Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves?

Gal čia bus ne į temą, bet vistiek apie sales.
Neseniai atšokom vestuves, nuomavom kavinę GERUTA, Kaune (Garliava). Noriu perspėti visus, kas dar planuoja ten švęsti savo vestuves ar kitas progas - bėkite iš ten kuo toliau! Mums patiko vieta ir interjeras, bet šeimininkės viską sugadino... Jei mes sakom pretenzijas joms, tai jos viska suvarto ant barmeno, nors tas vaikinukas dirbo tikrai šauniai. O pačios kažkokį š... malė stipriai. Labai nusivylėm... verysad.gif
Jei kas nori konkrečiau, rašykite až.
Atsakyti
verysad.gif uzuojauta
Atsakyti
sveikos, as vis mastau ir nesumastau, g.gif , kiek reikia isdelioti zvakiu deti ant stalu? as suprantu kiek noriu smile.gif , bet taip kad nebutu per daug. ar prie jaunuju taip pat turi buti zvakes, ar nebutinai ar gali buti tik geles? gal supratot ko klausiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 10, 09:38)
zjura, kol nežinau puotos stalų lokalizacijos bandau duoti idėjas kitoms erdvėms.... <...>
user posted image

mergyte, čia Nidoj? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 13 birželio 2008 - 22:40
Jeigu kam reiketu turiu kedziu uzvalkalu....daugiau info i AZ wub.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.tarpgeliu...vest118.lt.thmb

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2008 06 10, 19:46)
na viskas kas is gyvu geliu (povai, puokstes ant stalo, puosteles ant jaunosios torto stalo, viso pulko puokstes) tai dare floristes is panemunes "roziu patalo". esu be galo dekinga joms, sauniai padirbejo  thumbup.gif . pasakem ko mazdaug norim, kokios spalvos dominuoja, kiek pinigeliu skiriam ir gavom rezultata stulbinanti!!! net pati nesitikejau, kad taip graziai gausis. o visa kita ka parodziau ir ko dar negaliu parodyt, nes dar neturiu fotkiu, dariausi pati. pati nesu floriste, tik prisigaudzius is supermamu ir interneto ideju, pabandziau kazka pasigaminti pati. vienas is labiausiai patikusiu darbu tai sokoladinio fontano stalas (tik fotkes gaila neturiu, bet tikiuosi gal kas is sveciu bus nufotkines tai butinai iklesiu).

Na, tu tikra saunuole smile.gif . Tavo sventeje tikrai viskas isskirtinai atrode. Kadangi ir pati planuoju samdytis floriste savo vestuvems tai norejau paklausti, kokia gi sio papuosimo kaina. Tikiuosi nepasirodysiu labai ikyri. Tiesiog labai smalsu, nes darbo tavo floristes tai is tiesu idejo. Pati dabar gyvenu floristes paiesku ruspesciais. Tai noretusi suzinoti, kiek gi tokios paslaugos kainuoja. Isanksto labai dekoju.
Atsakyti
o is kokio tu miesto esi?
Atsakyti
AR JUS DAR MERGAICIUKES NEPAVARGOTE? MAN TAI JAU KAZKOKIA KRIZE JAU PRADEDA MAN VIENODAI SVIESTI TELPA TIE SVECIAI MIEGOS NEMIEGOS DAR KIEKVIENAS SU SAVO KRIKITIKA PATARIMAIS BAIGIU ISPROTETI JAU AS. AS JJUUUUUUUUUUMS TAIP BUNA?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2008 06 15, 17:20)
Na, tu tikra saunuole smile.gif . Tavo sventeje tikrai viskas isskirtinai atrode. Kadangi ir pati planuoju samdytis floriste savo vestuvems tai norejau paklausti, kokia gi sio papuosimo kaina. Tikiuosi nepasirodysiu labai ikyri. Tiesiog labai smalsu, nes darbo tavo floristes tai is tiesu idejo. Pati dabar gyvenu floristes paiesku ruspesciais. Tai noretusi suzinoti, kiek gi tokios paslaugos kainuoja. Isanksto labai dekoju.

ne viskas normaliai, klausk kiek nori, butinai padesiu 4u.gif
povai 800lt
puokstes ant stalu po 80 lt, be vazos (24 lt) ir be zvakes
puokstes ant mano torto tiksliai nepamenu 15-20 lt
mano puokste 200
pamergiu po 40
svocios 70.
na ir turbut is viskas is florisciu.

Papildyta:

QUOTE(anamarinov @ 2008 06 15, 18:35)
AR JUS DAR MERGAICIUKES NEPAVARGOTE? MAN TAI JAU KAZKOKIA KRIZE JAU PRADEDA MAN VIENODAI SVIESTI TELPA TIE SVECIAI MIEGOS NEMIEGOS DAR KIEKVIENAS SU SAVO KRIKITIKA PATARIMAIS BAIGIU ISPROTETI JAU AS. AS JJUUUUUUUUUUMS TAIP BUNA?

na ka as galiu pasakyti, stenkites, planuokites, dirbkit....
visus isklausykit, visiem pritarkit, nesigincykit, o darykit, kaip jums atrodo geriau ir graziau, nors kartais kitu patarimas ir padeda, tad ir atsirinkit kas tinkama jums.
stenkites is visu jegu, o sventes diena viska pamirskit, kas ne taip padaryta, kas nepagal plana vyksta, ko nera nekreipkit demesio!!!! dzziuakites ta diena, zinokite kad esate patys puikiausi, sauniausi ir graziausi, o apie visas smulkmenas net nepagalvokit, taip nesusigadinsit nuotaikos ir viskas bus geriau nei planavote!!!!
cia jau kalba patirtis!!! ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciiikiii: 16 birželio 2008 - 11:21
QUOTE(zjura @ 2008 06 10, 20:36)
p.s. jei tu nieko pries i tavo e-maila galeciau atsiusti keleta nuotrauku, kuriame sis "restoranas" papuostas buvusioms vestuvems.

išsiunčiau až
Atsakyti