ačiū už įvertinimą ir "laipsnio" suteikimą, bet aš tikrai ne profas ir net ne mėgėja, tik daug idėjų turiu
o dėl puošybos tai reiktų pagalvoti, pažadu per pusdienį pagalvoti,nes matau,kad jau didžioji diena ne už kalnų.
na ir as tada kreipsiuos i PLUMERIA pagalbos..man ne kiek sale norisi puosti, nes restoranas jau ir taip labai puosnus, o jaunosios namu duris gal noretusi paouosti..na kad kaip grys siokia tokia staigmena butu ir kaip jaunikis ateis graciau ziuretusi!
gal kokiuideju su minimaliu biudzetu?
QUOTE(drakosa @ 2008 06 25, 15:42)
gal kas kokių idėjų pames, nes jau pasimečiau, neturiu galvoj pilno vaizdo, tai ir nervyjuos...
kokia tema pas jus vyruos?gėlės?
kokia tai salė- tai sodybą?kaimo?
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2008 06 25, 18:21)
na ir as tada kreipsiuos i PLUMERIA pagalbos..man ne kiek sale norisi puosti, nes restoranas jau ir taip labai puosnus, o jaunosios namu duris gal noretusi paouosti..na kad kaip grys siokia tokia staigmena butu ir kaip jaunikis ateis graciau ziuretusi!
tai butas daugiabutyje, nuosavas namas?
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 25, 18:18)
vieta - tai kaimo turizmo sodyba, temos oficialios lyg nėra, bet spalvos vyrauja - bordo - balta - geltona. Tai va.
Labai norėjau grugelių temos, bet įtariu visko įgyvendinti nepavyks (nu tortas tai su drugeliais bus ir gal ant mašiniukų jų uždėsiu kelis). Matai, pas mus ne vien vestuvės, o ir krikštynos kartu, tai nesinori labai ir vaiko pamiršti, bet juk neprikabinėsiu vaikiškų balionų girliandų prie baltų staltiesių ir bordo žvakių...
QUOTE(drakosa @ 2008 06 25, 20:48)
vieta - tai kaimo turizmo sodyba, temos oficialios lyg nėra, bet spalvos vyrauja - bordo - balta - geltona. Tai va.
Labai norėjau grugelių temos, bet įtariu visko įgyvendinti nepavyks (nu tortas tai su drugeliais bus ir gal ant mašiniukų jų uždėsiu kelis). Matai, pas mus ne vien vestuvės, o ir krikštynos kartu, tai nesinori labai ir vaiko pamiršti, bet juk neprikabinėsiu vaikiškų balionų girliandų prie baltų staltiesių ir bordo žvakių...
kur nors ant žemės tokį pastatyčiau
http://lh3.ggpht.com....jpg?imgmax=320
gerai turėtų žiūrėtis,,galima ir aukštesnį daryti iš dominuojančių spalvų
židiniui: žvakių, žvakių ir dar kartą žvakių. įvairaus dydžio ir storio. arba girliandomis (kalėdinių eglučių, bet tik vienos spalvos). kad girliandos laidai nekristų į akį, galima kokių dekoruojamu popieriumi pavinioti, pvz., krepiniu
dar kokį drugelį prisegti
arba siaura juosta, kiek telpa atsikišusios židinio atbrailos plote
http://lh3.ggpht.com....jpg?imgmax=512
o kad gyviau atrodytų, tai galima kažkokių gelių žiedus padėti ant tos žolytės, tik žiedus, nes jei žvakės aukštos, tai reikia kažko ant "dugno"
nuo lubų: į įvairius kampus pritaisyti žilką, nuo kurios nuleisti į įvaikrų aukštį karpytų įvairaus dydžio drugelių. galima, kaip kažkuriam psl. forumietė rodė kaip darė siūlų kamuoliukus su drugeliais (ant balionų klijavo siūlus, o išdžiūvus gavosi kamuoliukai). ant laisvų sienų irgi kur ne kur po drugį priklijuočiau.
ar taip kažką panašaus nuo lubų
langui: kiek įmatau nuotraukoje yra karnyzas užuolaidai. kabinčiau lengvo audinio užuolaidą papliusuojant. bet pagrinde užuiolaida (jos viršus prie karnyzo) būtų dešinėje pusėje, o apatinę dalį kaip nors pritaisyčiau kairėje pusėje, taip kad užuolaida gautųsi truputėlį įstrižai. padekoruoti keliata gėlyčių ir drugeliais, galima ant gėlytės drugeliu. nuo kairės pusės karnyzo daryčiau girliandas ar tai gėlių, ar tai lempučių (tokių kaip ir ant židinio,su tokiais pat papuošimais) ar tai tik drugelių suvertų ant žilkos.
ant stalo: išdrįsčiau padaryti tokius papuošimus
arba
http://lh6.ggpht.com....jpg?imgmax=320
arba http://lh3.ggpht.com....jpg?imgmax=512
taures
lėkštes
na, kažkas panašaus
tikiuos kažką atsirinksi
gal dabar kai visko pridėjau į postą tai gali atrodyti tokioj mažoj erdvėj perkrauta, bet nesakau,kad viską taip ir padaryti, galima iš mano keliato pasiūlymų pasiimti tai kas priimtina
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 26, 11:23)
ačiū brangioji....
nu žinok net baugu pasidarė, kaip tu mano mintis perskaitei, ne dėl visko, bet pvz. dėl žolės ir gėlyčių joje. Aš net auginau žolę namie, bet ji išdžiūvo, nes per tuos darbus ir mokslus neturėjau kada prižiūrėt..
ir šiaip panašiai mąstom...
drugelius tai tikrai darysiu, žvakių jau beveik turiu..taip kad bus įgyvendinta.
sėkmės