys prie pat duru) yra tokia sodo prekiu parduotuve.
tai cia maciau yra auksines ir baltos spalvos didoku tokiu kaspinu sutraukiamu kaip kad tau reikia. labai pigus maciau - gal ne 2lt nekainuoja, bet jie plastikiniai (na ta prasme ne medziaginiai) jei tau tinka. man atrodo ir melynu mazu tokiu buvo.
o as ieskojau tokiu sutraukiamu medziaginiu kaspinu, tai ten taip pat yra, bet man netiko nes labai mazyciai - buvo baltu ir raudonu, o medziagyte tai na tokia kaip kaspinus mums mazoms i galvas risdavo, tokia tipo organza ar kaip...
tai kadangi man tokie mazyciai netiko, tai as toj pat pardej nusipirkau kaspino platesnio tokio rite ir dabar pati gaminuosi didesnius kaspinus sutraukiamus. i vidu desime geles zieda su kolbyte wub.gif ir puosime masinu rankenas bei sales tureklus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 06 26, 15:47)
Siaures miestelyje yra Thomas Philips parduotuve, tai prie pat (durys prie pat duru) yra tokia sodo prekiu parduotuve.
tai cia maciau yra auksines ir baltos spalvos didoku tokiu kaspinu sutraukiamu kaip kad tau reikia. labai pigus maciau - gal ne 2lt nekainuoja, bet jie plastikiniai (na ta prasme ne medziaginiai) jei tau tinka. man atrodo  ir melynu mazu tokiu buvo.
o as ieskojau tokiu sutraukiamu medziaginiu kaspinu, tai ten taip pat yra, bet man netiko nes labai mazyciai - buvo baltu ir raudonu, o medziagyte tai na tokia kaip kaspinus mums mazoms i galvas risdavo, tokia tipo organza ar kaip...
tai kadangi man tokie mazyciai netiko, tai as toj pat pardej nusipirkau kaspino platesnio tokio rite ir dabar pati gaminuosi didesnius kaspinus sutraukiamus. i vidu desime geles zieda su kolbyte  wub.gif  ir puosime masinu rankenas bei sales tureklus  wub.gif

aciu, puikiai zinau ta parde, thumbup.gif reiks nulekti, nes nemaciau bantuku ten schmoll.gif smile.gif ACIU !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Momenta @ 2008 06 26, 16:55)
aciu, puikiai zinau ta parde,  thumbup.gif  reiks nulekti, nes nemaciau bantuku ten  schmoll.gif  smile.gif  ACIU !!!!!!!

ta prasme lek i ta sodo reikmenu parde, o ne i pacia Thomas Philips smile.gif))
Atsakyti
oj pas mus statys paviliona,bet manau ta pacia diena kai ir vestuves,kaip galima butu lubas papuost greit?tuo lab ,kad jos nelygios,o isgaubtos,itariu,kad niekaip....na gal su balionais kanors,bet kaip juos taip ligiai i viena eile sudet,ant ko rist,ir kad taip graziai gautus
Atsakyti
svarovskio gerbėjoms
user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif
kiek idomiu ideju jus turit thumbup.gif o mano galva tuscia siuo klausimu doh.gif
gal galetumet patarti kaip galima butu papuosti sale, kavineje, kavine kaimo stiliaus, senovine, viduje mediniai stalai ir suolai, aplinka senovine, bet jauku labai smile.gif tai vat, nesugalvoju, kaip galima butu suderinti toki stiliu su siuolaikiniais puosimo elementais, gal kas kokiu minciu 4u.gif nes vistiek kazkaip noretusi papuosti, juk jaukiau butu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau seniai vis zvilgcioju i Jusu susirasinejimus puosimo tema ir Jums to uzsidegimo pavydziu. thumbup.gif As tai nelabai suprantu, kaip JUS zadate speti savo sales papuosti? doh.gif . Juk puosti gyvomis gelemis reikia ta pacia diena. Tai negi zadat, su baltom suknelem po sale lakstyt ir geles komponuoti. Tik negalvokit, kad as cia kokia bambekle, bet pries kelias savaites buvau vestuvese, kur jaunoji lygiai kaip ir Jus buvo uzsidegusi viska padaryti be profesionalo pagalbos tai rezultatas buvo tikrai pusetinas ir net puse visu nupirktu reikmenu nebuvo panaudota, nes jaunoji ir jos pamerges tiesiog fiziskai nespejo visko sukabinti. Puose iki 12.00. o kita diena 6. 00 keltis turejo. Taigi iki vakaro jaunoji atrode lygiai taip, kaip ir tos pavytusios gelės ant sienos. Visas papuosimas ne is tolo neprilygo tikru profesionalu darbui. Sis pavyzdys mane tvirtai itikino, jog paciai puosti sale tolygu gadinti savo svente, juk pries paskutine diena maziausiai norisi pusti balionus ar kabinti geles. Taigi visom siulau realiai ivertinti savo galimybes ir geriau sventes isvakarese susikoncentruoti ties tuo, kas is ties svarbu, o ne svaistyti savo energija veltui. O jei jau nutarete pacios puosti, tai pradekite daug anksciau nei sventes isvakarese, nes kitaip norimo rezultato tikrai nepasieksit, o nuotaika tikrai susigadins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangė: 26 birželio 2008 - 21:37
QUOTE(katyteee @ 2008 06 25, 18:21)
na ir as tada kreipsiuos i PLUMERIA pagalbos..man ne kiek sale norisi puosti, nes restoranas jau ir taip labai puosnus, o jaunosios namu duris gal noretusi paouosti..na kad kaip grys siokia tokia staigmena butu ir kaip jaunikis ateis graciau ziuretusi!

gal kokiuideju su minimaliu biudzetu?

