leliai futbolistai
http://picasaweb.goo.../FutbolInfantil
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 03, 11:05)
leliai futbolistai
Kaip tavo nuogas angelas? Jau pabaiga arti?
Baigiau savo pirmą rimtą darbelį - Nimue Chataigne fėjukę Privargau su blendingu, bet galutiniu rezultatu džiaugiuosi Kitą savaitę bandysiu nešti rėminimui, tikiuosi, kad nesugadins...
QUOTE(Misty @ 2008 05 03, 16:41)
Baigiau savo pirmą rimtą darbelį - Nimue Chataigne fėjukę Privargau su blendingu, bet galutiniu rezultatu džiaugiuosi Kitą savaitę bandysiu nešti rėminimui, tikiuosi, kad nesugadins...
labai gražu...
Misty, kaip gražu....
Nuostabi feja
QUOTE(Misty @ 2008 05 03, 12:41)
Grooozis!
QUOTE(Reska @ 2008 05 03, 13:02)
Grazu Reiks ir man savajai padaryt tasiuka,kai bus didesne Db tai suplesytu ir tiek
QUOTE(Misty @ 2008 05 03, 15:41)
QUOTE(Reska @ 2008 05 03, 16:02)
O aš jorkšyriuką jau patupdžiau ant rankinės :
nuostabūs darbeliai
QUOTE(Reska @ 2008 05 03, 11:44)
Kaip tavo nuogas angelas? Jau pabaiga arti?
truksta poros plunksnu dar pora plunksnu per visa nugara , nu bet prizadu birzelio pirmai truks plis bus
QUOTE(Misty @ 2008 05 03, 15:41)
Baigiau savo pirmą rimtą darbelį
nugis nugis lauksim galutinio varianto
gerai tom kur turi mergikes, o mano vyrukas tai masinikes tik rikiuoja gerai dar kad mikes pukuotuko tik uzsimane siam kartui
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2008 05 03, 16:02)
O aš jorkšyriuką jau patupdžiau ant rankinės :
galutinis variantas , gal jau merginai ir patinka?
Pasirodysiu ir aš
Kol kas vieninteliai mano darbai
Kol kas vieninteliai mano darbai
Misty - puikus darbas Puikios spalvos ir jų derinys su medžiaga labai gražus
Man taip pat labai patinka Nimue dizainai. Pradėjau Le papillon draugų mergytei krikštynų proga. Va dabar esu čia:
Man taip pat labai patinka Nimue dizainai. Pradėjau Le papillon draugų mergytei krikštynų proga. Va dabar esu čia: