nepamenu ar buvau įdėjus, jei pasikartosiu nepykit
QUOTE(priklausomybe @ 2008 05 25, 16:58)
Mergytes,
o gal kuri puosiat sodyba, kuri yra kaimisko stiliaus? Man kazko norisi prie lubu prikabinet ar ant sienu, nes ant stalo vietos tikrai nebus per maisto kiekius (kaip tradicinese lietuviskose vestuvese . Iskarpyti dalykeliai is popieriaus kazkaip nedomina, net nezinau, o ka dar galima prikabineti? Gal kam teko susidurt ar turit ka perleist (parduot is savo jau ivykusiu vestuviu ?
o gal kuri puosiat sodyba, kuri yra kaimisko stiliaus? Man kazko norisi prie lubu prikabinet ar ant sienu, nes ant stalo vietos tikrai nebus per maisto kiekius (kaip tradicinese lietuviskose vestuvese . Iskarpyti dalykeliai is popieriaus kazkaip nedomina, net nezinau, o ka dar galima prikabineti? Gal kam teko susidurt ar turit ka perleist (parduot is savo jau ivykusiu vestuviu ?
prikabinėčiau rūgių kuokštelius su kokiomis nors lauko gėlėmis, ar padaryčiau iš jų vainikėlius.
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 26, 02:12)
o ka jus darot del vardiniu raidziu? desit ar ne? as kazkaip manau gal nereikia manau jau atgyvene sitie dalykai ar dar vis delto deda raides virs jaunuju galvu ?
gal virš galvų ir nuobodybė, o va taip paįvairinsit
aišku, gali ir vėjas išplaikstyti, bet jei radus tokią vietelę užuovėją ar žiedlapius suklijuoti
gal virš galvų tas raides kabindavo dėl to,kad jaunieji nesumaišytų kurioj pusėj sėsti?ar svečiai, kad atsimintų vardus, jei pamiršo vardą ar tiksliai neatsimena, tai nors iš raidės prisimena kos vardas
O kodėl ne taip?
Jei karštos dienos svečiams pasiūlyti tokį malonumą, manau,kad galima ir pigių rasti ir jos gali būti damoms kaip atsiminimo dovanėlė
Taip išpuošta fotografavimosi su svečiais vieta, nuotraukose gražiai ir nebanaliai atrodytų
Na ir saunuole tu Plumeria
graziu ideju Plumeria radai
Man grazu kaip jaunuju kedes yra sujungtos girlianda
QUOTE(Malina @ 2008 05 26, 16:17)
Na ir saunuole tu Plumeria
QUOTE(virgonca @ 2008 05 26, 16:20)
graziu ideju Plumeria radai
na, jei jums tinka mano skonis
galiu ieškoti toliau