kai as remai-remeliai klausiau tai sake kad ima tik uz rema o remina uz dyka, tipo uz ta pacia kaina ieina ir reminimas, jei tik remelius kainuos tiek pat . tai ko noret kai dirba uz dyka
nesijaudink, jie į rėmo kainą kuo gražiausiai rėminimo paslaugas įskaičiuoja dažniausiai
QUOTE(sizike @ 2008 05 18, 15:55)
nesijaudink, jie į rėmo kainą kuo gražiausiai rėminimo paslaugas įskaičiuoja dažniausiai
aha ir as taip manau, jie pasiima uz viska avansu, tikrai saves neskriaudzia,nes jei imi be reminimo tai neduoda to velnio kur uztraukia medziaga,kazkaip is s raides lyg nepamenu, jei tau reik to kartono, tipo moki kaip uz reminima nors neremini
Rugsėje, jei tau sakė, kad rėmina už dyką, tai priklijuos ar prišaudys viens du prie kartono. Aš prašiau kad rėmintų taip kaip priklauso rėminti didelį darbą , t.y. užtemptų ant porėmio, tai už tai paskaičiavo papildomai 40 lt. ir sėkmingai sugadino
Dabar jau išsiaiškinau, kad už profesionalų įrėminimą (vien darbą) gali tekti mokėti apie 100 lt.
Dabar jau išsiaiškinau, kad už profesionalų įrėminimą (vien darbą) gali tekti mokėti apie 100 lt.
kai remina,jei deda stikla netraukia ant poremio, o ant kartono ar kazko panasaus
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 18, 15:32)
kai remina,jei deda stikla netraukia ant poremio, o ant kartono ar kazko panasaus
nu jiems ant kartono paprasčiau rėmint gi, nei ant porėmio traukt
galutinai isitikinau kad pati tikrai geriau isireminsiu
dabar noriu paklaust kodel tos, kurioms jau sugadine ne viena darba vis dar nesat remint,o pacios nebandot (gal ir gerai kad vietoj pas mane nera reminimo)
dabar noriu paklaust kodel tos, kurioms jau sugadine ne viena darba vis dar nesat remint,o pacios nebandot (gal ir gerai kad vietoj pas mane nera reminimo)
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 18, 16:46)
galutinai isitikinau kad pati tikrai geriau isireminsiu
Dėl tos pačios priežasties, kodėl pati nesigydau, vaikus leidžiu į mokyklą, o batus taisyti nešu batsiuviui Norint gerai įrėminti siuvinį, reikia ir turėti žinių, ir mokėti, ir norėti tą daryti Kai ką rėminu ir pati, tačiau didelį darbą, kurį reikia tempti ant porėmio, įrėminti labai sudėtinga Neužmirškit, kad darbas turi būti taip įrėmintas, kad gerai atrodytų ir po penkerių, ir po dvidešimt metų. Turiu taip įrėmintų siuvinių, ir vis dar neprarandu vilties, kad ir kitus didelius paveikslus atrasiu kas įrėmins gerai
Keli elementarūs dalykai, kurių gal kas ir nežino - klijuoti medžiagos negalima, nes ji pakeičia spalvą, šaudyti metaliukais negalima, nes tose vietose medžiaga pradeda rūdyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 18, 16:09)
Keli elementarūs dalykai, kurių gal kas ir nežino - klijuoti medžiagos negalima, nes ji pakeičia spalvą, šaudyti metaliukais negalima, nes tose vietose medžiaga pradeda rūdyti
Spėju, kad ant porėmio gal galima iš blogosios pusės prišaudyt aišku, geriausia siūlais tempt, bet kas pas mus siūlais temps, jei ne pats?
QUOTE(sizike @ 2008 05 18, 17:11)
Spėju, kad ant porėmio gal galima iš blogosios pusės prišaudyt aišku, geriausia siūlais tempt, bet kas pas mus siūlais temps, jei ne pats?
as nuo senai kazkaip vadovaujuos ta taisykle, jei gali pats tai pasidaryk, kad nereiktu paskui gailetis kad ne taip padare
gal nelabai matysis, bet cia bandziau "tempt"
cia mazutis mano darbelis remintas pries daugiau nei 10 metu, tai manau gal kazkaip panasia technika turetu ir remint siuvinetus darbus, bet kiek skaitau, beveik niekam taip neteko kad remintu
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 18, 16:17)
gal nelabai matysis, bet cia bandziau "tempt"
cia mazutis mano darbelis remintas pries daugiau nei 10 metu, tai manau gal kazkaip panasia technika turetu ir remint siuvinetus darbus, bet kiek skaitau, beveik niekam taip neteko kad remintu
aš kaip tik turiu du tokius mažus rėmelius ir vis galvojau, kaip kitoj pusėj medžiagos kraštus paslėpt. Į rėmelį gražiai nesukiši, reiks, matyt, taip pat tempt.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 05 18, 17:30)
aš kaip tik turiu du tokius mažus rėmelius ir vis galvojau, kaip kitoj pusėj medžiagos kraštus paslėpt. Į rėmelį gražiai nesukiši, reiks, matyt, taip pat tempt.
cia kai reminau tai dar labai jauna buvau , galima medziagyte uzsiut is kitos puses kad viso "grozio" nesimatytu, cia pasilikus kaip prisiminima labai brangu, nes sis darbelis ir buves mano kablys ismokt siuvinet