Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2008 05 03, 17:57)
[url=http://picasaweb.google.com/trampapam2]

Aciux 4u.gif
Atsakyti
Misty - na, ką, fėja puikiai pavyko thumbup.gif
Pumpurėli, judi po truputį smile.gif Maniau, nuo sparno pradėjai, suknelė - tai malonumas siuvinėti palyginus su sparnu doh.gif
Jurginėli, čia ne pilkšvas linas ir ne paprastas( ir Misty, ir Pumpurėlio), o gelsvas - Zweigart Caschel Sand biggrin.gif Kaip tavo gražusis kiaušinukas - gal jau baigei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 05 03, 21:07)
žinok, tam reikia laiko...

jau patikėk, kaip žinau tokius dalykus:)
nežinočiau, nesakyčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 03, 21:16)
Winia, kai turėsi mažą mergytę, duok žinot - ką nors sugalvosim  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

aš turiu savo vidinę fainą mažą mergaitę wub.gif lotuliukas.gif

labai panašią į tą, kuri pas Loretoidą ant sūpynių stovi:))
Papildyta:
Loretoidai, o rinkinukuose Nimue DMC siūlai naudojami? aš kokie šilkiniai?

nupirkau šian upsai fukcijų spalvos siūlų, DMC tų....kai tų...na kur daug ryškių žvilgių spalvų yra:)) viskoziniai? bjaurūs jie siuvinėti, bet gražūs pažiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rege @ 2008 05 03, 22:10)

Irine, o gal turi to virejo schemute? ax.gif

Turiu 4u.gif Parašyk kur siūsti ax.gif
Atsakyti
Winia, aha - DMC 4u.gif O kam upsai tie viskoziniai siūlai? g.gif
Aš tai jų nemėgstu, bet visokius šilkus tai dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 03, 18:55)
galutinis variantas thumbup.gif , gal jau merginai ir patinka?

Jau patiko thumbup.gif

Paukščiuk console.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 03, 22:34)
Winia, aha - DMC  4u.gif  O kam upsai tie viskoziniai siūlai?  g.gif
Aš tai jų nemėgstu, bet visokius šilkus tai dievinu  wub.gif

Tai tegul biskornus pagaliau pardeda siuvinėti:)))
nu tai kur aš jai vilniuje tų šilkų gausiu....aj nu madeiros bendrai, bet nebuvo jos mėgstamos spalvos tarp madeiros šilko g.gif

tarp kitko, man madeiros šilkas visai patinka, aišku ne toks, kaip tas po 20 LTL ar kiek ten..bet neblogas:)
Atsakyti
Na, jo, fuksijos ir visokų ružavų truputį trūkumas bigsmile.gif Aš tai neapsikentusi krūvą šilkų užsisakiau iš ABC Stitch Therapy, negaliu tiems šilkams atsispirti, kokie man jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 03, 21:29)
Pumpurėli, judi po truputį  smile.gif Maniau, nuo sparno pradėjai, suknelė - tai malonumas siuvinėti palyginus su sparnu  doh.gif

Na jo, paguodei doh.gif rolleyes.gif O man jau buvo susirodę, kad visai nieko čia ta mergaitė siuvinėjasi... ax.gif Beje, sparną jau pradėjau, stumiuosi toliau bigsmile.gif

QUOTE(winia @ 2008 05 03, 22:04)
aš turiu savo vidinę fainą mažą mergaitę  wub.gif  lotuliukas.gif

labai panašią į tą, kuri pas Loretoidą ant sūpynių stovi:))

A jo, čia tokia pati, kur mėgsta visokius pliušinius meškiukus su lopais ant užpakalių lotuliukas.gif Pažįstu ir aš 4u.gif

Beje, tie DMC viskoziniai siūlai vadinasi rayon. Pažiūrėti gal ir nieko, na bet siuvinėti su jais tikra katastrofa doh.gif doh.gif Siuvinėjau jais vieną darbą, tai galvojau nebeiškentėsiu. Šilku nesu bandžiusi siuvinėti, bet manau, turėtų būti daug geriau nei tie sintetiniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 04 gegužės 2008 - 08:47
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 04, 09:45)

Beje, tie DMC viskoziniai siūlai vadinasi rayon. Pažiūrėti gal ir nieko, na bet siuvinėti su jais tikra katastrofa  doh.gif  doh.gif  Siuvinėjau jais vieną darbą, tai galvojau nebeiškentėsiu. Šilku nesu bandžiusi siuvinėti, bet manau, turėtų būti daug geriau nei tie sintetiniai...

Žinau, tradegija jie:) bet gi ne sau pirkau, upsai, tegul pavargsta, jei mėgsta gražias spalvas hihihi.gif

Techniškai tai man šilkas labai stipriai nuo medvilnės nesiskiria, tik aišku gerokai gražiau atrodo smile.gif nors gal mieliau visgi šilku siuvinti, kažkokie minkštesni jie.
Atsakyti
norėčiau paklausti merginų, kurios draugauja su linu ir jau turi patirties, ant kokios spalvos lino man būtų geriausia siuvinėt šį piccolo angeliuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 05 gegužės 2008 - 08:54
QUOTE(mažiausia @ 2008 05 05, 09:53)
norėčiau paklausti merginų, kurios draugauja su linu ir jau turi patirties, ant kokios spalvos lino man būtų geriausia siuvinėt šį piccolo angeliuką  smile.gif

eMAr turi idealų audinį tokiam angelui:)

O šiaip tai aš čia ieškočiau rankomis dažyto lino ar "lagūnos" (kaip lagūna teisingai vadinasi?hihihi.gif ), kokių nors pilkšvai mesvų ar rausvai žydrų atspalvių smile.gif
Atsakyti