Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2008 05 05, 12:56)
eMAr turi idealų audinį tokiam angelui:)

O šiaip tai aš čia ieškočiau rankomis dažyto lino ar "lagūnos" (kaip lagūna teisingai vadinasi?hihihi.gif  ), kokių nors pilkšvai mesvų ar rausvai žydrų atspalvių smile.gif

dėkui smile.gif reikės mąstyt kažką ir jei ką kreiptis į emar smile.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif

Jau kad susimąsčiau siuvinėti, puoliau kaip į vandenį ir nesitikėjau, kad lengviausias paveikslėlis man taps sunkiausiu doh.gif Štai originalas:
user posted image
O štai kas gavosi ax.gif
user posted imageuser posted image

Kad aš daugiau siuvinėčiau tokį pirmyn-atgal kryželių paveikslėlį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 05 05, 18:11)
Laba diena visoms 4u.gif

Jau kad susimąsčiau siuvinėti, puoliau kaip į vandenį ir nesitikėjau, kad lengviausias paveikslėlis man taps sunkiausiu doh.gif

Kad aš daugiau siuvinėčiau tokį pirmyn-atgal kryželių paveikslėlį doh.gif  lotuliukas.gif

4u.gif Na kazkoks idomus tavo darbelis... g.gif
Atsakyti
Su keliais tu siūlais siuvinėjai, manau tau reikėjo kontūrus su 1 daryt
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 05 05, 17:11)
Jau kad susimąsčiau siuvinėti, puoliau kaip į vandenį ir nesitikėjau, kad lengviausias paveikslėlis man taps sunkiausiu doh.gif

o kodėl tu manai, kad čia lengvas paveikslėlis smile.gif
nelabai aš įžiūriu, bet man atrodo, kad gal perdaug siūo gijų naudojai, o back stich'ą reikėjo siuvinėt vienu siūliuku.
Atsakyti
Turėjau tokį prastą siūlą - labai vėlėsi, dėl to kišau du, ne vieną. Priedo jo spalva labai susiliejo si kitomis, tai dar ir dėl to du. Pas mane net nesimato, kad ten ant stalo vaza stovi doh.gif Šviesų backstich'ą siuvinėjau su vienu siūlu.

Na bet žo, jau pagavau cinkelį thumbup.gif Dabar darysiu paukščiuko atsiųstą schemutę, kur mergaitė kavą geria ax.gif Jau ten tai tik su gerais siūlais siuvinėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 05 05, 18:21)
Na bet žo, jau pagavau cinkelį thumbup.gif

gerai, kad pagavai wink.gif mažas - nereiškia lengvas wink.gif pabandysi su geros kokybės siūlais, nenorėsi grįžt prie paprastų, pamatysi wink.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 05 05, 18:21)
Turėjau tokį prastą siūlą - labai vėlėsi, dėl to kišau du, ne vieną. Priedo jo spalva labai susiliejo si kitomis, tai dar ir dėl to du. Pas mane net nesimato, kad ten ant stalo vaza stovi doh.gif  Šviesų backstich'ą siuvinėjau su vienu siūlu.

As sakyciau, kad netinkamai pasirinkti atspalviai, todel nesimato vazos. Dar vaizdas dingsta, nes panasu, kad kryziuku virsutinis digsnys gula i skirtingas puses (o jei i ta pacia, tai labai nevienodai sutempi)
Atsakyti
Pabaigiau savo Nimue Le papillon thumbup.gif Sakyčiau, greituoju būdu, nes pastaraisiais mėnesiais mano siuvinėjimai eidavosi labai lėtai. Štai ką gali padaryti savaitėlė laisvų dienų biggrin.gif Siuvinėti buvo daug maloniau, nei tikėjausi. Taip pat siuvinėti ant lino yra vienas malonumas. Planuoju užsipirkti lino (klausimas - kur g.gif ) bigsmile.gif

Dabar reik patarimo - kaip rėminti? g.gif Help? Rytoj išvešiu rėminti, todėl labai laukiu nuomonių: reikia/nereikia pasparto? rėmas platus/siauras? etc.?

(Nuotrauka bjauri, nekreipkit dėmesio... - fotografuota vidury nakties prie lempos ir dar be blykstės, nes blykstė labai išblyškina viską...)

user posted image
Atsakyti
Na, Pumpurėli, thumbup.gif Tiesiog idealiai wub.gif Aš tai rėminti palikau be pasparto plačiuose tamsiai ruduose rėmuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 06, 00:26)
Na, Pumpurėli,  thumbup.gif Tiesiog idealiai  wub.gif Aš tai rėminti palikau be pasparto plačiuose tamsiai ruduose rėmuose  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Šiaip ir pati panašiai galvojau rėminti. Tik va kai pasparto nebus, stiklas prispaus tą pūkuotą siūlą. g.gif Žinau, kad tu be stiklo rėmini, bet aš jį dėsiu...
Kur ten Pašilaičiuose neblogai rėmina?.. Aš krūvą vietų išbandžiau, bet neradau geros, deja - nemoka mūsiškiai siuvinėtų darbų rėminti unsure.gif Vieną sugadintą nešiu kartu ryt perdaryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 06, 00:06)
Pabaigiau savo Nimue Le papillon 

žavu wub.gif
Atsakyti