merginos padekit, ka man daryti su ta siena su nuotruakom, na siaubas kazkoks. ten stoves muzikantai su apratura, bet visvien man rezia aki
medžiagom dengti
siandien radau gera dalykeli parduotuvej. toms kuriu vestuves juros tema labai tiktu. thomas philips parduotuveje po 5 litus (4 Lt. su centais) yra zvakuciu, kurios padarytos kriaukleje. kriaukle tokia negili, bet labai graziai atrodo. manau stalo papuosimui tiktu labai, o gal kur kitur panaudot. pati pirkciau, bet man netinka tematika
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 20, 16:42)
medžiagom dengti
eau nupirkus polisterio rodos taip vadiansi , na zodziu jyske plonos balos, engvai krentancios medzoiagos, bet ji permatoma visa.. o standi medziaga kaip atrodys, nebus kaip paklode ?
QUOTE(mamullia @ 2008 06 20, 16:10)
eau nupirkus polisterio rodos taip vadiansi , na zodziu jyske plonos balos, engvai krentancios medzoiagos, bet ji permatoma visa.. o standi medziaga kaip atrodys, nebus kaip paklode ?
tai pafliusuok, kaip užuolaidas, tai ir kritimas kitoks bus, neatrodys kaip baltas blynas ar paklodė.jei dar ant žemės užleisi po kokį pusmetrį, tai
papuošk "pamėtytom " gėlytėm ir viskas gerai bus.
o kitą vertus, tai jei norėsi gražaus vaizdelio nuotraukose, tai atsistosit šalia ir tie paveikslai kaip fonas bus ir nuotraukose atrodys, kad tose vietovėse buvote
Papildyta:
dar gali standžia uždengti, o ta lengvai krintančia ant viršaus, jei ji permatoma, tai dar geriau.
ant tos standžios gėlių žiedų prisagstyk, peršviečiama "gėlės atspalvį" suteiks ir dar ant tos peršviečiamos užsegt žiedelių
turėtų gerai atrodyti
jau beveik įsivaizduoju kaip
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 20, 17:51)
tai pafliusuok, kaip užuolaidas, tai ir kritimas kitoks bus, neatrodys kaip baltas blynas ar paklodė.jei dar ant žemės užleisi po kokį pusmetrį, tai
o kitą vertus, tai jei norėsi gražaus vaizdelio nuotraukose, tai atsistosit šalia ir tie paveikslai kaip fonas bus ir nuotraukose atrodys, kad tose vietovėse buvote
Papildyta:
dar gali standžia uždengti, o ta lengvai krintančia ant viršaus, jei ji permatoma, tai dar geriau.
ant tos standžios gėlių žiedų prisagstyk, peršviečiama "gėlės atspalvį" suteiks ir dar ant tos peršviečiamos užsegt žiedelių
turėtų gerai atrodyti
Papildyta:
turėtų gerai atrodyti
aaa super super ) reiks dar lekti medizagos nurpirkti, turiu blatos, o ten tokia kremine dar buvo tai balta galima po apacia o kremine ant virsaus suraukti sone kaip nors, na ten jau ka nors sugalvosiu aa ) kaip aciu aciu )
QUOTE(mamullia @ 2008 06 20, 16:57)
aaa super super ) reiks dar lekti medizagos nurpirkti, turiu blatos, o ten tokia kremine dar buvo tai balta galima po apacia o kremine ant virsaus suraukti sone kaip nors, na ten jau ka nors sugalvosiu aa ) kaip aciu aciu )
nėr už ką, kad tik mačytų
man kažkaip vestuvėms balionai
na, bet skonio reikalas
keli akcentai tai dar nieko, bet kai vien jie tai taip "sunkiai" erdvės man atrodo
na, bet skonio reikalas
keli akcentai tai dar nieko, bet kai vien jie tai taip "sunkiai" erdvės man atrodo
brangiosios mergaitės,
va pagaliau normaliai galiu įket fotkę mūsų salės.
Nu kuo toliau, tuo labiau ji man maženė darosi...
svečių 20, bet nenoriu nei vienų sodint nugara į vedėją ir stalų sustatymas nepatinka, net nebežinau ką bedaryt su tais stalais" gal į vieną eilę sustatyt?
svečių 20, bet nenoriu nei vienų sodint nugara į vedėją ir stalų sustatymas nepatinka, net nebežinau ką bedaryt su tais stalais" gal į vieną eilę sustatyt?
QUOTE(drakosa @ 2008 06 25, 15:26)
brangiosios mergaitės,
stalus palikčiau rusiškos G raidės ("Г") formos, ten kur langas visa vestuvininkų svita, o svečiai nuotraukos kairėje pusėje, tik pristatyti dar vieną stalą, jei salės dydis leidžia, tai jaunieji visus svečius matys ir svečiai jaunuosius
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 25, 14:37)
stalus palikčiau rusiškos G raidės ("Г") formos, ten kur langas visa vestuvininkų svita, o svečiai nuotraukos kairėje pusėje, tik pristatyti dar vieną stalą, jei salės dydis leidžia, tai jaunieji visus svečius matys ir svečiai jaunuosius
o matai kai profas sukalba, net į galvą nebuvo atėję, galvojau, kaip čia dabar mums ant kampo reiks sėstis ar ką?/ nu vnž...
o ką gero padaryt aplamai su papuošimais? pirkau šian atlasinio kaspino dviejų sp. (bordo ir tokia gelsva) tai noriu tuos kaspinus pritvirtint prie staltiesės (kad tipo kaip sijonas būtų, bet kaspinai tai bangom - nežinau ar aiškiai išsireiškiau... norėjau normalaus stalo "sijono", bet per brangu pasirodė), tada per visą stal ilgį ant baltos staltiesės užklot bordo sp. medžiagą (nu kad kaip takelis būtų), bet ką daryt su tuo židiniu??? gal nieko? bus kvietkų pridovanota ir primerksiu a? nu net nežinau...
A tiesa..o langai? palikt taip kaip yr?
gal kas kokių idėjų pames, nes jau pasimečiau, neturiu galvoj pilno vaizdo, tai ir nervyjuos...