Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Loretoidas console.gif verysad.gif eina sau eina sau... bet nesuprantu, kodėl jie nekompensuoja savo klaidų?
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 05 18, 13:21)
Loretoidas console.gif  verysad.gif eina sau eina sau... bet nesuprantu, kodėl jie nekompensuoja savo klaidų?

man rodos jie net nesupranta, kad tai klaidos doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū už semplerio "iššifravimą" mirksiukas.gif Tikrai nežinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 05 18, 12:07)
Nu jo-cia kaip suprasti?! Jau kai iremins tau blogai-tai jau pamatysi ir apciuopsi ka 'blogai' reiskia. cool.gif

nesu dar ne karto reminusi g.gif si darbeli kur siuvineju noresiu dovanoti blush2.gif tai norejau is profesionaliu suzinoti kokias klaidas daro reminimo centruose verysad.gif (kad blogai gali itempti medziagele - tai jau zinau... bet kokias klaidas daro su remu ar pns - tai dar nzn) blush2.gif noriu is anksto zinoti ko galiu reikalauti ir ko tiketis
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 17, 17:13)
Linkiu visoms, kad neatsitiktų taip kaip man  4u.gif
Negaliu sakyti, kad sugadino galutinai, kažką mėgins taisyti  g.gif
Tik vaizdo gero jau nebus - bagetas bus visiškai prie pat motyvų, jokios erdvės aplink padaryti neįmanoma, nes medžiagytė sukapota - matosi skylės  doh.gif
O darbo įdėta pakankamai - siuvinėjau du su puse mėnesio, 240x259 kryžiukų. Dvi dienas buvau gilioj depresijoj, dabar jau šiek tiek atsigavau, bet "Rėmai ir rėmeliai" pateko į juodą mano sąrašą  doh.gif Va, šitą semplerį man sugadino:

Lateroidas, labai gražus sempleris, daug darbo įdėta ir tikrai labai pikta, kad tokį darbą sugadino. O gal galima kokį baltą pasportą aplink uždėti, kad daugiau baltos erdvės būtų. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 05 18, 13:21)
Loretoidas console.gif  verysad.gif eina sau eina sau... bet nesuprantu, kodėl jie nekompensuoja savo klaidų?

o i kokia kokybes ar pns inpekcija nebutu galima kreiptis? ir reikalauti kad bent kazkiek kompensuotu (suprantama kad darbo, kantrybes nekompensuos, bet...) ax.gif
Atsakyti
user posted image
Va-pasiziurek Sherla. Matai kaip nuo virsaus ireminta schmoll.gif . O be to sumokejau uz reminima apie 100litu! Liudna...
Papildyta:
user posted image
O va antra jau normaliai iremino
Uz abu darbus somokejau 200 litu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 18 gegužės 2008 - 13:23
QUOTE(juratere @ 2008 05 18, 13:21)
Va-pasiziurek Sherla. Matai kaip nuo virsaus ireminta schmoll.gif . O be to sumokejau uz reminima apie 100litu! Liudna...

O tai nebandei nešt,kad pataisytų?
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 05 18, 14:38)
O tai nebandei nešt,kad pataisytų?

Matai,man sese paeme. Jei pati-buciau neemusi. Be to cia jau buvo pries kelis metus,-kazkaip pagalvojau-ai... Dabar tikrai butu kitaip unsure.gif
Atsakyti
Kokių galima tikėtis kompensacijų, kai dabar, "įrėminsime bet ką" laikais, kai norinčių "bet ką įrėminti" pilna? O nuotraukas, reprodukcijas ar diplomus viens du ir iškepei, nei kokio mokslo čia reikia, nei akies, nei kruopštumo bigsmile.gif O siuviniai tai jiems tikra rakštis - čia reikia mokėti ir pusvalandžio gerai įrėminti neužtenka doh.gif Tai bet kaip ir įrėmina, priklijuoja, nukarpo, prišaudo metaliukais, viskas tam kartui, o po kiek laiko visos klaidos pradeda lįsti, o perrėminti, kai medžiaga sugadinta, jau dažniausiai neįmanoma verysad.gif
Zuikiniauskiene, mąsčiau aš apie pasportą, bet jis tam sempleriui visai netinka, jau geriau bus rėmas prie pat motyvų smile.gif
O belakstydama ir taip tris dienas sugaišau, tai į kokybės inpekciją kreiptis neturiu nei laiko, nei noro - geriau tuo metu kitą semplerį pasiuvinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 05 18, 14:21)

Papildyta:

cia uz reminima tik? ar uz rema ir reminima?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 18, 15:00)
cia uz reminima tik? ar uz rema ir reminima?

Uz reminima ir remus.' UPARTE'-Vilniuje
Atsakyti