Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(toli @ 2008 05 16, 21:54)
Tai kad asai irgi turiu Vista ir tik Winrar reikejo, ir atidaro puikiai.  smile.gif

Jei išplėtimas .jpg - atidaro, aš kalbėjau apie išplėtimą .xsd wink.gif
Atsakyti
user posted image

merginos, gal kuri turite šios kašaros schemą? Laaabai reikia! blush2.gif
Jei rasite, prašau -parašykit žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 09, 18:51)
gal kas reminot sioje imoneje http://www.remeliai.lt/

tai nieks negalit apie sia reminimo istaiga pasakyt ka gero blogo?
pardaveja uztikrino kad kokybe100%
remus kaip ir nuziurejau angelui ir irisams, teks isbandyt kokybe su irisais
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 17, 15:14)
tai nieks negalit apie sia reminimo istaiga pasakyt ka gero blogo?
pardaveja uztikrino kad kokybe100%
remus kaip ir nuziurejau angelui ir irisams, teks isbandyt kokybe su irisais

Rugsėje, nerizikuok, nešk tiesiai į dirbtuves Ozo gtv. ir tarkis su meistru. Mano semplerį praeitą savaitę sugadino visiškai - įrėmino iš visų pusių uždengę motyvus verysad.gif Kai liepiau pataisyti, paaiškėjo, kad prišaudė aplink kas cm, o traukdami metaliukus, sudraskė medžiagą doh.gif Ir kaltų nėra, apie kokią kokybės garantiją galima kalbėti schmoll.gif
Pabandymui nunešk irisus, nes gaila būtų, jei sugadintų tokį didelį darbą kaip angelas 4u.gif Aš tai esu pikta baisiausiai dėl savo semplerio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 17 gegužės 2008 - 15:14
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 17, 16:06)
Rugsėje, nerizikuok, nešk tiesiai į dirbtuves Ozo gtv. ir tarkis su meistru. Mano semplerį praeitą savaitę sugadino visiškai - įrėmino iš visų pusių uždengę motyvus  verysad.gif Kai liepiau pataisyti, paaiškėjo, kad prišaudė aplink kas cm, o traukdami metaliukus, sudraskė medžiagą  doh.gif Ir kaltų nėra, apie kokią kokybės garantiją galima kalbėti  schmoll.gif
Pabandymui nunešk irisus, nes gaila būtų, jei sugadintų tokį didelį darbą kaip angelas  4u.gif Aš tai esu pikta baisiausiai dėl savo semplerio  doh.gif

aha gerai kalbet, iki Vilniaus 100km doh.gif , Kaunas "vietoj" per mazai laiko turiu man gaila ir irisu, nes turi but dovana doh.gif , reiks turbut paciai visdelto daryt -"kabiu sautuva" is brolio pasiskolinsiu, nes jei reiks dar taisyt, tai galiu laiku negaut, nes is Kauno veza i Vilniu
cia gal ir nesimate bet irisai ir nemazas darbas -180*280 kryziuku
Atsakyti
Tada tikrai geriau pati rėmink, nes gaila jei sugadins smile.gif Jie ten daro viską kuo greičiau ir bet kaip, ir dar kokius pinigus lupa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 05 16, 17:11)
tai juos reikia isarchyvuoti. Gal galetu labiau ismanancios konkreciai parasyti, kokios programos reikia, kad isarchyvuotu .rar failiukus (ar ne winrar ar pan?  blush2.gif )

aciu visom uz patarimus aciuks.gif , bet radau problema, gerai kad mano vyras programuotojas hihihi.gif , pasirodo, ten viskas kazkokia spec. siuvinejimo programa padaryta, tai tada ieskojom tos programos, kaip supratau jis ja instaliavo ir tada jau viskas atsidare. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 05 17, 15:06)
Mano semplerį praeitą savaitę sugadino visiškai -

blink.gif blink.gif blink.gif O,Viešpatie aukštielninkas,tai tu nori pasakyt,kad visiškai sugadino darbelį ir net kompensacijos jokios blink.gif
Tai o jei į kokią kokybės inspekciją kreiptis. ... Nu neįsivaizduoju...užsižliumbčiau negyvai... Darai darai... dūšią dedi ir koks partolis sugadina... Ir dar už pinigus bash.gif bash.gif bash.gif
Nu man tokių fintų dar nepapuolė (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 05 17, 17:17)
Nu neįsivaizduoju...užsižliumbčiau negyvai... Darai darai... dūšią dedi ir koks partolis sugadina... Ir dar už pinigus  bash.gif  bash.gif  bash.gif

nu ir as galvoju- sugadins, pinigus paims, o jei pati sugadinsiu tai uz dyka lotuliukas.gif , taip pikta nebus
bet kai remini pats tai visada "gerai " buna smile.gif
Atsakyti
Linkiu visoms, kad neatsitiktų taip kaip man 4u.gif
Negaliu sakyti, kad sugadino galutinai, kažką mėgins taisyti g.gif
Tik vaizdo gero jau nebus - bagetas bus visiškai prie pat motyvų, jokios erdvės aplink padaryti neįmanoma, nes medžiagytė sukapota - matosi skylės doh.gif
O darbo įdėta pakankamai - siuvinėjau du su puse mėnesio, 240x259 kryžiukų. Dvi dienas buvau gilioj depresijoj, dabar jau šiek tiek atsigavau, bet "Rėmai ir rėmeliai" pateko į juodą mano sąrašą doh.gif Va, šitą semplerį man sugadino:

user posted image
Atsakyti
Loretoidai!!! trūksta žodžiųsad.gif toks gražus tas tavo sempleris! labai gaila unsure.gif
bet ot parazitai doh.gif
Atsakyti
Prisėdau aš šiandien prie savo išsaugotų nuorodų tvarką daryt ir pasiieškot kokio gražaus darbelio ateičiai. Ir jau kad pasidariau tvarką doh.gif ,tai tik durnas juokas dabar ima lotuliukas.gif Iš išsisaugotų 3psl. beliko vos pusė puslapio doh.gif Tai dar jau kai norėsiu pasižvalgyt po schemutes,nors mažai darbo bus lotuliukas.gif
O kad kas užkliūtų-tai ir neradau verysad.gif Norėčiau ką nors tinkančio prie šito
user posted image
Gal kas turit kokią schemą g.gif
Šitą jau išsisiuvinėjau
user posted image
Norėčiau dar kažko panašaus mirksiukas.gif
Atsakyti