Kaune noreciau rasti kazka panasaus va va ta medziaga panasi i agro plevele,nu bet idomu ar tikrai neatrodys kaip lysve bet gal koki gabaleli reiktu nusipirkti ir paziuret kaip ten ji atrodo
QUOTE(Merelanta @ 2008 06 18, 13:33)
sveikos merginos,turiu klausimeli,gal kas zinote ar esate mate kur galima gauti tokio dalyko kaip medziagos,na ja dekoruota buna baznuciose,ar stalai,lubos,taip atrodo kaip kokia susukta uzuolaida,silkine,na bet itariu ten tikrai ne uzuolaidine medziaga,gla yra kazko pan.pirkti?
gal paziurek i uzuolaidas, kaip organza ar kazkas panasaus, mes visas medziagas pirkom gariunuose, ten zymiai pigiau ir pasirinkimas nemazas
mažosios vazytės
Papildyta:
sorry, biški psl. ištampiau
nesitikėjau,kad foto tokios didelės
QUOTE(Merelanta @ 2008 06 18, 16:47)
Kaune noreciau rasti kazka panasaus va va ta medziaga panasi i agro plevele,nu bet idomu ar tikrai neatrodys kaip lysve bet gal koki gabaleli reiktu nusipirkti ir paziuret kaip ten ji atrodo
draugė vestuvėse kažkokią kaip braškėm dengti tokią medžiagą naudojo, lyg plėvelė (argo ar kažkokią), nežinau nei kaip ją pavadinti. metras labai nebrangiai kainuoja. atrodo nei lito nemokėjo
na si savaitgali reiks pabandyt paieskoti gla ka atrasiu,reiks ir tos agro pleveles pasiimti gla ir neatrodys pigiai
QUOTE(Merelanta @ 2008 06 19, 09:38)
na si savaitgali reiks pabandyt paieskoti gla ka atrasiu,reiks ir tos agro pleveles pasiimti gla ir neatrodys pigiai
nusipirk porą metrų ir pabandyk, juk nebrangiai kainuoja
QUOTE(anamarinov @ 2008 06 15, 19:35)
AR JUS DAR MERGAICIUKES NEPAVARGOTE? MAN TAI JAU KAZKOKIA KRIZE JAU PRADEDA MAN VIENODAI SVIESTI TELPA TIE SVECIAI MIEGOS NEMIEGOS DAR KIEKVIENAS SU SAVO KRIKITIKA PATARIMAIS BAIGIU ISPROTETI JAU AS. AS JJUUUUUUUUUUMS TAIP BUNA?
man jau antra savaite tokia depresija del visko... viskas vienodai kaip ir tau... greiciau pasibaiktu tos vestuves,nes tuojtuoj pradesiu ju nekest...
man tai didysis galvosukis kaip papuosti baznycia,nenoriu tam skirti labai daug pinigu,bet noriu kad butu grazu ir neperkrauta
QUOTE(Merelanta @ 2008 06 19, 14:30)
man tai didysis galvosukis kaip papuosti baznycia,nenoriu tam skirti labai daug pinigu,bet noriu kad butu grazu ir neperkrauta
manau, is tiulio nebrangiai gautusi. be to, gali gelytes komponuoti su daugiau zalumos tai irgi maziau kainuos arba kaspinelius naudok papuosimams tada is viso butu "papigiai"