Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sizike @ 2008 05 18, 17:11)
Spėju, kad ant porėmio gal galima iš blogosios pusės prišaudyt  g.gif aišku, geriausia siūlais tempt, bet kas pas mus siūlais temps, jei ne pats?

Iš blogosios - taip, bet ne porėmio gerojoj pusėj biggrin.gif Ir dar yra tokia taisyklė - darbas turi būti taip įrėmintas, kad galima bet kada būtų išardyti, išskalbti pvz. ir vėl įrėminti.
O siūlais todėl niekas ir nenori tempti, kad į pusvalandį juk netilps doh.gif Čia reiks gero pusdienio ar net daugiau, o per tą laiką kiek "įrėminsime bet ką" galima įrėminti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tikrai sutikčiau mokėti extra 100 litų už darbo įrėminimą, jei tik gerai padarytų. Manau, tai būtų sąžininga, nes prie gero rėminimo reikia nemažai laiko pasėdėti.
O aš laikausi nuostatos, kad už bet kokį kokybišką darbą reikia mokėti.

Bet pas mus kaina nieko nereiškia. Kartais nesuprantu, kodėl plastmasiniai rėmeliai gali kainuoti 100 litų.
Lietuvoj niekad nežinai, ką gauni už kainą. Kartais geri dalykai nedaug kainuoja, bet aš bijau juos pirkti, nes maža kaina gąsdina. Kartais moki daug, o gauni šlamštą.you never know, taip sakant:/
Atsakyti
as ir uz gera ireminima sutikciau moket kaip priklauso, bet kai sumoki papigiai ir supaskudina darba, tai jau geriau paciam pavargt ir kad ir is kelinto karto pasidaryt taip kaip nori
jei pas mane mieste but tiek reminimo dirbtuviu kaip Vilniuj, tikrai buciau jau bent puse isbandzius laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 18, 18:03)
as ir uz gera ireminima sutikciau moket kaip priklauso, bet kai sumoki papigiai ir supaskudina darba, tai jau geriau paciam pavargt ir kad ir is kelinto karto pasidaryt taip kaip nori
jei pas mane mieste but tiek reminimo dirbtuviu kaip Vilniuj, tikrai buciau jau bent puse isbandzius laugh.gif

drinks_cheers.gif
Pusę jau ir išbandžiau, dar pusė liko bigsmile.gif
Atsakyti
tai linkiu kad toj kitoj pusej atsirastu profu victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 18, 18:12)
drinks_cheers.gif
Pusę jau ir išbandžiau, dar pusė liko  bigsmile.gif

Gal galėtum, kada nors, kai turėsi laiko, surašyti trjetuką ar penketuką rėminančių imonių, kuriomis teko mažiausiai nusivilti. Bučiau labai dėkinga, nes aktualu, o be to, manau, ne man vienai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 18, 18:47)
Gal galėtum, kada nors, kai turėsi laiko, surašyti trjetuką ar penketuką rėminančių imonių, kuriomis teko mažiausiai nusivilti. Bučiau labai dėkinga, nes aktualu, o be to, manau, ne man vienai  mirksiukas.gif  4u.gif

Na tikiuosi Loretoidas netingės n-tąjį kartą to paties rašyti hihihi.gif
Aš tai tikrai tingėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 05 16, 12:31)
Radau nebloga puslapiuka su schemomis, gal kam bus idomu pasizvalgyti smile.gif
http://stitchfanclub.com

paaiskinkit man durnai kasnors kur cia schemas rasti? doh.gif paveiksliukai tai yra,o kur schemos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 18, 19:42)
paaiskinkit man durnai kasnors kur cia schemas rasti? doh.gif paveiksliukai tai yra,o kur schemos? doh.gif

tai ties paveiksliuku paspausk "скачать схему" ir parsisiusi schemas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 18 gegužės 2008 - 18:45
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 18, 19:42)

kur skacat paspaudi ismeta lentele ir virsuj mazom raidelem parasytaskacat fail
nu gal suprasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 gegužės 2008 - 18:48
spaudziau gal simta kartu,bet man nereagavo nieko. schmoll.gif
bet db jau aisku kame esme,blokavo man kompas...
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 18, 20:57)
spaudziau gal simta kartu,bet man nereagavo nieko. schmoll.gif
bet db jau aisku kame esme,blokavo man kompas...

Ne tu viena-as ir is ten negaliu atsisiusti verysad.gif
Atsakyti