Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratere @ 2008 05 18, 21:38)
Ne tu viena-as ir is ten negaliu atsisiusti verysad.gif

Pas jus gal uzblokuoti Pop-up'ai (paziurek, kur nors lango virsuje ar apacioje turi buti parasyta apie tai)
Atsakyti
aš tai jau nieko nesisiunčiu, netgi atvirkščiai - ištryniau 1 GB schemų vienu prisėdimu, ir šiaip kaskart vis dar ką nors prametu, nes vis tiek aš jų nesiuvinėsiu. Kažkada irgi buvo siuntimosi manija, visko reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 05 18, 22:41)
Pas jus gal uzblokuoti Pop-up'ai (paziurek, kur nors lango virsuje ar apacioje turi buti parasyta apie tai)

4u.gif Jau parsisiunciau-valio!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 18, 21:43)
aš tai jau nieko nesisiunčiu, netgi atvirkščiai - ištryniau 1 GB schemų vienu prisėdimu, ir šiaip kaskart vis dar ką nors prametu, nes vis tiek aš jų nesiuvinėsiu. Kažkada irgi buvo siuntimosi manija, visko reikėjo smile.gif

aš vieną atsisiunčiau ir gal net pulsiu artimiausiu metu siuvinėt topsecret.gif nors neįsivaizduoju, kur dėsiu išsiuvinėjus, bet man gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 05 18, 23:06)
aš vieną atsisiunčiau ir gal net pulsiu artimiausiu metu siuvinėt topsecret.gif nors neįsivaizduoju, kur dėsiu išsiuvinėjus, bet man gražu  wub.gif

kokią?smile.gif

bet tu turbūt nebuvai anskčaiu 2GB prisisiuntus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 18 gegužės 2008 - 22:33
QUOTE(sizike @ 2008 05 18, 15:55)
nesijaudink, jie į rėmo kainą kuo gražiausiai rėminimo paslaugas įskaičiuoja dažniausiai  rolleyes.gif

Man irgi sakydavo kad ima tik uz rema, o reminimas nieko nekainuoja. Bet savo atkaklumo deka suzinojau, kad kaip paslaugos kainos tai nera, bet kainuoja priklijavimas prie popieriaus arba dar ten kazko (jau nepamenu ax.gif ). Zodziu, reminimas vis tiek kainuoja. Tai as dabar pati visada reminu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 19, 00:04)
Man irgi sakydavo kad ima tik uz rema, o reminimas nieko nekainuoja. Bet savo atkaklumo deka suzinojau, kad kaip paslaugos kainos tai nera, bet kainuoja priklijavimas prie popieriaus arba dar ten kazko (jau nepamenu  ax.gif ). Zodziu, reminimas vis tiek kainuoja. Tai as dabar pati visada reminu  smile.gif

na bet juk natūralu, kad už darbą imami pinigai?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 19, 00:49)
na bet juk natūralu, kad už darbą imami pinigai?

Sutinku, kad turi buti imami pinigai, bet butu smagu, jei pasakytu uz ka moku. O jie sako, kad moku tik uz pati remeli. ir kaip as neskaiciuodavau niekaip man neiseidavo tokios sumos uz remelius. doh.gif na, issiaiskinau, o kai dar daug kam broko pasitaiko, tai del to ir reminuos pati smile.gif ir puikiai tinka, nes zinau, kad pati pasidariau smile.gif

o siaip tai nebeisivazduoju kur remus uzsisakinet, visur be proto kainas iskele g.gif Bet ka jau padarysi, kai toki hobi issirinkom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 19, 01:55)
Sutinku, kad turi buti imami pinigai, bet butu smagu, jei pasakytu uz ka moku. O jie sako, kad moku tik uz pati remeli. ir kaip as neskaiciuodavau niekaip man neiseidavo tokios sumos uz remelius.  doh.gif  na, issiaiskinau, o kai dar daug kam broko pasitaiko, tai del to ir reminuos pati  smile.gif ir puikiai tinka, nes zinau, kad pati pasidariau smile.gif

o siaip tai nebeisivazduoju kur remus uzsisakinet, visur be proto kainas iskele  g.gif Bet ka jau padarysi, kai toki hobi issirinkom  biggrin.gif

Labutis,
Renkantis hobi reikejo ir vyra pabandyt itraukt. Nes man tai vyras viska remina ir nieko nedaro simta kartu neatsiklauses manes ar taip gerai? ar tiks? Pats vaiksto remus renka, perka. Mazesniems paveiksliukams pats padaro. smile.gif group.gif
Atsakyti
Labukas,
Gal kuri turite kokybiškesnę šio paveikslo schemutę... blush2.gif
http://picasaweb.goo...092688841661842
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 05 19, 08:19)
Labukas,
Gal kuri turite kokybiškesnę šio paveikslo schemutę...  blush2.gif
http://picasaweb.goo...092688841661842

Tai kad cia labai aiski schema, svarbiausia ja pasididink ir palauk kol iki galo isryskeja ir tada viskas labi gerai matosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 18, 18:50)
Na tikiuosi Loretoidas netingės n-tąjį kartą to paties rašyti  hihihi.gif
Aš tai tikrai tingėčiau smile.gif

Gal ir tingės, jos reikalas mirksiukas.gif . Aš tik paprašiau, o be to skaičiau nuo 38-os temos, konkretaus nieko neaptikau.
Atsakyti