Patarciau azouolo lapu vainiku. Na kaip ir ne vainiku, tokia "gyvate" nupint ir duris papuost galima. Kazkur skaiciau, kad pagal tradicijas tai netgi kazka reiskia, geraja, zinoma, prasme, ir butent jaunosios duris.
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2008 06 26, 22:37)
Sveikos,

Jau seniai vis zvilgcioju i Jusu susirasinejimus puosimo tema ir Jums to uzsidegimo pavydziu. thumbup.gif  As tai nelabai suprantu, kaip JUS zadate speti savo sales papuosti? doh.gif . Juk puosti gyvomis gelemis reikia ta pacia diena. Tai negi zadat, su baltom suknelem po sale lakstyt ir geles komponuoti. Tik negalvokit, kad as cia kokia bambekle, bet pries kelias savaites buvau vestuvese, kur jaunoji lygiai kaip ir Jus buvo uzsidegusi viska padaryti be profesionalo pagalbos tai rezultatas buvo tikrai pusetinas ir net puse visu nupirktu reikmenu nebuvo panaudota, nes jaunoji ir jos pamerges tiesiog fiziskai nespejo visko sukabinti. Puose iki 12.00. o kita diena 6. 00  keltis turejo. Taigi iki vakaro jaunoji atrode lygiai taip, kaip ir tos pavytusios gelės ant sienos. Visas papuosimas ne is tolo neprilygo tikru profesionalu darbui. Sis pavyzdys mane tvirtai itikino, jog paciai puosti sale tolygu gadinti savo svente, juk pries paskutine diena maziausiai norisi pusti balionus ar kabinti geles. Taigi visom siulau realiai ivertinti savo galimybes ir geriau sventes isvakarese susikoncentruoti ties tuo, kas is ties svarbu, o ne svaistyti savo energija veltui. O jei jau nutarete pacios puosti, tai pradekite daug anksciau nei sventes isvakarese, nes kitaip norimo rezultato tikrai nepasieksit, o nuotaika tikrai susigadins.

man neatrodo,kad kiekviena čia ruošiasi pati puošti
jei pasako "norėčiau papuošti", tai nereiškia, kad ji tai darys pati
čia dalinasi mintimis, patarimais ir idėjomis puošybai
o kad reikia tokioms šventėms profesionalo pagalbos tai faktas, bet galima ir ko nors paprašyti, o ne pačiai su balta suknele lakstyti. iš vakaro galima sukabinti, sudėti tokias puošmenas, kurios nėra gėlės. o šventės dieną gali kas nors iš artimųjų pabaigti puošti. jei vestuvės didesnė, tai gali atsirasti tetų ar pusseserių, kurios gali tai padaryti. iš vakaro viską paaiškinus. o jei vestuvės mažos, tai tikrai ir mama gali pabaigti puošti belaukiant kol jaunavedžiai po "gamtą" važinėsis
visada galima rasti išeiti, jei tik noro yra. jei noro nėra, visada rasi pasiteisinimą savo veiksmams.
Atsakyti
Merginos kreipiuosi.. reik pagalbos..
Kazkurioj temelej maciau vietoj raidziu is rutu daromu.. uz jaunuju nugaru suraizgyta is siulu ar kazko raizgalyne.. ir ant ju uzklijuotus balandzius ir kita foto su sirdelem.. Gal kuri turit ir galetumet idet vel? Labai labai prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 06 26, 20:49)
sveikos  smile.gif
kiek idomiu ideju jus turit  thumbup.gif o mano galva tuscia siuo klausimu  doh.gif
gal galetumet patarti kaip galima butu papuosti sale, kavineje, kavine kaimo stiliaus, senovine, viduje mediniai stalai ir suolai, aplinka senovine, bet jauku labai  smile.gif  tai vat, nesugalvoju, kaip galima butu suderinti toki stiliu su siuolaikiniais puosimo elementais, gal kas kokiu minciu  4u.gif  nes vistiek kazkaip noretusi papuosti, juk jaukiau butu  smile.gif

aš kažką galvočiau su lauko gėlėmis, bet aišku priklauso ir kokios gėlės dominuos pas jaunuosius ir pulke.

jei lėkštėse atsirastų toks papuošimas, tai manau,kad atspindės aplinką
user posted image

galima pagalvoti apie puoštes su rugiais ar kažkokiais akcentais kaip ir drakosai sakiau su žolyte
Papildyta:
supo šita?

user posted image
Atsakyti